reklama
kok.o
Fanka BB :)
no bo kiszaki to chyba my tylko jemy (i może ruscy;-)), bo to zepsute ogóry przecież:-)
Kiszonki to jeszcze chincyki jedzą
Ja jako ogrodniczka domowa polecam sianie koperku w doniczkach albo posiać w ogródku jeśli takowyż posiadasz.
Ja na balkonie mam bazylie i majeranek.
Bazylia to ma z pół metra wysokości tak mi wyrosła
W życiu takiej w sklepie nie widziałam.
Ale dbam o nią podlewam codziennie, nawożę i podcinam żeby się rozrastała.
Takie mam hobby.
Zawsze tylko netowym rolnikiem byłam, a teraz w realu
i nieźle sobie radze.
Lata praktyk w uprawie pola na NK

Ja jako ogrodniczka domowa polecam sianie koperku w doniczkach albo posiać w ogródku jeśli takowyż posiadasz.
Ja na balkonie mam bazylie i majeranek.
Bazylia to ma z pół metra wysokości tak mi wyrosła

W życiu takiej w sklepie nie widziałam.
Ale dbam o nią podlewam codziennie, nawożę i podcinam żeby się rozrastała.
Takie mam hobby.
Zawsze tylko netowym rolnikiem byłam, a teraz w realu

Lata praktyk w uprawie pola na NK

Ostatnia edycja:
no ale on jeszcze jakąś inną nazwę podał ale raczej serwatkaczesc babolce:-)
dla 3-ciego świata polecam sprowadzenie sobie nasion kopru (włoskiego hehe) z PL i posianie w doniczce na balkonie lub ogrodzie (co kto ma):-)
kasica &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
lopop pewnie serwatke miałaś na myśli ?
dołaczam do kawkujących z herbatka zurawinową :-)
pozdrowionka
kok.o ja też mam ogródek za domkiem i warzywniak też uwielbiam doglądać roślinek
wy w Lublinie też mówicie na ogródek pole czy tylko Podhale ze Ślaskiem tak mówią???
kok.o
Fanka BB :)
jeszcze znalazłam "żentyca" , to z owczego mleka serwatka.
a mnie wszystkie roslinki zdychają... zeby nie było, podlewam je! mam teraz 3 i pół kwiatka w domu, jeszcze sie trzymają
a mnie wszystkie roslinki zdychają... zeby nie było, podlewam je! mam teraz 3 i pół kwiatka w domu, jeszcze sie trzymają

no to było to i z koziego cos podobnie się nazywajeszcze znalazłam "żentyca" , to z owczego mleka serwatka.
a mnie wszystkie roslinki zdychają... zeby nie było, podlewam je! mam teraz 3 i pół kwiatka w domu, jeszcze sie trzymają![]()
bo we włoszech lubią jagnięcinę no nie
ja mam w domu dużo kwiatów bo lubię tylko bluszcz co go odchowam to na lato coś pada bo taki pokój gdzie dużo słońca a on go nie lubi zresztą nigdzie nie lubi być postawiony
reklama