reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Poziomecz_ka witaj na staraczkach po 30 stce i napisz nam coś o sobie :-)

Cóż ... przede wszystkim jestem po 30 (o zgrozo nie wiem kiedy zleciały te lata) pierwszą ciąże niestety mam już za sobą i nie skończyła sie ona szczęśliwie o czym pisalam już w wątku: starania po straconej ciąży
Lekarz dał już nam jednak zielone światło i w obecnej chwili zaliczam się do starających :)

reklama
Aleksis, Ty zboczuchu mały Ty! :rofl2::rofl2::rofl2: hihihiiihihi:-D:-D:-D

Poziomeczka
zapraszamy i życzę powodzenia! Wyślemy Ci ciążowe fluidki i zaraz zaskoczysz... Gatto mi wysłała i widzisz po suwaczku, załapałam 2 tyg po niej....hihihihihi:szok::szok::szok:

A więc wysyłam:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

heej

Zuza jestem ale od tak gdzieś godziny próbuję się zalogować:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nosz zaraz mnie chyba nerwy opuszczą, przez tą wczorajszą burzę co nad karaibami przeszła coś internet szwankuje..

a z fluidkami masz rację:tak: 'zaciążone' tylko pitu pitu o wózkach, łóżeczkach itp a żadna nie wpadnie na pomysł że tu jeszcze jakieś 'staraczki' potrzebujące są.. nie ładnie ojjjj nie ładnie:angry: :-( :no:

a my 'staraczki' czytami referaty o materacach i dojrzeć fluidków nie możemy, no co za czasy nastały:szok:

no tom się wyżaliła:-p

oj no jesteś kochana ....no widzisz dobrze,że jesteś bo sama nie daje radę!!!:angry::laugh2:a ja z pifkiem siedzę a mój M dzisiaj pizze szykuje (ze sklepu )

a ciężaróweczki faktycznie zapomniały troszkę o Nas :-(

zuzanka to chyba polega na "podaj dalej":-D Na tamtym forum pojedynczo zachodziłyśmy, jedna drugiej wysyłała co miesiąc...hehehehe

Tere Fere jak chcesz mieć więcej głosów na 'tak' aby wejść w szeregi do 'szchizkółka' podsyłaj fluidki i nie wspominaj o innych wątkach:-p na drugim wątku na którym się udzielam bocian 'atakuje' i berek 'gania'
Tu są 'inne' prawa..
;-)

Zuza a weterankom się nie należy??? :szok: ja też weteranka a chętnie bym jakś dawkę fluidków ściągnęła..:zawstydzona/y:

reklama
a mi od 19.30 się ziółka parzą.. i szklana wody przedemną aby bromka popić.. w nocy ze dwa razy na siku wstanę i normalnie też jak po pifffku się czuję:laugh2:

trzeba by było jakoś 'ciężarówy' zmobilizować do wysyłania fluidów.. może instrukcja potrzebna który guzik nacisnąć???
a więc moje drogie panie.. szukamy na klawiaturze "1" (nad literkami - nie obok kalwiatury z literkami) i obok jedyneczki jest guziczek (nie z "2") a taki który na górze ma " ~ " (nazywany potocznie fluidkiem ciążowym) na dole ma "`" nie wiem co ten znaczek oznacza więc go nie naciskamy..

kapejszyn?????

Do góry