Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hej babolki!
Ani@k t to masz gadane!!! tez ogladalam ten nieszczesny dla irlandii mecz. Cholernie silni sa hiszpanie!! Stawiam, ze mecz finalowy bedzie NIEMCY-HISZPANIA z tym, ze wygraja Niemcy.
Jesli chodzi o Berlusconi czy Monti to jeden dziad, oprocz nowych podatkow, ktore musze placic niewiele sie zmienilo.
Lumina dalas mi nadzieje, ze moze moj ginek po prostu mi zapisze cos na obnizenie TSH. Mam wizyte w poniedzialek. Gdyby sie tak stalo zaoszczedze 140 eurakow na endo
Kasica a ty nie jestes lub powinnas byc w ciazy???? sinij se!!;-)
Dziewcyny jak dobrze, ze piatek!! ostatni dzien do pracy i 2 dni luzu. Jupi!!
Bunga-bunga ha ha ha!!:-)to było dobre,Ani@k przypomniałas mi o tym,bo na śmierc zapomniałam o tym starym ogierze!!!!!
Ani@k gwoli wyjasnienia, co chcialas tym przemadrzaniem sie wyjasnic?????:-):-)
(gwoli a nie kwoli???
)jaki tam stary ogier?????operowany na prostate, on tylko popatrzec i podotykac, reszta flak![]()
cześć dziewczynki
oj coś u mnie nie ma w tym miesiącu owu ,niby jakiś skryty był glut no a dzisiaj teścik wyszedł negatywny więc zaliczam do bezowulacyjnego a jutro się napiję dobrego winka i w nosie z owulacją!!!!!!!aaaa no i meczyk również obejrzymy ,żeby nie było hehehe![]()
oj Zuza a wiesz ze owu się pojawia kiedy chce??? gluty są będzie i owu, zobaczysz!!!!!
Ani@k no z Ciebie widzę to nie zły kibic każdemu kibicujesz na meczu? tzn....czy każdy mecz oglądasz i jedną drużynę wybierasz??
ja jestem jak najbardziej za ORŁAMI a wiem że Hiszpania ma baaardzo duże szanse.. także mam dwa typy:-) ale wiadomo przeciez ze piłka jest okrągła a bramki sa dwie.. więc się wszystko zdarzyć może;-)
JA Z KAWKĄ SIĘ DOŁĄCZAM![]()

ale ja w tym mc,nie mierzyłąm temp.od pierwszedo dnia!!tylko od 14![]()

:-(ale ja się nie przejmuje trudno po wakacjach zaczynamy od clo więc spokojnie ;-)