reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

zuzanka - no bo co robiłyście laleczki ? :-) Ale już niedługo , niedługo wszystkie pozachodzą i pójdą na odwyk jak my :-D&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

alex - plis, plis, plis, wiesz , że ja się nie mogę denerwować przecież ;-) A drastyczne metody są najskuteczniejsze:-p
A w zamian hmmm może chcesz sposoba na mszyce ?? :-D

reklama
zuza a Ty masaże tez robisz? czy jakiegos apetycznego pana masazyste bedziesz zatrudniac? hmmm??? jak bedziesz casting robiła, to wrzuc zdjecia z cv, pomożemy Ci wybrać:-D

cześć DZiewuszki,
Muma - ja mam sposób na owocówki:-D odkąd przeprowadziłam się "na wieś" i mnie problem zaczął dotyczyć
przekup mnie, a Ci go zdradzę:-D chociaż drastyczny
no paczcie no, jakie to przekupne i interesowne sie zrobiło;-):-)
Muma wyślij jej tego kreta w prezencie:-)

Muma, wyślij kreta Kok.o to Ci zdradzę:-D:-D:-D
a tak serio:
Słoik wypełniony do polowy:
1/3 wody
1/3 octu
1/3 płynu do naczyń
i parę kropel słodkiego soku
kilka kropel soku z cytryny

sprawdzony, w mojej kuchni utopiło się już ich tysiące
bo ja nie znoszę pomidorów z lodówki

Zuza - ja bym tam stołu do masażu w salonie nie trzymała, chyba, że jak eMa w domu nie będzie - będziesz masowała te kobity. Chyba, że chłopów chcesz masować ;-)

właśnie po dwóch godzinach prób - Cud wreszcie zasnął, ufff
lecę poczytać. jakby któraś nie miała żadnej lektury polecam "alibi na szczęście" ogonowskiej, super, ja zaczynam drugą część

Ostatnia edycja:
Muma przy ploteczkach damskich milej rozmawia się przy % i dobrym żarełku :rofl2:
No ja to wszystko wiem, jeszcze tyle pamiętam :-p Ale przyjdzie i na Was pora :tak::tak:

alex - kok.o już ma futrzaka i na pewno ucieszyłaby się też i z kreta :-D
lecę robić zalewę na muszki, a że słoika nie mam to muszę najpierw dokończyć Nutellę :-D

Ostatnia edycja:
alex - kok.o już ma futrzaka i na pewno ucieszyłaby się też i z kreta :-D
tylko nie wiem, czy futrzak byłby uszczesliwiony:-)

alex zuza przyuczy eMa i w tym salonie ona bedzie masować chłopów na stole, a eM kobitki na kanapie;-):-)
biedne muszki owocówki:-( A one tylko 8 chromosomów mają , głupolki, a Wy tak sie nad nimi znecacie.

Zuza, ło matko, jak dentystyczny! juz się boję, o wygodę nawet nie pytam
Kok.o - jak pomyślę, że Cud miałby te ich odchody z owocami pochłaniać to nie mam litości
Muma - ja w ramach drugiego śniadania wciągam sałatkę gyros właśnie:-D

zuzanko super fotelik-lepszy niż u denstysty bo masz ruchome i podwójne podnóżki
aaronka przykro mi z powodu sióstr ale to pewnie też lekka zazdrość że nosisz w sobie maleństwo pewnie ci bardzo zazdroszczą no a potem do maksimum rozpieszczą Córcię:-D:crazy:
aaronka a ja mieszkam w Borach Tucholskich i nie słyszałam o żadnym ośrodku odchudzającym więc pewnie ten mieści się na drugim końcu borów- znasz nazwę

reklama
cześć Dziewczynki:-)
Haszitka Ty jesteś z Brzegu? bo akcja "Yumy" dzieje się w Brzegu właśnie, a pisałaś, ze kręcili w Twoim rodzinnym mieście...to tak skojarzyłam...A nie wiesz kogo "grali" Twoi znajomi? Ogólnie film dobry, trochę śmiesznych wstawek, ale ogólnie przygnębiający...no ale cóż...takie czasy były...Aaaa i Kasia Figura mocno nadgryziona zębem czasu;-):eek:

Dziewuszki, koniec na dziś mojego pisania, doopy nie czuję siedząc na fotelu:szok: idę na łóżko:tak: Do jutra!!!!

Nie, z Krosna Odrz. i właśnie tam kręcono część scen. Deptak pod górkę wśród kamienic, Odra i w tle kościół, łąki po zimie... Kogo grali, nie wiem czy jakieś konkretne sceny bo jeszcze nie oglądałam, ale chyba w szczególności statystowali.

Do góry