reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
kok.o ja wczoraj słyszałam,że wegetarianki w ciąży nie tyją dużo no i kciuk mocno,mocno&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Muma to jak mój tata kiedyś poszedł siostrę zarejstrować i miała być albo Judyta albo Julka a została Justyna bo mój tato zapomniał wiedział tylko,że na "J" :-D

nooo
a ja mam + 0,7 kg :-D
za duzo jesc nie moge, wiec pewnie dlatego.
ale jak mi sie polepszy... to bedzie wieeeeeeeeeeeelka kok.o :-D

czyli Kok.o w sumie ile ważysz???

Muma to jak mój tata kiedyś poszedł siostrę zarejstrować i miała być albo Judyta albo Julka a została Justyna bo mój tato zapomniał wiedział tylko,że na "J" :-D

hehe dobre, dobre..

moja teściowa opowiadała że jej imię powstało poprzez "upodobanie' jej ojca.. bo w wiosce obok była taka jedna, ładna kobitka kóra miała tak na imię..

czyli Kok.o w sumie ile ważysz???

hyhy w sumie to waże o 0,7 kg więcej :-p:-D

zuzka tato to pewnie przed USC świętował narodziny córy, nie? :-)

Muma na wszelki wypadek napisz eMowi na karteczne imie,jakie ma podać :-) , zebyście potem Ambroży albo Amadeusz nie wołali na dzieciaka :-D

Ostatnia edycja:
to tajemnica pilnie strzeżona, nawet miałam opory, zeby ginowi to wyjawić :-D ...

Ale masz kartę ciąży, taką głupią książeczkę ?? :-) BO ja mam i tam co 3 tygodnie wpisuję ile ważę i coraz fajniej to wygląda:szok: Ale mój gin jest spoko, ostatnio do jednej szczupłej zgrabnej laseczki w poczekalni wypalił: matko co Ty taka chuda jestes ??? Ona na to : ja jestem taka akurat do przytulania a Gin: no nie wiem , nie wiem ...
Lubię gościa :-D

gdyby nie dzisiejszy mój superaśny nastrój (aż się poplułam;-))
to bym ciągnęła dalej temat wagi.. ale skoro masz opory - jestem w stanie to zrozumieć ale!!!!
pod jednym warunkiem!!!!

BO!!!!! moja droga, nie ma Twoich żadnych alktualnych fotek!!!! nie sądzisz że trzeba by było coś pstryknąć i wstawić na schizkółko??? hę???

Zuzanka sie postarała i wrzucila swoje piękne oblicze.. no Ty się chyba ociągasz.. się chyba...

Muma :-D:-D:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ale masz kartę ciąży, taką głupią książeczkę ?? :-) BO ja mam i tam co 3 tygodnie wpisuję ile ważę i coraz fajniej to wygląda:szok: Ale mój gin jest spoko, ostatnio do jednej szczupłej zgrabnej laseczki w poczekalni wypalił: matko co Ty taka chuda jestes ??? Ona na to : ja jestem taka akurat do przytulania a Gin: no nie wiem , nie wiem ...
Lubię gościa :-D

:-D:-D też go lubię! :-D

karte ciązy mam... tylko nie wiem, czy sama mam tam coś wpisywać? czy to gin wpisuje? :baffled: yyyyy.... ze sie głupio spytam..
no bo dzis tam ide i zeby mnie nie opiórkał,ze nie wypełniam tabelek :-p

Do góry