reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
dzięki babeczki
dzwoniłam jeszcze raz do gina i powiedział że to prawdopodobnie jest zwyrodnienie zaśniadowe, stąd taka wysoka beta i tak niski progesteron ...takie rzeczy po prostu się przytrafiają..ale dlaczego mi?! tego to już nie wiem, w poniedziałek idę do szpitala ...

:eek::nerd::confused2:ja miałam napisać dużo,bo mnie dzisiaj pewna sytuacja na forum doprowadziła ,że mi się flaki wywróciły w środku,ale obiecałam bzzz,że tego nie zrobię,po ostatniej akcji ugryzę się w język,co nie jest łatwe w cale w moim przypadku :-p:crazy::angry::baffled:bo mnie w końcu wypiszecie z tego forum :szok::-D:rofl2:

szkoda, że nie możesz napisać bo obiecałaś, może ktoś mógłby naprawić swój błąd albo chcieć przeprosic kogoś za coś, od razu myślę, że ja coś złego powiedziałam...
To jak nie możesz czegoś pisać to może nie pisz, że byś chciała a nie możesz:baffled:

bzzzzz...po prostu nie wiem co mam napisac...nie wiem!!!!!To jest strasznie,strasznie,strasznie przykre!!!!!i takie niesprawiedliwe!:(Dleczego????????dlaczego tak sie dzieje...???:(:(

No to chociaż tyle dobrego...
Ja się napić nie mogę to chyba się pójdę z M i psiurem powłóczyć ..
Spokojnej nocki Dziewczynki.

bzzzz tak mi przykro :-:)-( nie wiem co Ci napisać :-( wiem jak sie czujesz
:-:)-(
Jesli masz jeszcze siły to moze pójdz jutro na badanie do innego gina.Tak dla upewnienia się.
Jesli nie, to w szpitalu na pewno jeszcze Cie przebadają. Tak mi smutno:-( Przytulam , bądź dzielna.

reklama
Do góry