reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

no właśnie ,ale ona za testowała jakoś przed weekendem wariatka :happy: ,no to katiuszka dobrze zrobiłaś ale cebulki do ryby zwłaszcza do łososia to lepiej nieeeeeee :no:i więcej przypraw :tak:co do rezultatów kochana to ja nie wiem :-(bo nie brałam nic na moje dni płodne ,ale muszę się umówić i zrobić ponownie drożność jajowodów bo nie wiem czy tam nic się nie zmieniło ??
bo kilka lat temu jak robiłam,to miałam kiepsko drożny lewy jajowód i w nim moja ciąża się zadomowiła ,więc teraz czas najwyższy sprawdzić zwłaszcza ,że nie udane mam in vitro!

no bionda to chyba w wir pracy albo przytulanek się rzuciła :-)ona testuje zaraz po mnie :happy::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny powiedzcie, że na endometrium piwko też jest dobre, coooooooo??.... no powiedzcieeeee ;-):-D:-D
Bo ja od winka wole browarka hehehe :-D
No bo że na przyrost mięśnia piwnego bardzo dobrze działa, to wiadomo... a to ta sama okolica,więc w głębi endometrium też może przyrasta, nie? :tak::-D:-D

Zmęczyłam się.... byłam na eMie i na spinningu dzisiaj... więc jest szansa,ze troche kalorii spaliłam :-)

katiuszka ty łakomczuchu! :-D:-D:-D
pozdrowionka wieczorne... ide się oporządzić po wysiłku :-D

kok.o no to ładnie kalorie spalasz aż pozazdrościć ;-)ja dzisiaj w domu ale brzuszków kilka zrobiłam :tak:z M pewnie dzisiaj odpoczynek więc wieczór leniuszkowy :sorry:ja piwo też lubię desperadosa zwłaszcza ,ale że to działa na mięsień piwny to piję tylko latem,żeby to później wypocić w słońcu hehehe ,

ja już po prysznicu :-) i (.)(.) zaczynają być duże przed terminem@ jak zaczną boleć to będzie dobry znak bo mnie nie bolą tylko pęcznieją przed :rofl2:bo i brzuch standardowo wywaliło eh,to to mordęga z tym brzucholem :baffled:i na dodatek mam chęć na deser katiuszki :szok::-D

no i do wiadomości dziewczyn co uprawia kok.o ?

Spinning
– metoda sportowego połowu ryb na wędkę przy użyciu wędki, kołowrotka i sztucznej przynęty

polegająca na naprzemiennym zarzucaniu jej i ściąganiu za pomocą kołowrotka

Ostatnia edycja:
zuzanka nooo to jak (.)(.) sa duże, to przynęte już masz (wprawdzie nie sztuczną, ale zawsze...;-):-D) . Wędkę Twój M. ma ;-), z kołowrotkiem nawet (tylko nim nie kręć!!!:-D ), więc możecie razem też pouprawiać spinning ;-):-D

A ja sobie całkiem inaczej TEN spinning wyobrażałam...:-D:-D:laugh2::-) ale się uśmiałam...

Zaraz wchodzę na schizkółko aby se przepisy podrukować:tak:
Każdej z WAS należy się WIELKI BUZIAK :**

Kasi.natce i Mumie podwójny ;-)

kok.o no to Ci powiem,że takiej wyobraźni to ja nie mam ,ale ładnie mi to przedstawiłaś to może i faktycznie trzeba iść i "rybkę" złowić ,(zrobić ) ;-):-D

Ani@k ja myślę ,że jak już pięknie się te przepisy uzbierają to ja mam pomysł ,że podrukuje i oddam ją do wydruku i będziemy miały własną książkę kucharską za tytułowaną "Schizujemy kulinarnie" co Wy na to dziewczyny :-D:tak::-)

a ja uciekam spać hihi
miłej nocki

kasia.natka - ufff to nie jestem sama z "nałogiem" ;-) bo tu zawodniczki po jednej lampce kaca mają a jak widać trzeba się poświęcić i pić !!! :tak:
Ze snami miałam tak samo w poprzedniej ciąży, pewnie przez to , że dosypiam codziennie jak M z Julą wychodzą i to wtedy te dziwactwa mam , widać tak już musi być.
Co do twardego tyłka - to nie ja , ale sama jestem czasem zła na siebie , ech... miejmy nadzieję, że będzie nam to nagrodzone ;-)
A jak Ty się czujesz ? Robisz już zakupy ??
oj trzeba się poświęcić ;-) a zakupy już rozpoczęte choć na razie głównie te ciuszkowe ale mam w planie przejść teraz na grubszy kaliber - wózek, łóżeczko,itd. dziś przez pół dnia analizowałam wózki z mojej potencjalnej listy i doszłam dopiero do połowy :szok:

ja dodaje vegety albo kucharka ,nie dodaje soli :no: i możesz czerwonej papryki słodkiej dodać :tak:ja robię jeszcze zasmażkę
a ja zdecydowanie wolę sól (drogowej tym sposobem i tak nie uniknę bo ją dodawali do wyrobów) niż te wszystkie mieszanki z glutaminianem sodu i innymi wzmacniaczami smaku :crazy:

Zuzanka będę pierwszą osobą która tą książkę kupi :tak:
Kasia.natka a czemu Ty w nocy nie spisz???
Katiuszka ubawiłam się czytając o Twoim poświęceniu przekąszając morelki w trakcie rozmowy - też tak mam...najadam sie a później cierpię i cały zapał do suszonych rarytasów znika :-)
Kok.o ogólnie spinning kojarzy mi się z wspinaczką..:confused:

hello

Ani@k no to z dedykacją będzie :tak:
u mnie dzisiaj piękna pogoda ,ale chłodno ...no i żołądek mi dokucza ,niestety coś mu tam zalega!Spinnig t modny fitness teraz ale ja się na rowerki nie nadaje jakbym zsiadała z rowerka po takich ćwiczeniach to bym się przewróciła....:-D

piję kawkę teraz szkoda ,że nie mam towarzystwa przy kawce:-(

kasia.natka to prawda co piszesz,ale od lat używamy tych przypraw ,nie zdrowe fakt i jestem świadoma tego ,ale jak będą tańsze spożywki eko to może będę kupować ;-)a jak na razie to staram się mało tego używać :tak:

bzzz dzisiaj wychodzi ze szpitala i ma nowe postanowienia ,duże zmiany więc mam nadzieję,że podzieli się oficjalnie tymi postanowieniami i jak będzie miała dołka to mamy jej przypomnieć co Nam powiedziała :tak:

reklama
zuzanka, Dzień dobry :-). Może marne towarzystwo ale na kawce jednak masz. Ja niestety dopiero wstałam, ale wczoraj znów mieliśmy goscia :-D.
A jak tam schizowanka? Ja powoli wracam do Was po przebojach w pracy :-). Tylko musze Was mocno nadrobić.
Jak bzzz?

Do góry