reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

moja siostra ma na imię Ewa.. pamiętacie 'koncert życzeń' w tv??? w niedzielę chyba bywał.. zawsze tam takie życzenia słyszałyśmy i się śmiałyśmy że to o nas: "komuś tam zyczenia składają Ania Ewa i kotek":-D:laugh2:

Muma :szok: Ty się z powołaniem minęłaś:tak: chodzi mi o lecznictwo..jak ziółka zadziałają to Cię osobiście wycałuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :***

a po obejrzeniu bruschetty naprawdę zrobiłam się głodna...pierwszy raz chyba coś takiego mam:szok:

Ostatnia edycja:
reklama
No moze i dwojga, ale jedno z nich to Magdalena wlasnie:)
Ewa zdecydowanie do gattino pasuje (bo nazwisko mojego jest dosc dlugie)pod warunkiem, ze gattino nie ma siusiaka:) jakby sie okazalo, ze ma to pewnie Piotr bedzie:)

Kasica dobre wiesci, w sensie, ze wiecie na czym stoicie. Sluchaj sie doktor Mumy, a dobrze na tym wyjdziesz!

:-)

nie lubiłam słuchać Hanny Banaszak ale ciągle sobie śpiewam "w moim magicznym domu(...)" :-D

ale mnie na sentymenty wzięło:dry:

Czasem tez zalecial jakis wloski artysta typu Toto albo albo Albano i Romina Powell to byl czad!! Jak ona miala takiego kwiecia liliowego we wlosach.....

hihi nooo włoskie disco wtedy było mocno na topie :tak::-D

a pamiętacie taki program, chyba "7 dni swiat"? to pózniej chyba było. Rozne wydarzenia ze swiata były tam omawiane, ale zawsze mieli kilka minut o pokazach mody i zawsze do tego był podkład "The flames of love":-D Oglądałam ten program chyba tylko dla tych wstawek o modzie i piosenki :-D

reklama
taa Romina Power :-) wygrywała:tak: ile razy ja schodziłam ze schodów nucąc 'po włosku' tą piosenkę:laugh2:

a '7 dni świat' pamiętam!!!!!!!!!!!!!! ja sobie pokazu mody bez tej piosenki nie wyobrażałam.. i tak naprawdę chyba do tej pory nie widziałam oryginalnego teledysku:sorry2: zaraz idę na you tube:tak:

Do góry