Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no termin na dziś więc tak jakby idealnie jeszcze się mieszczękasia.natka Ty troche przeterminowana jestes ,co? ;-):-) powodzenia &&&&&

OOOOOOOOOOOOO JACIEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dziewczyny!!!! nie lecę na Kretę!!!!!! test pozytywny!!!!! wieczorem wkleje zdjęcie, bo teraz za bardzo mi się łapki trzęsą!!!!:-) ale są dwie grube krechy!!!!!!!!!!!
Kochane bardzo, bardzo Wam dziękuję za kciuki!!!!! nie mogę jeszcze uwierzyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

przegratuluję normalnie, bardzo się cieszę!!!!!!!!!!!!!!1
aż zjem moje zakalcowate ciasto, żeby to uczcić!!!!!! no to teraz możesz hucznie weekendować, ciekawe jaką mine będzie miał twój M
Dziewczyny!!!! nie lecę na Kretę!!!!!! test pozytywny!!!!! wieczorem wkleje zdjęcie, bo teraz za bardzo mi się łapki trzęsą!!!!:-) ale są dwie grube krechy!!!!!!!!!!!
Kochane bardzo, bardzo Wam dziękuję za kciuki!!!!! nie mogę jeszcze uwierzyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a może jeszcze jakaś inną nazwę znacieKatiuszka ogromne gratulacje!!! Nudnych i ksiazkowych 9-ciu miesiecy!!!!!:-):-):-)

SUPER SUPER ALE SIĘ CIESZĘ &&&&&&&& SPOKOJNEJ CIĄŻY KOCHANA A WYKRESIK CUDNY
Kochane moje podajcie nazwę leku na suchą skórę to będzie capitit A+E czy lepiej hydrocontrola może jeszcze jakaś inną nazwę znacie

:-)
;-)
dziewczyny!!!! Nie lecę na kretę!!!!!! Test pozytywny!!!!! Wieczorem wkleje zdjęcie, bo teraz za bardzo mi się łapki trzęsą!!!!:-) ale są dwie grube krechy!!!!!!!!!!!
Kochane bardzo, bardzo wam dziękuję za kciuki!!!!! Nie mogę jeszcze uwierzyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!