reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
witam sie i ja:) zuzanka mi tez najbardziej podobaja sie wózki takie jak Tobie!!MUTSY,sa cudowne!!!!!!:-)...ale są gusta i guściki:):)Moja kuzynka jak urodziła córke (8 lat temu) to kupiła własnie MUTYS i w tym wózku wychowała jeszcze 2 swoich dzieci:-):-):-),tylko inne gondole kupywała,tzn inne kolory:):)Są przecudne te wózki!!!!!Ja dzis pierwszy dzien po urlopie w pracy byłamoj cięzko wstac było:(ale w pracy bardzo szybko mi zleciał dzien...wiec oki:)Dzis jestem jakaś taka przybita nieco...jutro mam droznośc na 17.20........ i nie ukrywam,że sie boje......:-(

moje łóżeczko...takie w stylu retro troszkę...;-) DSCF0411.jpgDSCF0412.jpg

Katiuszka ty juz masz przygotowane lozeczko?? wow!!:szok:

Dziewczyny, a co myslicie o lozeczkach z ikea i o tamtejszych materacach?? widze, ze ceny sa w miare przystepne:tak:

Gatto ja mam podopiecznego co wychował się na łóżeczku "ikeowskim " i żyje :sorry::-D:-D hhehe
a tak na poważnie to nic mu nie jest szczęśliwe dziecko i nie musiało mieć jakichkolwiek atestów itd :eek::nerd: :happy: i ja znalazłam już ładne białe łóżeczko dla swojego "czorta":happy::szok::-D:-D:-D
katiuszka łaaadne ale ja wolę białe bo mi do sypialni pasuje ja mam sypialnię w bieli ,trochę w brązie mam szafę i komody ale biały dominuje ;-)
kasica nie bój się , jak masz pod narkozą to spoko ...........i jak masz drożne to zaraz zajdziesz ...........&&&&&&&&&&&&&&

a wózki są zajefajne na moją wieś akurat!!!!!!

Witam Ciebie Gatto i wszystkie dziewczyny.

Do tej pory udzielałam się na innym forum i z racji zaciążenia za radą koleżanki Gatto będę teraz tu zaglądać.
Piszę podanie o przyjęcie mnie do Waszego grona.

Mam 32 lata i po ponad 2 latach starań, laparoskopii z powodu endometriozy i po leczeniu Diphereliną parę miesięcy, zaszłam w ciążę. Już widzę, że tutejsze tematy będą mnie bardziej interesować, bo też ostatnio przeglądałam strony o łóżeczkach. Choć jeszcze za wcześnie, to sobie tylko oglądam i porównuję.

Tere fere hej, edytuj swoje posty, bo zaraz dostaniesz ochrzan, tak na poczatek, jako chrzest bojowy :) heheheeh:-)

Zuzanka "zyje ale co to za zycie"??? czy ma sie w miare dobrze?? ;-)

A wozki chicco znacie??? jakie one sa?? Bosze jaka ja jestem zielona!!

Gatto i ma się BAAAAARDZO DOBCIE :tak::-Dkręgosłup 2 latka dobrze się rozwijający ,mowa aż zaaaa bardzo :-p:-) i jest zuuuuh chłopak!!!
cześć terefree GRATKI wielkie z zajściem.......... Mam nadzieję ,że Nasze Staraczki też zaczną cieszyć się tym stanem&&&&&&&&&&&&&&&& wózek mam od 3 lat ten sam no chiba:-D,że się zmienił od tamtego okresu :baffled: bo ja nie na czasie :eek::-D:-D

dziewczyny bionda,Ani@k,Brzózka,Bzzz,Caterina,kasica...........&&&&&

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry