Witam ponownie.
Bionda tak, masz racje. Moje endometrium w 3dc. bylo rowne prawie zeru. Wyniki pokazaly, ze estrogen troche za wysoki, ale to przeciez on jest odpowiedzialny za wzrost blony sluzowej. Wiec ja juz nic nie pojmuje, bo ostatnia miesiaczka byla skapa, co wskazywaloby na niski poziom estrogenow. I badz tu czlowieku madry i pisz wiersze:-)
Pije, znowu zapominam, herbatke z lisci malin.Ziola ojca Sroki nr 3 tez, ale od 2 dni mi jakos sie zapomnialo, bo imprezka byla:-)
Zaraz sobie zaparze i bede spijac.
Kurka, starzeje sie. Musze wstawac , aby zrobic siku nad ranem. Kiedys moj zawor wiecej wytrzymywal

Nie powinnam tu Was dolowac, ale czasem mnie to dopada i szlag mnie trafia. Chyba musze sie tak porzadnie wyplakac albo przylac komus:-)
Ah, przejdzie mi za pare dni, mimo tego, ciesze sie, ze wkrotce zobacze rodzine i moja maskotke siostrzenice.
A moze powinnam sobie kupic jakiegos malego pieska;-) Tylko, ze biedny siedzialby do 17.30 sam w domu, a tego nie zrobie zwierzeciu. Kiedys mielismy w Polsce, i wiem jakie koncerty wycia urzadzal. Jak zostawialismy ja przed domem, to za 3 miesiace musielismy bawic małe. Moja mama nazwała ją tak po śląsku" Motyka" czyli latawica
Jak nie urok, to s...ka
Bionda-jak Ty te testy wykonujesz, bo mi coś tu nie pasuje? Ja polecam Clearblue Digital Test, zamawiam na amazon, bo jest najtaniej . Zawsze należy ograniczyć picie napojów przed, naljepiej robić z porannego moczu,albo póżno w nocy, ok.23ej.Wyczytałam na stronie o testach.
Przecież ten pik LH nie może trwać tak długo, pęcherzyk pownien pęknąć pod wpływem LH i przeobrazić się w ciałko żółte. Chyba Muma też coś pisała na temat.
Może się mylę
Buźka