reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Kok.o weekendowe zadanie - masz leżeć i pachnieć!!! A eM ma Ci soczki przynosić:tak:
Zuzanka ale miałaś fajną Gościówę Agatkę:-) ja mam np. bzika na punkcie malutkich panienek:-) jak one są zawsze ustrojone i wyczesane.. dziś pewnie spotkam moje dwie kuzyneczki Weronikę i Karolinę - dam czadu - będę się na nie gapić cały dzień:-)
Lopop załóżmy ze poronienia to rozdział zamknięty bo już był i minął bezpowrotnie :tak: teraz jak się przytrafią dwie kreseczki - to tylko radość i uciecha .. (no moze trochę dni pod znakiem złego samopoczucia;-) spowodowanych jakże częstymi "cofkami" i "niemożnością patrzenia na potrawy co do których do tej pory nie wyobrażaliśmy sobie życia";-)).

A ja dzisiaj na obiadek do mojej kochanej Mamusi jadę:-) <jupi>

Miłego dnia babeczki..

reklama
cześć Dziewczynki!!!
ale Wam zazdroszczę!!!!:tak: taka pogoda!!!!! do tego tyyyyllleee dni wolnego!!!!:szok: no i kto mówi, że w Polsce jest źle???;-) U mnie rano było 8 st.C!!!!! do tego leje już prawie drugi tydzień, a od wczoraj to tak, że świata nie widać!!!! Ale bzzzz użyje urlopu w Anglii:-D gdyby została w Polsce przynajmniej pogodę by miała super:-pmam nadzieję, że i do nas te upały w końcu dotrą!!!!
kok.o dobrze, że poszłaś do gina. Masz już wspomagacz, na pewno będzie dobrze, po długim weekendzie już Mały będzie dobrze widoczny, dlatego nie stresuj się, odpoczywaj, relaksuj!!!! Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze!!!! Na pewno będzie!!!!!!:tak:
ani@k patrząc na wykresik, tempka ładnie idzie do góry!!!!! Lopez działa i jak z tego dzieci nie będzie.....:-) A kiedy na spinning się Panna wybiera, co????
kasiaca mam nadzieję, że już Ci troszkę lepiej, niedługo @ się skończy...albo już jest po...teraz trzeba wziąć się w garść i dalej do boju!!!!
Muma jak się czujesz??? Oluś daje we znaki??? niektóre kobiety w ciąży źle znoszą upały...jak jest u Ciebie??? mam nadzieję, że się weekendowo relaksujesz i już się nie stresujesz!!!
zuzanka, super masz, że rodzina Twoja mieszka niedaleko i że możecie się odwiedzać. Ja mam swoich bardzo daleko, rzadko się widujemy, wiadomo, jest skype, ale to nie to samo:no: Nie mogę się już doczekać jak będę mieszkać w Polsce, u siebie w domku, całe rodzeństwo się będzie do mnie zjeżdzać...tzn. moje rodzeństwo, bo mojego eMa braciszka nie mam zamiaru obługiwać. Właśnie dziś mój M. dzwonił do rodziców i jego ojciec był bardzo zdziwiony, że jego syn, a mojego M, brat zrobił sobie u nas biuro. Podobno ojciec nie chciał dać mu kluczy, ale jak tamten powiedział, że mój M. mu pozwolił, to co ojciec się będzie wtrącał. Wszyscy w około mówią, że to jakiś chory pomysł i co on sobie myśli. Wszyscy to widzą, tylko nie mój M.!!!!!:wściekła/y: ale to już inna para kaloszy....

A u mnie nic szczególnego, brzuch raz boli, raz nie, piersi dalej tak samo, czuję @ już za zakrętem...wyliczyłam na poniedziałek..ewentualnie wtorek... no zobaczymy!!!
No nic, uciekam już i tak nie ma nikogo...z resztą nie ma się co dziwić, przy takiej pogodzie:-) Życzę miłego relaksu i pięknej pogody!!!!

