Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Gorączka spada wczoraj wieczorem miałam 37,5 to już dobrze, chociaż telepawka już jakaś brała. Ale to było ok 19stej więc i tak dobrze bo dwa dni wcześniej jazda zaczęła się już ok 13stej. Jeszcze jak chodzę to odczuwam kobiece wnętrzności, dziwne uczucie, gorzej niż podczas @.
jedziesz a oni z ludzi kretynów robią.
. Ja muszę pić 3x dziennie i parzone przez 3 godziny, to wyobraź sobie kochana jaki to zajzajer jest. Tak na marginesie to wiesz, ziółka, witaminki, kwasik, winko na endo, piwko i melisa dla relaksu... może się to wszystko wkońcu wychlipnąć. Ja po tych ziołach sikam jak najęta.
.
. Muma dzis Olkowi gotuje kapuche z mięchem
.Ani@k- zrobiłaś ten termin u lekarza? jeśli chodzi o testy owulacyjne, to jedynie te Clearblue. Serio, one są najlepsze, bo masz konkretny wynik: albo kołóeczko albo :-) Wiec wiemy konkretnie
)jestem .... jednak wytrzymać się tak nie da
Nie wierze, ze w tym cyklu sie uda, nie wierze. Bo dlaczego mialoby?

MAŁŻEŃSTWO-związek,gdzie jedna strona zawsze ma rację,a druga to...mąż!!!!![]()
dobre..Ani@k jak poszla prolaktyna??
Ani@k, ja pijęziółka od piątku i przez pierwsze dwa dni też miałam cofki. Ja muszę pić 3x dziennie i parzone przez 3 godziny, to wyobraź sobie kochana jaki to zajzajer jest. Tak na marginesie to wiesz, ziółka, witaminki, kwasik, winko na endo, piwko i melisa dla relaksu... może się to wszystko wkońcu wychlipnąć. Ja po tych ziołach sikam jak najęta.
aaa i mi się dodatkowo jakieś ziółko polknie bo fusów nie cedzę.. ale Kok.o też nie cedziła..