reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

hej Babeczki!!!
U mnie nic nowego, poza tym, że brzuch mnie pobolewa, teraz to już mi się na pewno nie wydaje:no: Testu nie kupiłam, trochę z tego powodu, że nie miałam gdzie, a trochę, że nie chcę go robić. Przeczekam weekend i wtedy dopiero, jakoś nie wierzę, że się mogło udać:sorry2: wolę być mile zaskoczona, niż kolejny raz się rozczarować...no przeciez wiecie same jak to jest...a poza tym, kok.o testowała w 32dc, to ja tak samo;-):tak:
Oj, coś się pogoda w Polsce zepsuła, narzekacie wszystkie...tutaj to samo, tyle, że na razie nie pada. I jeszcze jest dość ciepło, ale na niedzielę i poniedziałek, czyli wolne dni na świętowanie razem z królową, ma być 11 st.:szok: i deszcz!!!! No super!!! jak raz na ruski rok mamy długi weekend, to od razu pogoda musi się schrzanić!!!!
zuzanka nie zrywaj się jutro na moje testowanie, bo tak jak pisałam wyżej - testa brak!!! i chęci brak!!! jak wrócisz może coś się rozstrzygnie;-) a tym czasem baw się dobrze na komunii!!! no i niech Ci ktoś zrobi zdjęcie, nawet z komunistką, bo już dawno obiecałaś fotkę w blond włosach:tak:
Muma pewnie gości zabawia:-) ciekawe czy Fasol tez już coś dostanie???:-)
bzzzz a co Ty się tak nie udzielasz, hmmm??? wpadniesz tylko powiedzieć "cześć" i już Cię nie ma:shocked2:proszę nam się tu nie opierniczać, ok?;-)
kasia.natka jak tam sytuacja u Ciebie? Misia się nie dobija???
A właśnie... dla Fasola, Groszka, Cuda nr.1, Cuda nr.2 oraz Misi - wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Dziecka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hmmmm...chyba nikogo nie pominęłam????
Uciekam Kochane, zerknę jeszcze później może coś się tu ruszy:-)

reklama
czesc dziewczynki,
no co ja widzę? Katiuszka się zbuntowała i nie testuje:baffled: a ja tu wytrzymać nie mogę i eMa molestuję o pakiet internetowy w komórce!
cóż - mam nadzieję Kochana, że to będzie dla Ciebie miłe zaskoczenie i ta Kreta to jednak w przyszłym roku we trójkę
wszystkim dzieciakom - tym z wieku i tym z serca - wszystkiego, co najlepsze
znikam, bo wykorzystam ten pakiet w jeden wieczór, będę zaglądać

czesc dziewczynki,
no co ja widzę? Katiuszka się zbuntowała i nie testuje:baffled: a ja tu wytrzymać nie mogę i eMa molestuję o pakiet internetowy w komórce!
cóż - mam nadzieję Kochana, że to będzie dla Ciebie miłe zaskoczenie i ta Kreta to jednak w przyszłym roku we trójkę
wszystkim dzieciakom - tym z wieku i tym z serca - wszystkiego, co najlepsze
znikam, bo wykorzystam ten pakiet w jeden wieczór, będę zaglądać
Witam wieczorową porą:-)

Przez mojego M w dniu wczorajszym laptopika sobie zakupiłam bo się do kompa dopchać nie mogłam. Teraz jestem niezależną kobietą:-p
Katiuszka kochana trzymam kciuki za ciebie i to w obydwu rękach:tak:
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Co do dzisiejszego menu u nas na obiadek były młode ziemniaczki i ryba zawijana w wędzonego łososia z ziółkami:happy2:
i ogóreczek.Mój M się dzisiaj wykazywał w kuchni:cool2:

bzzzz a co Ty się tak nie udzielasz, hmmm??? wpadniesz tylko powiedzieć "cześć" i już Cię nie ma:surprised:proszę nam się tu nie opierniczać, ok?;-)

