reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

aaronka ale się uśmiałam:-D oj dawno się tak nie rozbawiłam:tak: tak na serio, tę akcję ani@kową z kciukami za mnie, to ja Wam chyba nigdy nie zapomnę!!! To Wy wszystkie powinnyście dostać ZŁOTE SERDUCHA w nagrodę:tak: komuś się może wydawać...a co tam takie wirtualne kciuki i fluidki...ale dla kogoś kto był w takiej sytuacji jak ja...ehhh bo się popłaczę....:zawstydzona/y:
no tak....najpierw baby jazgoczą...a później beczą:-D

reklama
teraz to ja dostanę opiernicz...za post pod postem...a co tam!!!
tere fere..nikt się nie kłóci:tak: szczera (mam nadzieję!!!) wymiana zdań i poglądów:tak:
A wiadomość rewelacyjna!!!!! super, ze dzidizuś zdrowy, ruchliwy!!! To najważniejsze!!!!
Kurczę...no ja nie wiem...mi wszyscy mówili, że MUSI być w tym samym czasie co mierzenie przezierność...no ten test Pappa...i polski ginek mnie na to uczulał i w angielskim szpitalu...Ale jak Tobie tak lekarz mówił, no to tego się trzymaj i najwazniejsze nie myśl o tescie i wynikach!!!

ufff uprzedziła mnie Gatto, to nie walnęłam posta pod postem;-)
Gatto...eee tam...mnie wystarczy jak dalej będziecie trzymały kciuki za mojego dzidziolka, żeby ta wada serduszka jednak się nie potwierdziła:sorry2:

no właśnie zauważyłam:-) i dobrze!!! bo strażniczka ani@k pilnuje tego jak nie wiem co:-);-) a ja dalej nie wiem o co z tym chodzi??? że niby źle się potem czytam...mnie się tam dobrze wszystko czyta...obojetnie jak napisane:-D
a propos pisania...dziewuszki piszcie dużo, o wszystkim, nawet o pogodzie, zeby Muma miała dużo do czytania i nie nudziła się w szpitalu albo nie wysłuchiwała szpitalnych opowieści koleżanek-brzuchatek z sali:tak:czasem to aż ciarki przechodzą...co te baby gadają!!! a jak straszą!!!!! od samego słuchania można wcześniej urodzić:szok:

Ostatnia edycja:
katiuszka, z resztą moja ginka też mi zrobi USG już normalne, więc jeśli ma z czymś skonfrontować to sobie skonfrontuje, bo to jest to samo urządzenie tylko dokładniej się wszystko mierzy, więc sobie zmierzy co tam będzie chciała i już, a z resztą tak jak mówisz, mam w dupce już ten test....:-)

tere fere no to ŚWIETNEI!!! :-) no,ulga i radosć:happy2: A czkawke dzieciak jak najbardziej moze mieć:tak: jak bedzie wiekszy to bedziesz czuła jak sie obija z tą czkawką o macice;-):-D

katiuszka kuskus zalewa sie wrzatkiem (na opakowaniu zawsze jest napisane ile trza lać) i czeka sie 5 min.. i juz:happy2: A proporcje do sałatki- wedle uznania.Ja zawsze wiecej sera daje (bo lubie) i oliwek. I na ostro przyprawiam (hehe bo lubie):-)

Tasza a Ty załatwiłas juz swoim krówkom towarzystwo erotyczne? (znaczy pana w fartuchu z pipetą :-) ?)

Katiuszka ja kciuki trzymam nieustajaco, choc wiem, ze twoj dzieciaczek zadnej wady nie ma!:tak:

o kurcze...tak a propo bialego fartucha z pipeta.....sorki za kojarzenie, ale Ani@k probowalas IUI??? moze warto, co?? jakos nigdy mi sie o oczy nie obilo, ze chcialabys podejsc...

Ostatnia edycja:
reklama
kok.o no to nieźle jeśli to czkawka, akurat mam na ujęciu tak z 20 sekund jak go podrzuca od klatki piersiowej:-)

katiuszka, ja dziś małżowi robię cukinię nadziewaną mięskiem mielonym, pyszotka.

Do góry