hello Babeczki!!!:-)
No proszę, jak kobietki rajcują od samego rana

:-) a ja myślałam, że będę pierwsza i jedyna, która dziś tu zaglądnie.
bzzz Ty już obiad gotujesz???

ja jeszcze śniadania nie jadłam

Mój wczorajszy makaron nie był zły, smakował jak spaghetti tylko w innej postaci, a to dlatego, że zalałam te rurki takim właśnie sosem no i posypałam parnezanem. Mój M. nie lubia za bardzo makaronu, ale w takiej postaci wsunął całą porcję i jeszcze mówił, że mało
Muma Kochana, nie denerwuj się na zapas!!! w internecie można wszystko znaleźć - to fakt, ale to nie znaczy, że akurat Ty to musisz mieć!!! Jak na razie wszystko z ciążą idzie dobrze, więc tak już zostanie do końca!!!!! Koniecznie daj znać po wizycie!!! trzymam kciuki za Fasola!!!!!
lopop ta pogoda to chyba skiepściła się wszędzie. U mnie tydzień temu było 29 st., a dziś 11!!!!

nawet z domu nie chce mi się wychodzić

a tu zakupy mam zrobić....pewnie zimową kurkę trza wyciągnąć
alex oj...to jeszcze troszkę się pomęczysz z internetem w telefonie. Ale z drugiej strony ten czas tak szybko mija, że nawet się nie obejrzymy, a już będziesz z nami on-line

no i jak skończycie remont musisz wrzucić fotki!!! Koniecznie!!!
haszitka ale smaka mi narobiłas na coś słodkiego!!! mam jechać na zakupy, to pewnie skuszę się na jakieś ciacho w polskim sklepie

mamy tu mnóstwo polski produktów i nawet piekarnie, cukiernie...ale te ciasta...ładnie wyglądają, ale już nie tak smakują

ale na wielkiego głada- mogą być

Idę uzupełnić wykres, brzuch mnie boli na maksa...chyba coś z tego będzie...tylko co???;-)
Miłęj niedzieli Kochane!!!!