reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Bzzzz a Ty wogóle bez wyjazdów możesz funkcjonować???;-):sorry2:
czasami :dry:mogę ...ale ja taka podróżniczka jestem i już:-p

Bzzz wiesz co, tak Cie czytam i sie tak zastanawiam, czy do jakiejś szkółki sie nie nająć... Robota czasem niewdzięczna, ale te wakacje chyba wszystko wynagradzaja....;-):happy:
oj tak, tak królestwo za wakacje :_)a praca całkiem wdzięczna :))
a ja zmykam ... wieczorkiem doczytam z wczoraj

aha
no kok.o ja też nie wiedziałam ze ty z tych F.... no normalnie :-p\
buziaki babeczki

Kasica, szczęściara jesteś, bo bromek zazwyczaj miesza w emocjach i na cerze.

Ani@k, to też się nacierpiałaś z powodu taty, ja obciążenie miała i potem jeszcze 2 razy pobieranie, właściwie nie wiem po co, bo i tak pierwszy wynik był już kosmiczny, ale później to czy spada, czy stoi w normie świadczy o guziołku przysadki, albo o zwykłej nadczynności.

Kok.o i Ani@k szalone jesteście z tym glutem...hihihihihi

Bzzzz miłego weekendu...

Muma, no to masz chłopa jak malowanie!!!

U mnie w pracy nikt nic nie wie i jakoś dziwnie tematy schodzą cały czas na dzieci lub kobiety ciężarne. A ja choroba kłamie jak z nut. Dziś z dziewczynami gadałyśmy, że jeszcze chyba nie jesteśmy gotowe na dzieci, bo denerwują nas płaczące noworodki itp, ja oczywiście też się udzielałam, że tak tak, a w brzuchu robal rośnie. Z nosa mi się kurzy.

reklama
Dzien Dobry Dziewczynki.

Glut znowu na wokandzie... Ja sie nie wypowiadam, bo moj jest taki zawsze ubogi, ze hej
A pralki tez nie mam w lazience, tylko w pralni :-)

Kasica - nie smuc sie, bo juz jestescie oboje na bardzo dobrej drodze, aby zostac wkrotce rodzicami. Wiecie w czym jet problem, wiec teges-glowa do gory
Ja z moim nie wiemy- moze cos dalsze badania wykaza. Na razie czekam na wizyte i jej efekt. Mam troche stresa, bo znowu nowy lekarz, kolejne badania itd. Ale i tak sie ciesze, ze idzie do przodu

Milego dnia

Do góry