reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

cześć wszystkim!!!z tymi wykresai to jest róznie tak jak Muma pisze.....ja w sob.tez wypłam piwka i temp.od razu podskoczyła,ze hej!!!!a dzis juz róciła do "normy"to był taki jednorazowy wyskok hi hi hi!!!u nas juz upał,ze hej!!szok!!!ja wczoraj na słoncu lezała,opaliłam się konkretnie:-)a dzis na popołudnie do parcy!!!w sam upał!!!!!cóż...nic się nie zrobi....Gatto plamienia zdarzają się w ciązy.......nie weim,moze zadzwon do swojego lekarza i powiedz mu o tym?!

reklama
Od półdupka nie umrzesz ;-)
Jest też gorąco i to pewnie sprzyja takim akcjom
U nas dzisiaj parę stopni chłodniej, od razu lepiej :-)

hej

Dziewczynki pijące ziółka - nie wiem czy to ma tak być.. ale po ziółkach mam 'cofki' i chyba zgagę..:baffled: cały dzień mi się po nich 'odbija'.. choć piję na noc:eek: w.t.f.???:szok:

Gatto plamienie póki nie jest soczyście czerwone - jest czasami zauważalne na początku ciąży - leż plackiem włącz klimę i bedzie dobrze:tak:

Caterina oto skład:
lebiodka (oregano) 50gr
koszyczek rumianku 50gr
macierzanka 50gr
pokrzywa 50gr
dziurawiec 50gr
rdest ptasi 50gr
ruta 20gr
nagietek 20gr
nostrzyk 20gr

o niepokalanku słowa nie ma..

ja czasami mam tak po częstym piciu mięty, zielonej herbaty, melisy..

teraz pytanie przecierpieć czy pić dalej???:baffled:
jak nie kijem to pałką.. heh

Muma ja jem tylko 2xdziennie.. przed ziółkami ewentualnie piję.. piwo lub wodę..

a może mieć wpływ szybkie picie??? bo ja tak szklanę od razu połykam.. czasami dzielę na 2 razy.. :zawstydzona/y: bo mi się zawsze wieczorem pić strasznie chce..:baffled:

reklama
Do góry