reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

A ja musialam serniki piec, pizze i drinki oferowac!!

Kok.o mnie tez wystarcza 4 kolka:laugh2:Obmacalas przez przypadek lub z premedytacja lozeczka i materace ikeowskie??

Co do sesji wielorybiej...hmmm.....moja kolezanka sobie zrobila i faktycznie super wyszlo, zaraz poszukam linka to wkleje...

ooo prosze FOTOGRAFIKA ŚLUBNA - Fotografia ciążowa Lublin - sesje ciążowe Lublin, plener ciążowy Lublin, zdjęcia ciążowe Lublin, sesja brzuszkowa Lublin - Sesja Brzuszkowa

Caterina trzymam kciuki!!!!!

Katiuszka u nas w telewizorni pokazywali te anomalie londynska, ze tak goraco bylo hihi :happy: lece na kolko!

Aaaaa, mnie wyniki wyszly ksiazkowe, toxo nie zalapalam, wiec spoko, byle do next badania! Nie mam jeszcze wynikow bakteriologcznych siuskow (mam nadzieje, ze tez dobrze wyszly)

reklama
Heheheheheeeeeeeeeeeeeeeeee..... Muma na prawdę jesteś świruska, masz fantazję i rozśmieszyłaś mnie prawie do łez na temat mojego skorupiaka. Ta fotka jest z 5 tygodnia,więc tylko jest większy pęcherzyk, aktualnej niestety mnie mam, choć widziałam ostatnio łobuza w brzuchu. A co do nosa, to chyba nawet trochę mam takiego kartofelka. Czyli będzie podobny do mamusi.

A moje schizy najbardziej na czasie to fotografia. W tym roku skończyłam kurs i fotografuje wszystko od ludzi, trawy, wody po ślimaki, żaby, owady i inne cuda. Może pokażę Wam parę fotek z których jestem dumna. W czerwcu byłam zapisana na kurs nurkowania, na razie do 20 metrów, ale trafił się skorupiak, a w ciąży nie można nurkować, z powodu możliwej dekompresji, czyli niedotlenienia organizmu. Muszę więc przełożyć to na przyszły rok. Tylko najpierw nauczę nurkować dzieciaka...heheheheh, tylko w basenie:-):-):-)

Moją totalną schizą od zawsze jest chodzenie po górach. Jestem w Tatrach przynajmniej 5 razy w roku i wędruję od rana do nocy. Kocham góry. W tym roku byłam 3 razy i teraz planuję we wrześniu. Tylko chyba na Rysy to nie wejdę, ani Orlej Perci nie zlezę... Zostały mi teraz niższe, ale też piękne góry.

Ostatnia edycja:
tere fere jeszcze sie nie znamy, wiec jak dasz rade troche tu z nami popisać i poschizować;-) to głosowanie bedzie :tak::-) A do Schizkółka właściwie to zawsze staraczki przystępowały, założyłyśmy je, jak prawie zadna nie była w ciąży. A nasze schizy dotyczyły "na pewno pewnych i niepodważalnych objawów ciązy" po każdej owu :-D hehe jak chcesz to pogrzeb daaaaleeeeeko wcześniej w tym wątku to zobaczysz jak wróżyłyśmy z "dziwnego kłucia brzucha", bolacych (.)(.), gluta "napewnosieuda" , syfów na brodzie i innych takich :-D

Gatto ano macałam, macałam. Materace- mają chyba z 6 modeli. Myśle, ze jak w Ikei kupowałabym, to chyba taki zwykły, z gąbki/pianki o grubości 10cm bedzie OK. Ale bede jeszcze macac gdzie sie da (przy tzw okazjach;-)). A łóżeczka.. hmmm... nigdy nie powalała mnie na kolana jakość mebli z Ikei, no ale łóżeczka mogą być;-) Mnie spodobało sie najbardziej Hensvik (chociaz ma zabudowane krotsze boki...)
Nie wiem czy we Włoszech w Ikei mają dokładnie taki sam asortyment jak PL.

Dziewczyny, ktore kupowały materace: macie takie zwykłe z gąbki czy ze sprezynami???
Ja sama spie na grubasnej gąbce i jest super, bo dosc twardo;-)

Ostatnia edycja:
To ja jeszcze na chwilkę - my śpimy na gąbkowym, grubym i twardym.
Jula spała na takim i taki też kupiliśmy Olkowi.
Myślę, że max 1,5 roku będzie spał w tym łóżeczku, potem na tapczanik, bo tak już większemu dziecku wygodniej jest niż za tymi 'patykami' (noga Julki wisiała w nocy na podłodze):-D
Gatto - pisałaś kiedyś o ochraniaczach na łóżeczko jako źródle niebezpieczeństwa. Chyba nie do końca, dzidziuś nie dotyka tego nawet łapkami, bardziej już jak ma parę mcy, przekręca się itp ale one są i tak solidnie mocowane w kilkunastu miejscach. Myślę, że tak ma przytulniej.

