reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

hej dziewczynki!!!
No tak to chyba jeszcze nigdy nie było!!!:szok: żeby żadnego wpisu przez cały dzień nie było???:szok: szok!!!;-)
Ja też wpadłam tylko na chwilkę, bylismy nad morzem. Chciałam się trochę odstresować i zażyć śweżego morskiego powietrza. Zapowiadali 34st., więc postanowiliśmy uciec z Londynu. Pojechaliśmy na plaże oddaloną o 250 km....a tam 22st. i zachumrzone niebo, a do tego wiatr!!!:szok::angry: w drodze spędziliśmy 5 godzin, żeby pochodzić w morzu po kostki około godziny!!! masakra...a im bliżej Londynu to temperatura rosła, tak więc o 21 mamy 30 stopnie!!!!:tak: Ale mam za to kilka zdjęć z brzuszkiem;-) wkleję na schizkóło:-) tylko proszę się ze mnie nie nabijać:-D
Miłej niedzieli!!!!

reklama
Witajcie...

dziewczyny czuję się pokrzywdzona.....
Nie mam dostępu do Waszego kółka??? nie mogę oglądać o np. brzuszka katiuszki czy wrzucać swoich zdjęć.
A nie powiem juz o tym wspominałam i nic...:)
Czy mogę prosić o zgodę szanownego grona o przyjęcie???

a co to w ogóle jest to schizkóło?

Dziewczyny a propos zdjęć z brzuszkiem katiuszki79, będziecie robić sobie sesję w ostatnich tygodniach ciąży u fotografa?

elooooołłłll :-)
aaronka, a kiedyś Ty taką wole wyraziła?? :confused: hmmm
no to zarządzam głosowanie nad przyjęciem nowego schizolca do kółka :-)
aaronka , jak szanowne jury (starszyzna Schizkółka :-)) wyrazi swą opinie i decyzja będzie pozytywna, to szykuj komplet zdjęc: z eMem, bez eMa, w bikini, przy samochodzie i przed domem ;-):-) Bedziemy oceniac i krytykowac :-D

tere fere hmmm nie wiem, raczej nie planowałam wielorybiej sesji :-D

co do wózka to musisz najpierw wiedzieć co jest dla ciebie ważne - wielkość gondoli, waga, rozkładana spacerówka do leżenia, koła pompowane, przekładana rączka, możliwośc dopasowania fotelika, skrętne koła, 4 czy 3 koła itd. a jak już to wszystko będziesz wiedzieć to szukaj takiego który spełni jak najwięcej twoich wymagań :laugh2:

hehe no to wszystkie moje wymagania są (znaczy 4 kolka i reszta sie zgadza):-D

Ostatnia edycja:
witam się niedzielnie!!! ale upał:szok:
To co głosowanie? ja oddaję swój głos....na tak!!! zapraszam na schizkółko!!!
zapomniałam się przywitać z nową koleżanką....witaj tere fere!!!!!:tak:a schizkóło, to nasza prywatna grupa na baby boomie. Piszemy tam przpepisy na fajne przekąski, dania itp. Oczywiście zdjęcia to podstawa. I ogólnie gadamy o pierdołach:-D ale żeby tam się dostać trzeba spełnić pewne wymogi;-) a przedstawi je przewodnicząca kok.o:-)
Spadam na zakupy...miłej niedzieli!!!

Hejka dziewczyny:-) No rzeczywiście widać że łikend zagościł. Ja trochę ostatnio zaganiana jestem i jakiś tydzień pracowity miałam:baffled:
Czekam,albo raczej nie czekam na @.Ale brzuch już trochę boli tak więc jest już nie daleko :zawstydzona/y:
Do tego smutek jakiś mam w sobie.
Pozdrawiam ze słonecznego wschodu.
Całuski wysyłam :-*
Witaj tere fere:tak:

Dzięki Katiuszka79 oraz witam Was dziewczyny jeszcze raz.

A więc proszę kok.o o wytyczne przyjęcia do Waszego kółka, oczywiście będę starała się je spełnić i może mi się uda do Was dołączyć za jakiś czas:-):-)

A co do sesji, jeśli nie przytyję 100kilo, to zrobię sobie fotki w ciąży, są bardzo wzruszające...

Hejka niedzielnie :-)

tere fere - witaj i gratulacje :-) Co do sesji z brzuchem to ja raczej niekoniecznie, wystarczą mi moje domowe foty. Mam nadzieję, że Ty zrobisz i nam wszystkim tu pokażesz;-)

caterina - ja trzymam mocno kciuki &&&&&&&&&&&& i pamiętaj, nie ma @ jesteś w ciąży - a brzuch boli tak samo na jedno i drugie więc to o niczym nie świadczy jeszcze :tak::tak:

aaronka - pytałaś o sklep z ciuszkami dla bobo , kupiłam trochę rzeczy w internetowym C&A, Smyku, na allegro a resztę stacjonarnie w Manufakturze w Łodzi:happy: Teraz staram się już NIC z ciuszków nie kupować bo wiem, że to bez sensu , pewnie i tak wszystkiego nie założymy:-p
Z pozostałych rzeczy został tylko wózek , może wreszcie w tym tygodniu uda się pojeździć i pomacać chociaż znowu ma być cholernie gorąco...
Jutro rano jadę na badanie krwi do labu, mam nadzieję, że wrócimy przed największym upałem;
Coraz mocniej i częściej twardnieje mi brzuch, wiem, że to tak musi być na tym etapie ale i tak mały stresik jest.

Co do nowej członkinii schizkółka - jestem za - ale... ;-) Kiedyś to było tak ,że trza było być porządnie zeschizowanym żeby należeć do schizkółka, co nie ?:-) Może nam nowa kandydatka chociaż opowie np o czymś co zrobiła lub co planuje, co świadczy o tym, że faktem schizolem jest jak my ??:-)

Muma, dzięki za przychylność. Powiedz kochana tylko czy mają to być moje schizy (może hobby) jakiekolwiek, czy na jakiś temat?? Jestem zielona w tym temacie, więc proszę o instrukcję.
Lub daj przykłady swojej schizy...hihihihihi, nie ukrywam, że chciałabym wiedzieć:oo::rofl:

A fotki na pewno pokażę, jeśli zrobię. Pewnie będę się nimi wszystkim chwalić, nawet tym, których to nie obchodzi....hihihihihihihih:-) Będę zanudzać każdego gościa w moim domu...hihihiihi:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Myślę, że musimy się chwilkę poznać :-) Jeśli jesteś odpowiednio zeschizowana to 'wyjdzie' samo :rofl2:;-):happy:
Znaczy się.. każda ma jakieś schizy na jakiś temat, jakieś dziwactwa swoje , to zwłaszcza po trzydziestce wyłazi z człowieka. A im bardziej człowiek po trzydziestce tym wyraźniej schizuje, wiem co mówię :-D
Ja na przykład na Twoim zdjęciu z usg widzę już główkę dzidziusia z jednym wielkim okiem i kartofelkowatym noskiem , bardzo dobre zdjęcie jak na 10ty tydzień ;-):-D
Miłej niedzieli wszystkim, uciekam sprzed kompa:happy:

Do góry