reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Katuszka, kochana, będzie dobrze. Jakby było coś nie tak to chyba już by to widzieli....
A robiłaś wcześniej USG genet i test pappa? Po tym Cię na to skierowali? Ja idę we wrześniu na prenatalne i boję się bo w rodzinie mojego małża był problem z chorobą mikrodelecji.

reklama
Katiuszka zawsze jest tak, że jak się myśli że niewiadomo jak będzie źle - jest dobrze..tak samo będzie u Ciebie.. przeżyłaś mocno wczorajszy dzień - to zrozumiałe, każde chyba usg (bądź inne badanie) jest przeżywane przez przyszłą Mamę..miałaś prawo pozwolić oczom na puszczenie łez:tak:
Serduszko jest jeszcze malutkie bo Dzidzia jest malutka.. sama wyczytałaś że (w przypadku wady) dziecko jest operowane i się zdrowo później rozwija..do piątku jest jeszcze tylko do przeczekania czwartek, szybko minie i się nie obejrzysz będzie sobota - wtedy odsapniesz bo przecież wyniki będą w porządku!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wszystkie tu to wiemy i całą swoją mocą tego dla Ciebie pragniemy:tak:

Kochana jeżeli Ci to pomoże wyjdź na taras (balkon) połóż się i nie myśl o niczym.. wszystko będzie dobrze&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& innej opcji nie widzę!!!!!

posyłam cieputkie myśli ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Ostatnia edycja:
hej

katiuszka skarbie trzymaj się kochana i wierzyć trzeba,że będzie dobrze,ja mam w rodzinie przykłady dzieci z wadami serduszka i są zdrowe ,duże już (5,7 lat) i nie widać po nich,że coś im było.......jeżdżą tylko na kontrolę co jakiś czas...mocno tulę.
bionda kochana wiesz,że nie jesteś sama? to że są ciężarówki i klepią o wózkach i innych dziecięcych rzeczach to pamiętaj,że jestem jeszcze JA stara staraczka,Ani@k ,bzzz ze starej ekipy starających się i ze schizowanych jakby nie było jeszcze ,może troszkę mniej przez ostatnie tygodnie ale zawsze .....jest jeszcze kasica,Aleksis,caterina no i Poziomecz_ka i uwierz mi ,że miałybyśmy i na pewno mamy o czym pisać , ja po tylu zabiegach i przejściach cholera jasna zaczynać musiałam od nowa w tym roku i to po badanaich i innych dyrdymałach ,więc pamiętaj ,że nie jesteś sama z tym i wiesz ,że masz obowiązek jako staraczka po 30 stce pisać z nami bo ja nie wiem czy Ci kok.o powiedziała ,ale kto z dniem wstapienia do schizkółka podpisał pakt o nie opuszczaniu Naszego wątku bez zgody !!!!

a co do pazurów kochana nie takie rzeczy się robi ,więc jakby co to chętnie Ci je zrobię i uwierz mi jak są dobre lakiery to schnie szybko pazurek :tak:;-)

Ani@k spróbuj mi się zamknąć w sobie i nie pisać ani nie udzielać się to będziesz współwinna temu ,że i ja się zamknę i nie będę się udzielać :crazy::-:)-( a czemu to nie możesz pisać co myślisz ,zawsze tak było na wątku,że pisałyśmy co myślałyśmy ,a ciężaróweczki na bank się nie poobrażają :tak:

kasica nie zła impra się szykuje wow :szok:

a ja również z kawką i h temu naklikałam taaaakiego długie posta i mi wszystko się skasowało zajebiscie co hehehe

Zuza ten problem z napisaniem posta i później patrzenie jak znika, się zawiesza lub inne takie bajery to ja wczoraj wieczorem miałam.. mało brakowała a zepsułabym moją kochna toshibę:szok::cool2: a i komórka nieźle się sprawowała.. też mało co na ścianie nie wylądowała ale się powstrzymałam:cool2: jak się udało:cool2:;-)

a z tym moim zamknięciem..ja mam czasami takie głupie napady, mam wrażenie że albo wszystko psuję albo każdy kto się do mnie zbliży w jakiś sposób cierpi.. taki rodzaj męczennicy:eek: chyba.. z drugiej strony zawsze tak mam przed @.. szlag mnie trafia i choć tego nie chcę i się wzbraniam co miesiąc przez to przechodzę:-( zna może któraś jakiś magiczny sposób na pozbycie się takiego uczucia??????

Noooo, mam swój kwadrat, z fryzjerownią:ninja2: i medycyną estetyczną

Oj Ani@k chyba masz głębokiegi doła dzisiaj... Mogę Ci pożyczyć łopatę, to go zakopiesz... Nie smutaj się, nie możesz przynosić pecha, bo jak widać dziewczyny tutaj jakoś w ciążę zachodzą przy Tobie...

Ostatnia edycja:
reklama
oo widzisz ;-) a tere fere kosmetyczką jesteś na wypasie?

Ani@k kochana znamy się już rok więc mi nie przeszkadza Twój nastrój ....a jak chcesz to możesz na priv mi się wypłakać ,ale jesteśmy na forum aby się wyżalić i wygadać :tak: żaden problem ,ja dzisiaj w domku pracuję ,po południu sis moja przyjeżdża z Norwegii z dzieciakami i zostaje do piątku a na weekend jedziemy na mazury do niej jak chcesz kochana mogę Cię zabrać ze sobą :-)i tam rozładujemy swoje fanaberie :-D

Ostatnia edycja:
Do góry