reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Ani@k - no ja żartowałam.. ja też piłam od razu wieczorem na szybko po wszystkim , może się przyzwyczaisz, na pewno :tak:
A czy pijesz z wiarą ? :-)
kasica - z tym kłuciem to wyjścia są dwa - albo to II albo @ ale ja obstawiam nr 1 i tego się trzymamy :tak::tak:&&&&&&&&&

reklama
Cześć Dziewuszki.
Gatto-będzie dobrze dalej
Kasica-właśnie, chyba się tam zagnieżdza Fasolka jak kłuje. To trwa nawet do 12 dni po owulacji;-)

A ja nic, dzis 18 dc, 2 dni temu była wg testu owulacja, jajniki bolały, zwłaszcza pray, uskutecznialiśmy chyśtanie i czekam. Jak pisałam wcześniej, złudzeń o II kreskach nie mam już. Lekarz dalej nie zadzwonił czy ten Anti Muller hormon jest ok.
W każdym razie jedziemy do Polski końcem lipca na jakies 10 dni, więc trochę się rozerwie.

Ani@k-jak tam wyniki, wiesz już coś? Napisz
Hashimotka-przykro mi,że Ci się coś takiego przytrafilo, ale walcz dzielnie z choróbskiem
Bionda-gdzie Ty?

Ale mam apetyt na słodkie, już wsunęłam 2 Knoppersy. Tak, a dupa potem rośnie:-D

Miłego dnia życzę

a ja bym zjadla takiego korniszonka z lodowki najlepiej, ale nie mam, eM w pracy, a ja nie chce jechac do sklepu, zeby sie te plamienia nie wrocily:baffled:jakos moze wytrzymam...

Gatto zmień zapis pod nicki-em "zaczynamy kombinować" bo conieco on tam nie pasuje.

A tak w ogóle to z tymi zastrzykami to masakra. Ten rozkurczowy to taki był bolesny, ze jeszcze wczoraj mnie siedzenie bolało:-D Gorączka spada wczoraj wieczorem miałam 37,5 to już dobrze, chociaż telepawka już jakaś brała. Ale to było ok 19stej więc i tak dobrze bo dwa dni wcześniej jazda zaczęła się już ok 13stej. Jeszcze jak chodzę to odczuwam kobiece wnętrzności, dziwne uczucie, gorzej niż podczas @.
a tak w ogóle teraz pracuję na 3/4 etatu. Jadę dzisiaj jak się umówiłam na rozmowę, miała być na początek umowa na miesiąc , teraz się okazało, ze na 2 tygodnie pierwsza umowa i mówili, że 1500 na początek a jak zapuściłam żurawia jak jakiemuś gościowi dawała przedemną umowę to miał wpisane 8,93 na godzinę brutto. Co może jeszcze w czymś innym nakłamali:wściekła/y::confused: jedziesz a oni z ludzi kretynów robią.

Cześć Dziewczynki :-). Jestem , jestem tylko spływam. Niby dziś chłodniej ale jak dla mnie wciąż za gorąco, no i to aseksualne podejście do pracy i do wszystkiego. Tylko bym spała.
Gatto, leż i odpoczywaj!!! Na pewno to tylko pojedyńczy incydent i wszystko będzie dobrze. Dzwoniłaś do gina? Ogorki konserwowe są nawet dobre w Lidlu i Eurospinie.
Ani@k, ja pijęziółka od piątku i przez pierwsze dwa dni też miałam cofki :tak:. Ja muszę pić 3x dziennie i parzone przez 3 godziny, to wyobraź sobie kochana jaki to zajzajer jest. Tak na marginesie to wiesz, ziółka, witaminki, kwasik, winko na endo, piwko i melisa dla relaksu... może się to wszystko wkońcu wychlipnąć. Ja po tych ziołach sikam jak najęta.
Aleksis, my też mieliśmy ekscesy ze sobą parę lat temu, ale chyba nie ma związków bez ekscesów. Ważne, że teraz jest dobrze i lepiej nie patrzeć w przeszłość. To Ty miałaś problem z endometrium? Pytam bo czasem mi się coś miesza. Po tej mojej mieszance ponoć bardzo ładnie rośnie, tak dziewczyny piszą w necie.
Haszitka, to Ci się przyplątało, nie zazdroszczę i życzę szybkiego powrotu do zdrowia.
Kasica, a może to zagnieżdzenie? Może już mie pifkuj kochana.
Caterina, wykres masz czadowy, jakbym widziała wykres moich humorków :-D.
Wy nie wiecie, a ja wiem :tak:. Muma dzis Olkowi gotuje kapuche z mięchem :-p.

Mnie dziś tempka spadła na łeb, jakbym dostała dzis okres to bym chyba już całkiem się załamała. Coś ten cykl powalony, albo tak ziółka działają.

