cześć wszystkim!!!z tymi wykresai to jest róznie tak jak Muma pisze.....ja w sob.tez wypłam piwka i temp.od razu podskoczyła,ze hej!!!!a dzis juz róciła do "normy"to był taki jednorazowy wyskok hi hi hi!!!u nas juz upał,ze hej!!szok!!!ja wczoraj na słoncu lezała,opaliłam się konkretnie:-)a dzis na popołudnie do parcy!!!w sam upał!!!!!cóż...nic się nie zrobi....Gatto plamienia zdarzają się w ciązy.......nie weim,moze zadzwon do swojego lekarza i powiedz mu o tym?!
reklama
Ani@k
Fanka BB :)
hej
Dziewczynki pijące ziółka - nie wiem czy to ma tak być.. ale po ziółkach mam 'cofki' i chyba zgagę..
cały dzień mi się po nich 'odbija'.. choć piję na noc
w.t.f.???
Gatto plamienie póki nie jest soczyście czerwone - jest czasami zauważalne na początku ciąży - leż plackiem włącz klimę i bedzie dobrze
Dziewczynki pijące ziółka - nie wiem czy to ma tak być.. ale po ziółkach mam 'cofki' i chyba zgagę..

Gatto plamienie póki nie jest soczyście czerwone - jest czasami zauważalne na początku ciąży - leż plackiem włącz klimę i bedzie dobrze

Ani@k
Fanka BB :)
Caterina oto skład:
lebiodka (oregano) 50gr
koszyczek rumianku 50gr
macierzanka 50gr
pokrzywa 50gr
dziurawiec 50gr
rdest ptasi 50gr
ruta 20gr
nagietek 20gr
nostrzyk 20gr
o niepokalanku słowa nie ma..
ja czasami mam tak po częstym piciu mięty, zielonej herbaty, melisy..
teraz pytanie przecierpieć czy pić dalej???
jak nie kijem to pałką.. heh
Muma ja jem tylko 2xdziennie.. przed ziółkami ewentualnie piję.. piwo lub wodę..
a może mieć wpływ szybkie picie??? bo ja tak szklanę od razu połykam.. czasami dzielę na 2 razy..
bo mi się zawsze wieczorem pić strasznie chce..
lebiodka (oregano) 50gr
koszyczek rumianku 50gr
macierzanka 50gr
pokrzywa 50gr
dziurawiec 50gr
rdest ptasi 50gr
ruta 20gr
nagietek 20gr
nostrzyk 20gr
o niepokalanku słowa nie ma..
ja czasami mam tak po częstym piciu mięty, zielonej herbaty, melisy..
teraz pytanie przecierpieć czy pić dalej???

jak nie kijem to pałką.. heh
Muma ja jem tylko 2xdziennie.. przed ziółkami ewentualnie piję.. piwo lub wodę..
a może mieć wpływ szybkie picie??? bo ja tak szklanę od razu połykam.. czasami dzielę na 2 razy..

reklama