Ależ gdzież bym miała się opierniczać .... kochane staram się doczytać co tam u was na bierząco .... Na swoje usprawiedliwienie mam tylko tyle że w tamtą niedzielę miałam wypadek samochodowy i byłam lekko trącnięta .... Jednak już wszystko powoli wraca do normy :)

alex - ty gdzie się przeprowadzasz? bo nie dotarło do mnie ? moze doczytam.
Ani@k - mam nadzieję że wypoczywasz pełną parą, ale nie ukrywam ze brak cię tutaj ....
muma - ale ty pyszne rzeczy gotujesz, chętnie bym się podłączyła .... ja dużych porcji nie zdjadam , słowo :tak:
zuzanka - śniła mi się dzisiaj twoja pati ..... że w ogóle miałam takiego pieska .... moze będe miała, ale mój M. jest za kotem ...hmmm muszę to rozważyć :confused2: Mam nadzieję że pogoda wam dzisiaj dopisze , miłej imprezki rodzinnej :rofl2:
caterina - gratuluje zakupu, teraz będziesz mogła być stale on-line (tak to się pisze?!)
Haszitka - my tak czasem mamy w wakacje że jak robią jakiś "przyłącz" to nie mamy prądu ... tak więc znam temat ;-)

cześć i czołem:-D
witam się sobotnie:tak:
U mnie dziś pochmurno, wiatr wieje brrr...jesień czy jaki...?:angry: a ja mam 4 dni wolnego!!!!!:wściekła/y:Pewnie z braku innych możliwości spędzenia tych dni, bo opalanie odpada, mój M. w pracy, powiedział, że nie będzie świętował z Elżebietą:no: - to pewnie chałupkę posprzątam i coś dobrego ugotuję. Już mi się rosołek robi, a na drugie dziś podam makaron takie duuuuże rury nadziewany mięskiem mielonym z pieczarkami i papryką, i to wszystko zapieczone pod serem...hmmmm...powinno być dobre, nie?:sorry:A tempka dziś leciutko spadła..ale chyba taki "niegroźny" ten spadek:baffled: czyli dalej czekamy...
bzzz no widzisz, lekko opierniczyć i już jaki ładny wpis:-DA tak na serio co to za wypadek miałaś? mam nadzieję, że to nic groźnego!!! i że nie jesteś poobijana!!!!! napisz coś więcej, kto w kogo uderzył, czyja wina i takie tam:szok:
zuzanka pewnie już w drodze na imprezkę. Nie zapomnij Kochna o zdjęciach!!!!
ani@k jeszcze tydzień i będziesz z powrotem z nami!!!! no patrz, jak nam Cię tu brakuje!!!!:tak:
kok.o a jak Ty się czujesz? Nie wybierasz się jednak na zwolnienie? a co ze spinningiem? nic ostatnio nie piszesz, to chyba na razie odpuściłaś? Aaaa no i co Groszek wczoraj dostał na Dzień Dziecka??
Muma a Fasol dostał prezent? jak sie udała imprezka???
alex nie wytrzymałaś jednak bez nas :-D aparatko jedna!!! fajnie wymyśliłaś z tym pakietem do telefonu, przynajmniej poczytasz na bieżąco, a kiedy masz mieć internet?
caterina nie ma to jak swój własny komp!!! coś wiem o tym, sama takowego posiadam, a tak się broniłam, że po co! że mi niepotrzebny..a teraz nie wyobrażam sobie, żebym miała się z M. ciągle przepychac przed jego kompem:-D nie dziękuję za kciuki!!! tak zapobiegawczo;-):tak:
Nie wiecie na jak długo aleksis poleciała na Kretę? tydzień czy dwa? kurczę...już się nie mogę doczekać relacji i zdjęć!!!!
Zmykam na razie, jeszcze tu dziś wpadnę!!!
Miłego dnia Kobietki!!!!

