witajcie!!dzis mój mąż odebrał wyniki badania nasienia....i chyba nie jest dobrze!!!!!!:-

-

-(sama nie wiem!!!!!ruchliwość plemników ma 40 %,.......ruch szybki...0%:-(jestem załamana:-

-

-(,ruch wolny ma 75%,ruch nieprawidłowy 25%.Plemników zywych ma 48%,gdzie norma jest od 50%.Budowy prawidłowej ma 53%.Jesli chodzi o inne parametry to wszystko jest w normie!!!bakterie sa ujemne,czyli jest dobrze!!Ale martwi mnie to,ze szybkiego ruchu ma 0%:-(dziewczyny juz nie wiem co mysleć!!w pracy jak bóbr ryczałam jak zadzwonił do mnie....tak cholernie sie martwię!!!Jak w marcu bylismy u androloga to w poprzednim badaniu ruchu szybkiego miał 4%,powiedziałam,ze to strasznie mało itd!!a lekarz powiedział nam,ze liczy sie ogólnie cały ruch plemników!!zarówno jak ten szybki jak i wolny-wszystko razem!!!No teraz ruchu wolnego ma 75% niby duzo,tak??ale ruchu szybkiegi 0%!!!!!ja pierd......ja juz sił nie mam!!martwie się ,i boje bardzo.Wszystko inne jest dobrze,ale to mnie martwi cholernie!!!!!!!:-

-

-(ps....co do tej aborcji,to już kilka tygodni temu słyszałam w tv!!!!co za ****n.......frajer!!!!!!!szkoda słów!!!!!!!my jesteśmy "zacofani "jesli chodz o tego typu sprawy!!!!!!a rząd po chu...się wtrąca??!!!szok jakis!!!Jak w polsce bedzie zabronione to pary do Niemiec lub gdzie indziej jezdzic beda!!!!!!!!