reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

hehe Brady Pity złożone dawno, mężus tego pilnuje ;-):-)
Szymon.. niestety, jak pisałam, nie przejdzie. Mąż sie zaparł i juz :wściekła/y:
a na wizyte juz sie umowiłam na 8 maja.

reklama
Kok.o 8 maja - rzut beretem.. I suwaczek może pora zmienić, co???

Moja kolezanka z liceum swojemu synowi dała na imię Antoni.. fakt, teraz mi się koajrzy z tym polskim znanym aktorem-celebrytą-gwiazdą (nazwiska nie pamiętam:zawstydzona/y:).. i kiedyś w sklepie ona do tego synka-kajtka jeszcze niespełna może 5-6-7 letniego: "Antoni, wracaj!!!"..
Wiem że Łukasz to baaardzo stare imię ale Antoni mi się chyba bardziej staro kojarzy:baffled:

chyba w czapę za te wywody dostanę...

(Antoni Pawlicki)

Ostatnia edycja:
spoko, na suwaczek tez czas przyjdzie ;-):-) ja sie boje zapeszac.

A Antek to teraz tez popularne imie wsrod dzieci :tak: moj znajomy ma takiego "starego" Antka polrocznego ;-)

Antoni też mi się podoba ale nie mogę bo mój ginekolog ma tak na imię i pomyślą wszyscy, że to na jego cześć :-D:-D
kok.o - suwaczek działa niezapeszająco tylko ma moc ochronną :tak:;-)

Ja do pani ginekolog jakoś nie mam przekonania..
W szpitalu jedna stwiedziła u mni tyłozgięcie.. druga przodozgięcie..
zapytałam mojego gina czy to możliwe że "takie" zmiany we wmnie zachodzą:baffled::-D

aktualnie nie mam ani przodo- ani tyło- zgięcia..:laugh2:

reklama
tylko od pań ginekolożek jak dotąd słyszałam o "zmiennej urodzie" mojej macicy.. a na tylu facetów co mnie wtedy "macało" żaden tego nie stwierdził..:baffled:

choć przecież nie można wszystkich babek do jednego worka włożyć.. ja tylko na osobliwe przypadki trafiłam..
ogólne mam wielki szacun dla kazdego z lekarzy.. niezaleznie od specjalizacji:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry