katiuszka79
Fanka BB :)
hej Babeczki!!!
U mnie nic nowego, poza tym, że brzuch mnie pobolewa, teraz to już mi się na pewno nie wydaje
Testu nie kupiłam, trochę z tego powodu, że nie miałam gdzie, a trochę, że nie chcę go robić. Przeczekam weekend i wtedy dopiero, jakoś nie wierzę, że się mogło udać
wolę być mile zaskoczona, niż kolejny raz się rozczarować...no przeciez wiecie same jak to jest...a poza tym, kok.o testowała w 32dc, to ja tak samo;-)
Oj, coś się pogoda w Polsce zepsuła, narzekacie wszystkie...tutaj to samo, tyle, że na razie nie pada. I jeszcze jest dość ciepło, ale na niedzielę i poniedziałek, czyli wolne dni na świętowanie razem z królową, ma być 11 st.
i deszcz!!!! No super!!! jak raz na ruski rok mamy długi weekend, to od razu pogoda musi się schrzanić!!!!
zuzanka nie zrywaj się jutro na moje testowanie, bo tak jak pisałam wyżej - testa brak!!! i chęci brak!!! jak wrócisz może coś się rozstrzygnie;-) a tym czasem baw się dobrze na komunii!!! no i niech Ci ktoś zrobi zdjęcie, nawet z komunistką, bo już dawno obiecałaś fotkę w blond włosach
Muma pewnie gości zabawia:-) ciekawe czy Fasol tez już coś dostanie???:-)
bzzzz a co Ty się tak nie udzielasz, hmmm??? wpadniesz tylko powiedzieć "cześć" i już Cię nie ma
proszę nam się tu nie opierniczać, ok?;-)
kasia.natka jak tam sytuacja u Ciebie? Misia się nie dobija???
A właśnie... dla Fasola, Groszka, Cuda nr.1, Cuda nr.2 oraz Misi - wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Dziecka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hmmmm...chyba nikogo nie pominęłam????
Uciekam Kochane, zerknę jeszcze później może coś się tu ruszy:-)
U mnie nic nowego, poza tym, że brzuch mnie pobolewa, teraz to już mi się na pewno nie wydaje

Oj, coś się pogoda w Polsce zepsuła, narzekacie wszystkie...tutaj to samo, tyle, że na razie nie pada. I jeszcze jest dość ciepło, ale na niedzielę i poniedziałek, czyli wolne dni na świętowanie razem z królową, ma być 11 st.

zuzanka nie zrywaj się jutro na moje testowanie, bo tak jak pisałam wyżej - testa brak!!! i chęci brak!!! jak wrócisz może coś się rozstrzygnie;-) a tym czasem baw się dobrze na komunii!!! no i niech Ci ktoś zrobi zdjęcie, nawet z komunistką, bo już dawno obiecałaś fotkę w blond włosach

Muma pewnie gości zabawia:-) ciekawe czy Fasol tez już coś dostanie???:-)
bzzzz a co Ty się tak nie udzielasz, hmmm??? wpadniesz tylko powiedzieć "cześć" i już Cię nie ma

kasia.natka jak tam sytuacja u Ciebie? Misia się nie dobija???
A właśnie... dla Fasola, Groszka, Cuda nr.1, Cuda nr.2 oraz Misi - wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Dziecka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hmmmm...chyba nikogo nie pominęłam????
Uciekam Kochane, zerknę jeszcze później może coś się tu ruszy:-)