reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
wyobraźcie sobie że jak jeszcze nie miałam możliwości nagrywania czatowałam na sobotnią listę przebojów i była jazda!!!!!!!!!!!!

a jak już miałam jamnika - często go trzeba było dawać do naprawy:-) trzaskałam guziczkami aż trzeszczało:happy: często 'wylatywały'

hehe ja mam zdjęcia z "Mikołajem". W zakładach pracy takie imprezy dla dzieci organizowali, paczki Mikołaj rozdawał,ale trza było jakiś wierszyk palnąć lub piosenke, potem na kolanko do pana przysiąśc i juz paczka była:-D

Ani@k teraz dzieciaki to chyba dyskietki na oczy nie widziały, juz nie mowie o takiej 5,25 cala, a kasete to do muzeum chyba musza pójsc ogladac:-D

Ostatnia edycja:
z Mikołajem też mam :-) miałam coś takiego (chyba superowego) na głowie, jakiś rodzaj pokahontasowego wianuszka.. pamiętam że po akcji 'zdjęcie' pożyczały to odemnie inne dziewczynki na imprezie.. ale byłam wtedy zła.. bałam się że mi to popsują:-D

ale te mikołaje były straszne, nie??

hehe ten 'moj' Mikołaj każdą czesc zarostu miał z innej beczki, przyciemnione okulary i w ogóle, jakis cały sztukowany był. Niecierpiałam wychodzic po te paczki, bo strasznie niesmiała byłam i wstydziłam sie wierszyki mowic:-)

odpaliłam sobie teledysk Modern Talking... no i jak tu mozna było nie zakochać sie w tym Thomasie!!, te włosy bujne i to spojrzenie:-D "Ja ma ha!, ja ma sol! ":-D

Ostatnia edycja:
ja zazwyczaj miała piąstki pozaciskane na takich zdjęciach.. przy takim buszmenie - mikołaju:-D

noooo ja zawsze bardziej lubiłam chłopców z ciemnymi włosami..ale czy to zasługa Thomasa??? nie wiem;-)

dziewczynki, lece po gruszki, szpinak i imbir.. robię dziś cannelloni ze szpinakiem i ciacho polecane przez Aaronkę.. zobaczymy co z tego wyjdzie;-) aaa i chyba suszone pomidory w zalewie kupię..i dam do szpinaku i do cannelloni... chyba będzie dobre, co???

Ostatnia edycja:
reklama
mam takie pytanie jeszcze odnośnie "żołnierzyków"....tak jak pisałam dr.przepisał leki,przez 7 dni ma Adam je brac a potem posiew zrobic,posiew zrobi 27 sierpnia, czyli leki zacznie brac 20 sierpnia.A teraz ma brac Urosept.Ale czy oprócz tego uroseptu moze tez brac witaminy???W domu ma Salfazin,folik,wit.C.Moze to brac???czy tylko ten urosept????dr.o witaminach nic nie wspominał,ale rzeciez one nie zaszkodza no nie???!!Byłam w tesco....wyobrazacie sobie ze nie było orzechów brazylijskich!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y:było pusto!!!!!W sobote pojade raz jeszcze.Kupiłam pestki dyni,bo czytałam,ze tez dobrze wyływaja na plemniki...Adas zaraz wróci z pracy,i zamierzamy wieczór filmowy sobie zrobić:):):)

Do góry