cześć dziewczyny

ja na chwilę, wyczytałam ,że chcecie przyjąć do nowego grona koleżanki ja szczerze mówiąc to jestem niestety jeszcze na nie i podpisuje się pod postem kok.o wyżej ,że to było dla "schizowanych staraczek "ale jeśli będzie większość oczywiście moje zdanie nie będzie nic warte:crazy:

jest kilka Naszych prywatnych zdjęć i danych ,których nie koniecznie chciałabym udostępnić nowym koleżankom ,których nie znam na tyle aby zaufać .....sorry dziewczyny....

kok.o aha rozumiem, tylko kurcze za późno tu trafiłam, bo moje objawy były ale 10tyg temu. Bolące cyce i glut w majtasach. No szkoda, że z Wami wtedy nie siedziałam, bo pewnie byłoby mi raźniej:-) ale koleżanka Gatto podsunęła mi to forum, bo stwierdziłam, że już nieładnie pisać w temacie gdzie dziewczyny się ciągle starają. Można powiedzieć trochę awansowałam ze staraczki, którą byłam na tamtym forum rok, na zaciążoną 30tkę tutaj.

zuzanka81 oczywiście masz rację i nawet nie śmiem jeszcze do Was dołączać na schizkółku, chciałam na razie wiedzieć o co chodzi. Jestem jeszcze tutaj świeża i sama nie chciałabym obcej w gronie bliskich dziewczyn. Na razie cieszę się, że piszę z Wami tutaj! Sama też nikogo oprócz Gatto tutaj nie znam, więc nie złość się kochana nie będę naruszać Waszej prywatności. Rozumiem, że muszę zdobyć najpierw Wasze zaufanie. Spoko loko.:tak:

Ostatnia edycja:
zuza kochana, co Ty mówisz?? zdanie każdej Schizolki jest warte!!!!:tak::angry:
wlasnie po to jest glosowanie, zeby je wyrazac.:-)

A jesli ktoras tak wolałaby, to mozna tez do mnie na priv glosy oddawac:tak:

ale koleżanka Gatto podsunęła mi to forum, bo stwierdziłam, że już nieładnie pisać w temacie gdzie dziewczyny się ciągle starają. Można powiedzieć trochę awansowałam ze staraczki, którą byłam na tamtym forum rok, na zaciążoną 30tkę tutaj.

yyyyyyyyyy :confused:... ale to ciągle wątek staraczek:baffled:

tak sie porobiło, ze duzo juz miało to szczescie i sie im udało, no ale wiele z nas jednak sie ciagle stara:tak:
kurcze, faktycznie, starajace sie dziewczyny troche wycofały sie jakby...:-:)-( :zawstydzona/y:
a my tu pitu pitu o łożeczkach i wozkach:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Witam Was!!:-)

Ja tu za rzadko bywam, więc nie wyrywam się do schizkółka, ale... siedzenie w niedzielne popołudnie i szukanie mężów dla krówek co by były zadowolone to chyba się kawlifikuje co??;-)

Tere fere witam!

Widzę, że przygotowanią brzdącowe idą pełną parą... i dobrze, my też kiedyś będziemy:-D Ale katiuszki79 z tymi 20-oma czapeczkami to jednak nie przebijecie, hihi:tak:

Zuzanka81 jak Twój biznesik? Zamierzasz robić to na legalu i tylko to, czy dorabiać?

kok.o pitu pitu nado dzielat, przynajmniej będziemy wiedziały z grubsza co nas czeka jak ten potwór a marsa się pojawi;-)

Ostatnia edycja:
haha!!:-D Tasza to Ty jestes starajaca sie podwójnie (czy po dziesięciokrotnie.. ile Ty tam tych krowek masz???) :-D wybierasz byczki po zdjeciach czy po spisie osiągnięć?? jakie krówki maja preferencje?;-):-)

nooooo katiuszki chyba nikt nie przebije :-D

reklama
A no widzisz kok.o , kurczę trochę tam mi było już łyso, bo jedna napisała, że to już nie jest forum dla starających się, bo piszą już tylko te w ciąży i tak postawiłam się w jej sytuacji i rzeczywiście trochę nieładnie, ale całym sercem związałam się z tymi dziewczynami przez rok...:-:)-:)-(
No ale z drugiej strony czuję się jak wyrzutek, bo zaszłam w ciążę i nie wiedziałam gdzie się odnaleźć. Poczytałam tematy o których piszecie i stwierdziłam, że tutaj będzie mi raźniej. Tutaj dużo dziewczyn już zaskoczyło! Tylko się cieszyć!

Tasza dzięki:-)

Do góry