reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Gatto :-) no tak mówi się "chlep" a pisze się "chleb" :rolleyes2:
Kasica widzę ze się zalogowałaś.. znaczy nie widzę.. tylko napisałaś wczesniej ze się zalogowałaś.. ale pocieszę Cię.. samo zapisywanie to pestka.. jazda się zaczyna jak chcesz se ten wykres w sygnaturkę ustawić:-):-D ;-)

reklama
Zuzanka ja bym jeszcze zatestowala.Przeciez nasz body to nie maszyna i tyle czynnikow wplywa na nasz cykl. Mi sie zdarzaly pozytywne wyniki nawet w 17 dc, to wtedy cykl sie wydluzal do 33, 34 dni. Siknik jeszcze ale po przerwie bez picia napojow i siku.
A z reszta co ma byc to bedzie. Chlop i tak sie cieszy ze jego kobita jest chetna na male bara bara:-D

laski...poddałam się!!sorki,no jestem tępa jeśli chodzi o takie sprawy,nie wiem jak to zrobića i nie chce sie wkurzac przy tym przy okazji!!bo po co??!!

kasica pisałam,że mogę Ci pomóc założyć konto i wrzucić na bb a później to łatwizna!:tak:a sygnaturka to pasek pod naszymi wpisami te kolorowe ładne :tak:to sygnaturka;-)pewnie dlatego,że zaznaczyłaś znakiem na 5 czerwca "@" i dlatego ,zaznacz dzień w którym miałaś 1 dc "@" ( np.najeżdzasz myszką na 22 czerwca klikasz i zaznaczasz znaczek"@"
Aleksis :** no ja myślę,że nie ma co się spinać co miesiąc;-) zwłaszcza ,że idą wakacje i urlop mi się za 2 tygodnie zaczyna a ja jestem imprezowa więc będę miała okazję poszaleć i pobawić się jeszcze przez lato i wtedy zaczniemy od nowa :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
ja weszłam sobie na wykres twój zuzanko i przez niego się zalogowałam...nie wiem czy tak zrobic mogłam???!!mam ta tabelke itd,tylko moje cykle trwaja 10 dni!!!!!!!!!!!!!!po opierniczyłam!:-(

Do góry