reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Czesc Baby. Ale sie rozpisalyscie.
Kochana Muma mocno sciskam i trzymam kciuki, abyscie sie oboje dobrze dalej mieli i wytrwali do 40 tc.

Dziewczynki-przeciez to nie sprawia roznicy, czy jest mowa o starankach czy juz o brzuszkach ciazowych. Z jednego etapu przechodzimy w drugi i to jest jak najbardziej naturalne. A te infomacje o badaniach, ubranich, wozkach itd. to kopalnia wiedzy, bo WIEM, ze mi i RESZCIE STARACZEK to sie przyda jak najbardziej.

Gatto, kok.o to wspaniale, ze takie dobre wiesci sa. Koko bedzie miec Dziewuszke!

Katiuszka jest wspaniala osoba.Wiemy to wszystkie:tak:

Kasica sorry, ale ja nawet kiedys nie mialam pojecia o istnieniu androloga. Nawet nie wiem, gdzie takiego szukac. Tutaj jest tylko urolog, chyba 2 w jednym.

Aaronka
jest tak jak piszesz. Ale w kupie sila:-D

U mnie wszystko ok, wysypiam sie, jem lody(po ktorych mam potem sraczke, bo tak sie nimi obzarlam) i czasemy chystam eM.
Musze wypelnic dokumenty i czekac na wizyte. Ale glowa muru nie przebije przeciez.

Gatto
poczytaj wpisy od Ani@k

Zuzanka
Mysle, co u Ciebie. Poczytam na drugim watku

Buziaki dla wszystkich

reklama
ło matko i córko, ale tu gwarno
cześć Dziewuszki,
nie odzywam się ostatnio, bo
Cud daje czadu niemożliwie, no nieznośny jest i tyle
młoda szaleje, a mi brzuch twardnieje, a jak poczytałam, że Muma w szpitalu to już w ogóle mam stracha
coś tam jeszcze dziubię poprzeprowadzkowo,
no i zaczęłam przeglądać co tam jeszcze przed godziną ZERO muszę kupić

niemniej trzymam za wszystkie mocno kciuki! o wszystkich ciepło myślę. a jeśli już przy myśleniu jesteśmy - ani myślę się stąd wynosić!

To ja tez sie nigdzie z naszego watku nie wybieram i niedlugo bede Wam pis:happy2:ac o kupkach,kolkach itp:-):-)
Ogolnie dzieki za obszerna lekture:-)
Tere fere dobrze ze wszystko Ok, a gdzie zdjecie 4D??
Alex- nie stresuj sie, odpoczywajcie duzo:-)

Buziaki dla wszystkich

ale miałam nosa, żeby zwiewać z BB i za obiad się zabrać;-) ledwo zaczęłam się po kuchni krzątać...a tu M. w drzwiach!!! prawie 2 godziny wcześniej:szok: ale ja i tak miałam już gotową zupę pomidorową, to zanim ją skonsumował, drugie danie miał już gotowe. Dziś dostał młode ziemniaczki z kurczakiem po mojemu...czyli z duszonymi warzywami, pomarańczą i suszonymi śliwkami. Ale się zajadał:tak: muszę coś kombinować z kurczakami, bo często robię rosół, a sama kur nie tykam;-)to on biedny musi je zjadać, dlatego non stop je urozmaicam, ale dopóki zjada, jest ok:-)
tere fere dawaj przepis na tą faszerowaną cukinię:tak: a te cukinie to takie rozmiarowo nasze polskie? bo tu mamy tylko takie miniaturki...nadadzą się???
Gatto bój się Boga...:-Dale masz skojarzenia:szok::-D tylko czekac jak dostaniesz ochrzan od ani@k :tak: Ja się wypowiem zastępczo za ani@k...jej nie potrzeba inseminacji ani nic takiego...musi tylko odczekać aż się organizm "unormuje" i zaraz zajdzie naturalnie:tak:dobrze gadam ani@k???:confused:
kok.o w sobotę zakupię ten kuskus...będę coś kucharzyć:-)
alex Ty tez może trochę wyluzuj, żebyś nie odwiedziła porodówki wczesniej tak jak Muma:baffled:

