bionda
Fanka BB :)
Katiuszka, jeszcze raz moje gratulacje kochana :-):-):-)! Bardzo się cieszę, superże Dzidziol pokazał się rodzicom i dał znak, że u niego w brzuszku wszystko ok. Wielkie buziaki dla Dzidziola i Rodziców od e-ciotki :-).
Troszkę mnie zmartwiłaś, że gin odradza podróż samochodem
. Wiesz, czytałam że nie powinno się podróżować samolotem do końca 3 mca ciąży. Podobno nie najlepiej na płód działa ta bramka przez którą trzeba przejść i w górze jest ponoć jakieś promieniowanie kosmiczne
, na które lepiej dzidzi nie wystawiać. Nie chcę Cię straszyć, ale jak coś takiego czytałam to mówię , ale może i to bzdury są. Wygląda na to że do 3 mca lepiej na dupie siedzieć a ja planowałam że jak zajdę to do Polski pojadę samochodem, teraz mi mina opadła
.
Breżniew, kobito Ciebie się nie da spokojnie czytać, jesteś oszołom (w dobrym znaczeniu) nie z tej ziemi

. Dlatego oddaję na Ciebie swój głos na Schizkółko. Ale musisz mi coś obiecać!!! Jak napiszesz oświadczenie, że nigdy ale to nigdy nie poprosisz żadnej z nasz żebyśmy Cię nauczyły jak się obsługuje pakiet Office, Corle Draw, Photoshop, Adobe, Auto Cad, 3dMax, Cinema 4 Studio to oddam na Ciebie 100% głos
.
Gatto, Zuzanka wielki order za cierpliwść!
Bzzz, nie ma to jak ciasto z kawką z rana :-). Na kawał ciacha zawsze jest dobra pora nawet między jednym a drugim.
Aleksis, ja zaczęłam brać jedną lutkę pod język dziennie. Zobaczymy. A byłaś już u tej doktórki od medycyny
naturalnej?
Haszitka, super że już znalazłaś pracę, zdaj koniecznie relację jak Ci poniedziałek minął.
Caterina, może nie taka dooopa, bo na wykresie widać tempka górująca
. A nóż? Trzymam kciuki!!!
Kasia. natka, no to przeboje miałaś
, ale najlepsze to to jak zapytałaś w jakim celu Cię biorą na oddział
. Jeszcze raz gratulacje dla Waszej całej 3 i buziaczki od e-ciotki :-).
Kok.o, tak jak kasica napisała niczym się nie przejmuj tylko daj sobie upust jak Cię pędzi z którejs jamy
. nie zapomnij tylko dyktafonu cały czas przy sobie
.
Alex, no i mamy Cię na fb, teraz sobie pooglądamy wyczyny Cuda nr1 :-).
Muma, biorę jedną lutkę dziennie pod język i tempka mi z dnia na dzień rośnie
. Plamień juz nie mam to był tylko jednorazowy epizod. Tak się zastanawiam czy temka rosnie bo jest lokator czy od luteiny?
My dziś mamy dzień luzacki w domu. Wczoraj byliśmy na plaży prawie cały dzień i Y się przysmażył troszke , no i dziś pas a pogoda jest przecudna. Trochę posprzątałam a teraz robię pieczonego udźca indyka.
Troszkę mnie zmartwiłaś, że gin odradza podróż samochodem

Breżniew, kobito Ciebie się nie da spokojnie czytać, jesteś oszołom (w dobrym znaczeniu) nie z tej ziemi

Gatto, Zuzanka wielki order za cierpliwść!
Bzzz, nie ma to jak ciasto z kawką z rana :-). Na kawał ciacha zawsze jest dobra pora nawet między jednym a drugim.
Aleksis, ja zaczęłam brać jedną lutkę pod język dziennie. Zobaczymy. A byłaś już u tej doktórki od medycyny
naturalnej?
Haszitka, super że już znalazłaś pracę, zdaj koniecznie relację jak Ci poniedziałek minął.
Caterina, może nie taka dooopa, bo na wykresie widać tempka górująca

Kasia. natka, no to przeboje miałaś

Kok.o, tak jak kasica napisała niczym się nie przejmuj tylko daj sobie upust jak Cię pędzi z którejs jamy

Alex, no i mamy Cię na fb, teraz sobie pooglądamy wyczyny Cuda nr1 :-).
Muma, biorę jedną lutkę dziennie pod język i tempka mi z dnia na dzień rośnie

My dziś mamy dzień luzacki w domu. Wczoraj byliśmy na plaży prawie cały dzień i Y się przysmażył troszke , no i dziś pas a pogoda jest przecudna. Trochę posprzątałam a teraz robię pieczonego udźca indyka.