witajcie!!!!!ja łazienkę wysprzatałam,byłam z mama na zakupach.Mój mężus wstał po nocce to pokój wysprzatam zaraz.Pozniej sałateczkę robie z piersi kurczaka,makaronu i innych dodatków,po południu siostra ze szwagrem maja przyjechac wiec piwkowanie pwenie wieczorkiem bedzie,albo drinkowanie;-)U nas tez zimno,wieje:baffled:My jeszcze 3 dni do pracy i potem wolne!!aż 5 dni!!!jupi,jupii:-):-)ponoć na Boze ciało ma byc piekna pogoda!!oby!!!super by było!!Katiuszka,taki spadek,to nie spadek!!:)wiec głowa do góry!!i na pozyzytywny test czekamy:):):)

katiuszko - chyba tylko my we dwie dzisiaj czatujemy przy komputerach ... Co do wypadku - nie z mojej winy, chłopak nie wyrobił na zakręcie i skasował mi samochód :szok: jestem cała w siniakach, od tygodnia boli mnie głowa , ale powoli dochodze do siebie. Miałam zdjęcia robione i nic mi się nie złamało ani nie poprzestawiało ... na szczęście , wyliżę się ...
Jednak jedno słówko do ciebie -czego nie zatestowałaś? Oj jo joj czekam od rana .... a tu nić :confused2:, no ale jestem dobrej myśli ... tempkę masz piękną, a spadek niewielki był i u kok.o więc czekam ale tylko do jutra i masz wysikać kochana piękne II - wiesz że życzę ci tego z całego serca :tak:
Dobra eMa wyprawiłam i biorę się za porządki, niewielkie, bo w remoncie to se można porządki utrzymać ....:confused2::confused2::confused2: Spadam, będę zaglądała ...

miłego dnia babeczki

reklama
hej :-)
jestem znowu:tak: chałupka posprzątana tyle i ile:baffled: nie za bardzo mi się chciało, to tak bardziej "od oka" posprzątałam, ale dobre i to. Obiad też jakiś dziwny wyszedł:sorry: tzn. rosół ok, bo chyba ciężko spaprać rosół;-) ale ten makaron...ja go najpierw podgotowałam, bo mój piekarnik działa jak musię chce, i to chyba nie był dobry pomysł, bo się pokleiło, ciężko było go nafaszerować. Na opakowaniu było napisane, żeby nie gotować. No ale jakoś napakowałam tego farszu do środka, mało tego wyszło, bo tylko 10 tych rurek:cool: mam nadzieję, że chociaż w smaku będzie dobre:tak:
bzzz:szok: czemu nie pisałaś nic wcześniej??? o matko...to nie taka błaha stłuczka to była!!! dobrze, że nic Ci się nie stało!!!! widzisz...tak to jest...co z tego, że człowiek dobrze, uważnie, przepisowo jezdzi, jak ktoś inny może w niego uderzyć:szok:
A nie testowałam, bo po pierwsze nie mam testów, trochę celowo to zrobiłam, trochę tak wyszło...:sorry:a po drugie...no kurczę, boję się, że znowu będzie I krecha:zawstydzona/y:poczekam jeszcze ze dwa dni....chyba, że tempka będzie spadać, to chyba w ogóle sobie odpuszczę. Już mnie brzuch pobolewa, piersi też...więc czekam!!!
lopop witaj po tygodniowej (prawie) przerwie!!! dobrze, że jesteś, bo mało nas!!! oj mało!!!!
kasica to miłego drinkowania z rodzinką!!! tylko nie spij się Kochana, bo jutro będzie kacyk męczył:-D
Na mnie już pora, M. przyjechał z pracy, zaraz mu zaserwuję makaron!!! trzymajcie kciuki, żeby się nie zatruł:szok::-D
ps. kasia.natka to Ty dalej w dwupaku!!!:szok:

Do góry