katiuszka79
Fanka BB :)
I widzicie Dziewczyny, tylko chinskie i włoskie testy nie działają !!!
bionda wyślę Ci angielski

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I widzicie Dziewczyny, tylko chinskie i włoskie testy nie działają !!!

. Poszłaś po bandzie po całości kochana, super, super,super!
.Ja z telefon
u bo bedziemy pózno w domu:-) Mamy zdrowego Synka !!! :-):-):-)
dziekujemy za kciuki, wszystkie ciotki sciskamy mocno:-)

jutro miałam bilety bookować
wiedziałam, że tak będzie!!!! ciekawe czy zaciążyłam, bo się hormon poprawił...czy zajęłam się planowaniem wyjazdu, zakupy itp, i to odwróciło częściowo myśli od staranek
pewnie jedno i drugie...więc Kochane, myślimy o czymś innym, planujemy, odwracamy myśli .....i hop!!!! fasolka wpadnie!!!!!
Ale już .. trudno , teraz dbaj o Was, kwas foliowy rozumiem bierzesz, teraz już nie pij ;-) nie zadawaj się z zasmarkanymi dzieciami
I tokso zbadaj koniecznie i może cytomegalię też (pewnie przeszłaś z dzieciakami pracując ale jeśli nie przeszłaś to musisz bardzo uważać)
Strasznie się cieszę ! 

, waży 300g i ma 20 cm + nogi :-) Z usg jest tydzień starszy :-) Termin porodu 26 pażdziernik
:-) Trudno, będę pić 2 l tylko 
&&&&&&&&
ja Ci już pakuję ziółka
ja się chyśtałam przez 'ch' chyba 

Dopiero dociera do mnie
Ale to chyba normalne, nie? Mój M. to samo. Aaaa no i chyba mam pierwszy objaw...sikanie co 10 minut:-) W dzień to jeszcze spoko, ale w nocy, nie za fajnie było. Chyba, że to tak jednoazowo, z przejęcia.
Nie cierpię!!!!!! soki ok, ale woda brrrr...no ale powolutku jakoś się przełamię.
Aha...mam rozumieć, że Koleżanka wróciła do nas na dłużej, heee??? no i wykresik robimy
super!!!! ja się zapatrzyłam na wykres kok.o i widzisz jakie efekty!!!
Haszitkaa sama go wyczułaś? czy taki malutki ze na usg tylko widac go było? to pewnie nic groznego
oj bede mocno trzymac kciuki za pozytywne wyniki
a kiedy sie wybierasz? i kiedy wyniki?
Muma, a widzisz Fasol to nie Fasolowa, mówiłam Ci rano :-). Czyli Julka nie będzie musiała oglądać różoweg.
Hashidka, nie martw się na zapas zmianą w piersi, często to są gruczolaki albo zatkane przewody mlekowe. Ja miałam to i to podobno to już taki urok tarczycowych. A w naszym wieku jak nam nikt jeszcze gruczołów mlekowych nie przetkał to może się tak dziać. Napewno wszystko bedzie dobrze. Trzymam kciuki.
Dziewczyny, trzymam za Was wszystkie kciuki i za ciężarne i za fasolujące !!!
No i Misia, czekamy na Ciebie, zakładaj butki i wychodz, a i ubierz się ciepło bo tu trochę zimno!