A właśnie...wcześniej muma pisała o tym, teraz alex...o co chodzi jak brzuch twardnieje? tzn. jakie to uczucie??? jak się dotyka to jest jak kamień??? czy tam w środku coś twardnieje??? sama się macam...paluchy w chodzą mi w głąb skóry...eee tłuszczu...to chyba miękki, nie?:confused: tylko się nie śmiać ze mnie...:baffled:
aleksis po lodach masz sraczkę??? może je mieszasz hmmm...z ogórkami kiszonymi na przykad...:confused: bo po samych lodach...to dziwne by było;-)

Ostatnia edycja:
A właśnie...wcześniej muma pisała o tym, teraz alex...o co chodzi jak brzuch twardnieje? tzn. jakie to uczucie??? jak się dotyka to jest jak kamień??? czy tam w środku coś twardnieje??? sama się macam...paluchy w chodzą mi w głąb skóry...eee tłuszczu...to chyba miękki, nie?:confused: tylko się nie śmiać ze mnie...:baffled:
hehe tez sie nad tym zastanawiałam, bo mi paluchy wchodzą w warstwę izolacyjną (znaczy w strefe zgniotu:-D na brzuchu) całkiem głęboko i chyba nawet jak mi zacznie twardnieć, to ja tego nie wyczuje... chyba:sorry2:

Tere fere dobrze ze wszystko Ok, a gdzie zdjecie 4D??
hmmm Muma zlituj sie, jak ta bidna tere fere ma wrzucic zdjęcie 4D ?? ;-):-p:-D

Aleksis ma sraczke po niemieckich lodach...?? Moze wczesniej sie rozmroziły w sklepie,potyem je zamrozili i aleksis sprzedali wiedząc, ze i tak pochłonie całe:-D

hehehe Gatto Ty wiesz, jaka jest cena łaski Ani@k :tak: Szykuj sernik z pysznego polskiego sera!! z truskawkami na wierzchu:-D

Ostatnia edycja:
Katiuszyka dobrze gadasz! :-)
Gatto ja jestem prosta dziewczynka ze wsi i te wszystkie 'udogodnienia' typu inseminacja, in vitro czy wiele innych metod mnie nie interesuje..:-Si sie na nich nie znam i narazie nie zamierzam poglebiac tematu, bo nie. Rzeczywiście czekam aż mój laskawy organizm sie zorientuje o co mi chodzi:-) poza tym wolę mojego osobistego Byczka;-)a nie pana w fartuchu..
No poprostu tak mam..niezmiennie od kilku lat..albo i dłużej..:$
Kok.o :-* ja pije zióło od Mumy :-* i myślę ze jeszcze na ten i na następne 3 cykle mi starczy..dzięki:-*:-*:-*
A kuskusa jutro kupuje, nigdy nie próbowałam..to bedzie mój pierwszy raz;-)
Resztę dopisze jak juz na kompie będę bo teraz z komóry pisze, pa
Jeszcze tylko dodam ze twardy brzuch to takie uczucie jak by sie najadło kapuchy kiszonej i cebuli i z całej siły próbowałoby sie pierdn..ć i nie można!!! I paluchy wcale nie wchodzą!!! Ma sie uczucie 'beczkowatosci'..chyba..
Gatto tylko pamiętaj ze polski ser nie może być sfermentowany:pbo w serniku to wyczuje!!!:-D

Ostatnia edycja:
reklama
kok.o czyli nam póki co brzuch nie twardnieje, bo pewnie byśmy się pokapowały:tak:ja do czasu ciąży nie wiedziałam co to jest zgaga...aż któregoś razu w nocy jak mnie złapało, to od razu wiedziałam, że to to!!! to samo ze skurczem łydek:baffled: to coś czuję, że jak mi brzuch będzie twardniał to też się w porę zorientuję:tak:oby....
Gatto nie bój żaby...uprosimy ani@k żeby Ci darowała winę...no wiesz...że Ty w ciąży...jakaś ulga się należy, nie?;-) ale na przyszłość uważaj, bo z ani@k zadzierać...to hoho...;-):-)

Widzę, że kuskus rządzi:-)

Do góry