Ani@k- zrobiłaś ten termin u lekarza? jeśli chodzi o testy owulacyjne, to jedynie te Clearblue. Serio, one są najlepsze, bo masz konkretny wynik: albo kołóeczko albo :-) Wiec wiemy konkretnie

z endokrynolog tylko rozmawaiałm z ginem też.. jesteśmy cały czas w kontakcie.. po odbiorze wyników wszystko się okaże.. (u gina mam zarezerwowaną wizytę na .. listopad:szok: )

jestem .... jednak wytrzymać się tak nie da

hahaha a nie mówiłam!!!!;-):-p

Nie wierze, ze w tym cyklu sie uda, nie wierze. Bo dlaczego mialoby?

a dlaczego miałby się nie udać???? dopóki cykl trwa.. jest szansa.. i bez ttakich.. ze nie teraz.. bo dlaczego teraz miałoby..
:wściekła/y:
MAŁŻEŃSTWO-związek,gdzie jedna strona zawsze ma rację,a druga to...mąż!!!!:-D

:laugh2: dobre..

Ani@k jak poszla prolaktyna??

w sumie nie widziałam.. pani poprostu wciągnęła ją do strzykawki a że cykor jestem to nie patrzałam.. jutro wyniki;-)

Ani@k, ja pijęziółka od piątku i przez pierwsze dwa dni też miałam cofki :tak:. Ja muszę pić 3x dziennie i parzone przez 3 godziny, to wyobraź sobie kochana jaki to zajzajer jest. Tak na marginesie to wiesz, ziółka, witaminki, kwasik, winko na endo, piwko i melisa dla relaksu... może się to wszystko wkońcu wychlipnąć. Ja po tych ziołach sikam jak najęta.

też sikam.. choć piję odrobinę.. bo tylko 1 szklankę.. najgorzej w nocy bo muszę wstawać..:baffled: aaa i mi się dodatkowo jakieś ziółko polknie bo fusów nie cedzę.. ale Kok.o też nie cedziła..

Witam ponownie.
Bionda tak, masz racje. Moje endometrium w 3dc. bylo rowne prawie zeru. Wyniki pokazaly, ze estrogen troche za wysoki, ale to przeciez on jest odpowiedzialny za wzrost blony sluzowej. Wiec ja juz nic nie pojmuje, bo ostatnia miesiaczka byla skapa, co wskazywaloby na niski poziom estrogenow. I badz tu czlowieku madry i pisz wiersze:-)
Pije, znowu zapominam, herbatke z lisci malin.Ziola ojca Sroki nr 3 tez, ale od 2 dni mi jakos sie zapomnialo, bo imprezka byla:-)

Zaraz sobie zaparze i bede spijac.
Kurka, starzeje sie. Musze wstawac , aby zrobic siku nad ranem. Kiedys moj zawor wiecej wytrzymywal:-D
Nie powinnam tu Was dolowac, ale czasem mnie to dopada i szlag mnie trafia. Chyba musze sie tak porzadnie wyplakac albo przylac komus:-)
Ah, przejdzie mi za pare dni, mimo tego, ciesze sie, ze wkrotce zobacze rodzine i moja maskotke siostrzenice.
A moze powinnam sobie kupic jakiegos malego pieska;-) Tylko, ze biedny siedzialby do 17.30 sam w domu, a tego nie zrobie zwierzeciu. Kiedys mielismy w Polsce, i wiem jakie koncerty wycia urzadzal. Jak zostawialismy ja przed domem, to za 3 miesiace musielismy bawic małe. Moja mama nazwała ją tak po śląsku" Motyka" czyli latawica:-D

Jak nie urok, to s...ka:-D

Bionda-jak Ty te testy wykonujesz, bo mi coś tu nie pasuje? Ja polecam Clearblue Digital Test, zamawiam na amazon, bo jest najtaniej . Zawsze należy ograniczyć picie napojów przed, naljepiej robić z porannego moczu,albo póżno w nocy, ok.23ej.Wyczytałam na stronie o testach.
Przecież ten pik LH nie może trwać tak długo, pęcherzyk pownien pęknąć pod wpływem LH i przeobrazić się w ciałko żółte. Chyba Muma też coś pisała na temat.
Może się mylę

Buźka

reklama
Ogladam wlasnie "Wiadomosci". Slyszalyscie wypowiedz Kaczora z PiS odnosnie in-vitro?Przeciez to ciemnogrod.
Ja nie rozumiem jak taki temat moze byc przedmiotem dyskusji politycznej i jeszcze te glosy o karaniu lekarzy od in vitro.

To normalnie cyrk. Wstyd!!!! :wściekła/y:
Mowi sie, ze Polska jest 100 lat za Murzynami, ja mysle ze z jakies 200.
Czyli ciagle ciemnogrod i Jezusek na ustach, a tak naprawde nienawisc do cudzoziemcow i brak tolerancji.
EURO 2012 chcialo zmienic ten wizerunek i tu znowu cos takiego.

Do góry