reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
dolaczylam pozniej, jestem mniej zbzikowana:-p

nie liczy się czas.. liczy się stan faktyczny:-p

noooo tak myślałam, że polecicie stereotypowo, staropolski podział ról, kobieta-gary i stół, facet-siekiera i wiertarka.. eeech;-):-D
a Groch moze bedzie facetem z zaje...stym talentem kucharskim:-)
albo karciarzem-hazardzistą :sorry:

Gatto sie nie usprawiedliwiaj, ja wiem,ze jak sobie człowiek wmówi ze jest normalny, to ma lepsze samopoczucie.... no przykro mi.... :-p

Groch - Grzesiek;-)
a mnie nie stereotyp skłonił do Dziewczynki tylko fakt 'rozkładania' (stól rozkllada nogi i kobiekta też:-p)

a ja naleśniki robię z kaszą gryczaną i twarożkiem :-)

a podeślesz trochę??? za mną naleśniki chodzą.. takie z dżemem truskawkowym.. mniam

Muma a ze tak spytam.. fasol jak jeszcze Olkiem nie był.. to smyrał Cię po lewj, prawej stronie czy po środku????

Czesc Babeczki. Ja jeszcze w pracy do 15ej. Czytam i sie chichram z tych opowiesci:-)
Tak Muma jest niezastapiona kopalnia wiedzy i w ogole niezastapiona.
PS ziol-nie nalezy ich laczyc z klomifenem itp.

Buziaki dla Wszystkich Pozytywnie Zakreconych
Pa

:-):-)
Chwilę człowiek netu nie ma a tu już nasmarowane, tak tak Gatto - jesteś z nami tzn , że jesteś też zeschizowana, dotrze to do Ciebie już wkrótce , a przynajmniej będziesz jak miała sobie wyjaśnić różne swoje dziwne zachowania;-)

Co do smyrania Fasolowego:

1. smyranie implantacyjne - zdecydowanie na środku - jakby drapanie pazurkiem - tydzień po szczęśliwym akcie miłosnym :-)

2. smyranie zwane potoczne ruchami dziecka - w pierwszej ciąży poczułam w 17 tc., teraz kurczę czułam to już (bo wiedziałąm co mam czuć:-D) od 13-14 tc a bardzo wyraźnie od 15tc.
A czuć mniej więcej - jakby jelita ale coś inaczej niż zwykle i nie kończy się tak jak to z jelitami :-D:-D
A jeszcze bardziej mi te początkowe smyranki przypominały takie jakby drganie powieki czy innej części ciała z powodu braku magnezu, tyle, że w podbrzuszu, pośrodku i raczej nisko na początku:tak:
Teraz to już jeździ na całego po całym brzucholu a najbardziej lubi w nocy lub na meczu jak siedzę i wsuwam coś:happy:

W sobotę idziemy na grila do teściów z okazji Dnia Taty - nie zapomnijcie o swoich Tatusiach:tak:

Ostatnia edycja:
Cześć WARIATKI :-)!
Jesteśnie niezle zakręcone ale pozytywnie, no ja tez. Nasze dzieci będą miały faine mamuśki :-D:-D:-D. Podejżewam, że tatusiom tez nic nie brakuje jak z nami wytrzymują.
Kok.o, trzymam kciuki za badanie!!!
Ani@k, pisz do katiuszki bo ona brała chyba leki + zioła i zapijała wszystko winem :-D.
Gatto, jeszcze nic straconego, temka sie trzyma. Ja dzis gotuję zupkę z cieci z czosnkiem i rozmarynem. Pewnie znasz? Ma dużo k. foliowego.
Zuzanka, idziesz jak w dym z tempka, ciekawe czy to będzie nasz ostatni cykl. OBY OBY :wściekła/y:.
Kasica, tulę Cię mocno i nie poddawaj się.
Bzzz, ty to się rozpieszczasz z tymi ciastami :-). Teraz chcemy sernik!!!
Muma, ja Ci składam w ofierze Minę vel Toxi, już nie daję rady z nią a podobno chińszczyzna wyjdzie dobra :tak:.

Mnie tempka spada :-(, i nic na to nie poradzę, no chyba że wcześniej napiję się gorącej herbatki :-).
Czyszczę lufy i idę na poligon :cool:

reklama
czyli moje smyranie to coś innego.. być moze nadmiar coca-coli mi bąbelkuje..:baffled: ale muszę powiedziec, że właśnie na środeczku:-).. tylko bardziej smyra niż drapie:eek:

heh teraz to będę wyczekiwala smyrania w sensie 'drapania pazurkiem';-)

a jeszcze Muma jakbyś sobie przypomniała.. to to smyranie było w fl??? :sorry:

Bionda no poziom 36,7 to naprawdę baaardzo niski poziom.. no istny spadek!!! poczekaj do jutra:tak: pamiętasz zygzaki u Kok.o????

też macie tak, ze znika 'podziękuj' w poście wcześniejszym??? nie mogę Biondzie podziękować...
Bionda a właśnie że mogę - dziekuję :-)

Ostatnia edycja:
Do góry