Ostatnia edycja:
Hej,

Ja na chwilkę, z "zielonej trawki" ;-)
katiuszka- ja się czuję świetnie, jakbym nie była w ciąży, teraz jak się prawie nie denerwuję to jest po prostu super :-)
kok.o - nie denerwuj się, to kiedy widać fasolkę zależy od długości Twojego cyklu, od umiejętności lekarza i przede wszystkim od sprzętu. Ja to pierwsze usg miałam w jakimś superhiper gabinecie i nawet mi kobitka powiedziała, że pewnie nie byłoby widać gdzie indziej :tak: Trzymam mocno kciuki za Was, będzie wszystko dobrze :tak:
Wszystkie Dziewczynki pozdrawiam, uciekam jeszcze poodpoczywać , do jutra :-)

dobry wieczór :-)

Muma przy takiej pogodzie nie dziwne,że zielona trawka :tak:ja sama wczoraj i dziś opalanko ;-)
katiuszka ja mam dużo takich małych cudaczków(chłopaków) i panieneczek małych w rodzinie i są tak słodcy i fajni,że zachwycają i zachęcają aby zostać rodzicem :-D a pogoda u Nas Majorka i już mi nic do szczęścia nie potrzebne ,słonko,leżaczek desperadosik i life cudowny :-D:-):tak:;-)a słyszałam dzisiaj jak mówiła o pogodzie londyńskiej Beata Pawlikowska ,że pada i zimno :crazy::baffled:;-) nie zazdroszcze!!!

jutro wolne ale mnóstwo zajęć mam i ii ii i i iii i wyjżdzamy na Mazury na tydzień :rofl2::-Dyupi!!!!więc moja droga katiuszka testuj jutro plisssss!!!!!!!!!!!!!!!??@@##!!??:tak:

całuję i dobrej nocki!

Helol!!!
Ja dziś w pracy ale od jutra majowa laba!!! a co!!!:-)
Pewnie będę monologować dziś.. chyba ze Katuiszka mnie tu rozweseli dwureskowym testem!!! Mam nadzieję ze testowałaś!!!! :tak:
Słonko dzis bezkonkurencyjne !!! Jak komuś brak pomysłu na majówke - zapraszam na karaiby:tak:

a na spinning po majówce.. jeszcze mi kolano doskwiera.. :-(

Ostatnia edycja:
czesc babeczki :happy:

dziekuje wam za słowa otuchy :tak::happy:

Ja dzisiaj tez w pracy, wlasciwie nie wiem co tu robie :szok: no ale trzeba wytrwac a potem laaaaaba
tylko moj M nie ma wolnego 2 i 4 maja :-( to sobie na dłuzej nie wyjedziemy.
zuzanka no ZAZDRASZCZAM!! suuper taki wyjazd! baw sie dobrze, relaksuj, opalaj, na kąpiel chyba za wczesnie.. ale to nic, wypoczywaj ile wlezie! :tak::-D

U nas w sumie jest to samo..
Słońce tak daje.. ze zastanawiam się czy aby nie wyjść dziś wcześniej.. a Odra za oknem stoi w miejscu.. jej blask razi mnie w oczy:-) jest po prostu BOSKO!!!!

A czy kawowstręt już nadszedł??? poopowiadaj troszkę o objawach.. plis!!!!:sorry2:

reklama
hmmm kawowstretu jeszcze nie mam;-), ale robie sobie teraz taką pseudokawe (znaczy lure:-D , zwykle pije mocną, wiec to co teraz siorbie to jakies popłuczyny są :-D).
Objawow ciazowych zadnych nie mam, tylko (.)(.) fajne sie zrobiły ;-):-D, nie bola. Za to jajniki ciągną i kłuja czasem. No, i tyle...
:happy:
a! wczoraj co 3 godziny drzemke sobie uskuteczniałam :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry