reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
czesc babeczki:-)
katiuszka nie ma innej opcji!! tylko będzie dobrze!!:tak::-) jak wrócisz i dasz rade bez wysiłku to skrobnij nam, jak poszło i jak to wyglądało ;-) I leż potem plackiem, niech eM skacze wokól Ciebie;-):-)

Gatto kurcze noooooo :-:)-( to sie porobiło... A ze w II trymestrze chcą wyciąc- no bo to chyba najbezpieczniejszy czas w ciąży, juz nie ma tak duzego zagrozenia dla ciazy i jeszcze nie ma duzego zagrozenia przedwczesnym porodem. Tak mi sie wydaje. heh...

Ostatnia edycja:
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
witajcie!!!!!!!!kobity,przeciez jeszcze "kciuków"nie nauczyłyście mnie robic??!!!!!!!!!!:laugh2::laugh2:i niby jak mam je zrobic??!!!!11przeciez pojęcia BRAK!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y:mimo,ze nie mam kciuków to wierze,ze u katiuszki wszystko dobrze bedzie i już!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ps.kiedy lekcja z KCIUKAMI?:-)

o matko... :szok::baffled: kasica widzisz na klawiaturze cyfre 7 (ale nie na numerycznej- znaczy sie nie na tej z boku klawiatury:dry:)? no, to nad 7 powinien być znaczek &. Jednym paluchem wciskasz klawisz Shift i trzymasz, drugim paluchem klaiwsz z 7 i wyswietla Ci sie &.
no, to tyle ze świata czarów i magii :-D.

Ostatnia edycja:
Hej,
Ja z telefonu bo brzuch mam twardy jak kamien od paru godzin wiec lezymy.. Jak nie przejdzie to podjedziemy pewnie do szpitala zerknac co sie dzieje.. Choc troche sie domyslam-dostalam wczoraj pare smsow od matki..normalnie juz mi twardnieje pare razy dziennie i to tak musi byc ale nie zeby caly czas.
Gatto- koniecznie skonsultuj sie z innymi lekarzami.Jesli trzeba to trzeba i jesli tak sie robi to pewnie ze najlepiej w II trym. &&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
zaraz próba .....
będzie:)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-):-):-) ilu rzeczy ja się nauczyłam:):):):) hi hi..i pewnie naucze:)Muma..uwazaj na siebie!!!!!!!!!!!!!!!!lez i odpoczywaj sobie,spokojnie!!!!

Ostatnia edycja:
Kasica no czepaić się nie będę ale miało być "bez zbędnych komentarzy" - wysyłaj kciuki jeszcze raz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tylko 'kciuki'..
Muma a magnez pomoże na zmiękczenie brzuszka???? :sorry2: i proszę nie denerwuj się..:sorry2:
Kok.o a 'pogrubienie' 'zwiększenie' i 'kolor'????;-):laugh2:

Muma spokoooojnie, relaksik, luuuuzik, leż obie i myśl o Olku, jakim bedzie słodkim rozrabiakiem ;-):-)

No ja tez dzis w domu zostałam, bo mnie brzuch kłuje i ciągnie dziwnie.. wiec tez poleguje...
chyba wczoraj przegięłam, w ten ukrop masakryczny długasny spacerek do i ze szpitala z/na przystanek, potem po pracy 2h szlajania sie po sklepach (kiecke musze znaleźć, a kupiłam poduszki;-):-D). No i wieczorem padłam.

Ani@k hehe hmmm... czekaj, zaraz opracuje klarowną instrukcje :-D (jeśli kasica bedzie chciała kolorować;-))

Ostatnia edycja:
reklama
a Zuza i Bzzzz jeszcze balują???? halo laski!!!!!!!!!! gdzie Wy jesteście?????????????????????????? HALO HALO HALO!!!!!!!!!!!!!!!
no brak mi Was:zawstydzona/y:

Do góry