reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Oj dziewczyny , dziewczyny trza najsampierw wirtualne pole obrabiać a potem brać się za uprawy w realu:-D

U nas na wschodzie Pole to Pole, a wychodzimy na dwór:tak:

Uciekam bo zmieniam miejsce pobytu. Lece z pracy do drugiej pracy.
Popołudnie mam w szpitalu.
Buziaki gorące z tropików:tak:

Kok.o - nawet nie musisz walczyć o skierowanie - u nas w labo morfologia kosztuje 7,50, więc żadne pieniądze, zresztą jak prywatnie chodzisz to płacisz chyba za wszystkie badania, co?

u nas pole to miejsce, gdzie uprawiają pszenicę, żyto, kukurydzę czy ziemniaki w ilościach hurtowych, ogródek to miejsce uprawy dla celów własnych plus rekreacja, a jak wychodzę to na dwór:-D

Gatto, o niczym innym nie marzę! Sąd załatwiłam, Cuda położyłam, czekam aż zaśnie i muszę jeszcze do pracy skoczyć. jak wrócę to obiad, później plac zabaw i zrobi się wieczór, jeszcze te upały, których wytrzymać nie można - o 8 rano było u mnie już 30st.:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
alex__ nie chodze prywatnie, zbankrutowałabym chyba :crazy: za badania nie płace jak mam skierowanie. Ale jak mowisz ze to tyle kosztuje to jeszcze mnie stać!:-D

Do góry