hej
katiuszka skarbie trzymaj się kochana i wierzyć trzeba,że będzie dobrze,ja mam w rodzinie przykłady dzieci z wadami serduszka i są zdrowe ,duże już (5,7 lat) i nie widać po nich,że coś im było.......jeżdżą tylko na kontrolę co jakiś czas...mocno tulę.
bionda kochana wiesz,że nie jesteś sama? to że są ciężarówki i klepią o wózkach i innych dziecięcych rzeczach to pamiętaj,że jestem jeszcze
JA stara staraczka,
Ani@k ,bzzz ze starej ekipy starających się i ze schizowanych jakby nie było jeszcze ,może troszkę mniej przez ostatnie tygodnie ale zawsze .....jest jeszcze
kasica,Aleksis,caterina no i
Poziomecz_ka i uwierz mi ,że miałybyśmy i na pewno mamy o czym pisać , ja po tylu zabiegach i przejściach cholera jasna zaczynać musiałam od nowa w tym roku i to po badanaich i innych dyrdymałach ,więc pamiętaj ,że nie jesteś sama z tym i wiesz ,że masz obowiązek jako staraczka po 30 stce pisać z nami bo ja nie wiem czy Ci
kok.o powiedziała ,ale kto z dniem wstapienia do schizkółka podpisał pakt o nie opuszczaniu Naszego wątku bez zgody !!!!
a co do pazurów kochana nie takie rzeczy się robi ,więc jakby co to chętnie Ci je zrobię i uwierz mi jak są dobre lakiery to schnie szybko pazurek

;-)
Ani@k spróbuj mi się zamknąć w sobie i nie pisać ani nie udzielać się to będziesz współwinna temu ,że i ja się zamknę i nie będę się udzielać

:-

-( a czemu to nie możesz pisać co myślisz ,zawsze tak było na wątku,że pisałyśmy co myślałyśmy ,a ciężaróweczki na bank się nie poobrażają
kasica nie zła impra się szykuje wow
a ja również z kawką i h temu naklikałam taaaakiego długie posta i mi wszystko się skasowało zajebiscie co hehehe