reklama
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
Gatto prawie jej nie czuć bardziej czosnek ,ja dałam zieloną chili więc może dlatego też jest słabsza ta pasta nie znam się na papryczkach :-( ale czuć czosnek i orzechy, papryczki prawie w ogóle tak jak ja nie lubię ostrego to ta jest pyszna
a ja dzisiaj najlepsza M mój dzisiaj do mnie "kochanie mam jutro z Tobą jechać do ginekologa ? " a ja jak wryta stanęłam zapomniałam ,że mam wizytę
pierwszą od czerwca po drożności
a tak w ogóle bo jakaś zakręcona jestem katiuszka super ,że wszystko dobrze i tak dalej będzie więc się nie stresuj kobito ...!!!!

a ja dzisiaj najlepsza M mój dzisiaj do mnie "kochanie mam jutro z Tobą jechać do ginekologa ? " a ja jak wryta stanęłam zapomniałam ,że mam wizytę

a tak w ogóle bo jakaś zakręcona jestem katiuszka super ,że wszystko dobrze i tak dalej będzie więc się nie stresuj kobito ...!!!!
Ostatnia edycja:
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
tak jak Caterina pisze ,trzeba usunąć ziarenka :-) chiba pisałam ;-)
bo w papryczce to właśnie ziarenka z błonką są ostre
no dziewczyny mają jeszcze 10 min na zbiórkę
bo w papryczce to właśnie ziarenka z błonką są ostre

no dziewczyny mają jeszcze 10 min na zbiórkę

Ani@k
Fanka BB :)
i mnie się udało zdobyć łączność z bb
a chcecie przepis na dobre, chrupiące, twardawe i pyszne ciasteczka????
heh i tak napiszę
kostka miękkiego masła
1 szklanka cukru
1 jajko
2,5 szklanki mąki
1/2 łyżeczki soli
1/2 łyżeczki sody
1,5 tabliczki gorzkiej czekolady
1 szklanka orzechów włoskich
czekoladę kroimy w kosteczkę, orzechy siekamy dość grubo,
masło ucieramy z cukrem, dodajemy jajko i mieszamy,
dodajemy mąkę, sodę sól i dokładnie mieszamy, do masy dodajemy orzechy z czekoladą, można dodać rodzynki, daktyle czy co tam jeszcze chcemy.. piekarnik nagrzewamy do 200 stopni, z ciasta formujemy małe kulki (jak orzech włoski) i układamy na blaszce, z powyższych składników wyjdzie mnóstwo ciastek, dobre i chrupiące są tez na drugi dzień.. nie miękną co mi bardzo odpowiada.. podobne do ciastek - piegusek (piegusków) aaaa pieczemy 10 - 15 minut
halo!!!! gdzie się podziali wszyscy przyjaciele królika??? tylko ja mam trunkowac??? bo zaraz spać pojdę..
Caterina jak tam na posterunku??? dużo 'rannych' jest tego wieczoru???? komu robiłaś sztuczne oddychanie???? ordynatorowi pewnie..;-)

a chcecie przepis na dobre, chrupiące, twardawe i pyszne ciasteczka????
heh i tak napiszę

kostka miękkiego masła
1 szklanka cukru
1 jajko
2,5 szklanki mąki
1/2 łyżeczki soli
1/2 łyżeczki sody
1,5 tabliczki gorzkiej czekolady
1 szklanka orzechów włoskich
czekoladę kroimy w kosteczkę, orzechy siekamy dość grubo,
masło ucieramy z cukrem, dodajemy jajko i mieszamy,
dodajemy mąkę, sodę sól i dokładnie mieszamy, do masy dodajemy orzechy z czekoladą, można dodać rodzynki, daktyle czy co tam jeszcze chcemy.. piekarnik nagrzewamy do 200 stopni, z ciasta formujemy małe kulki (jak orzech włoski) i układamy na blaszce, z powyższych składników wyjdzie mnóstwo ciastek, dobre i chrupiące są tez na drugi dzień.. nie miękną co mi bardzo odpowiada.. podobne do ciastek - piegusek (piegusków) aaaa pieczemy 10 - 15 minut
halo!!!! gdzie się podziali wszyscy przyjaciele królika??? tylko ja mam trunkowac??? bo zaraz spać pojdę..
Caterina jak tam na posterunku??? dużo 'rannych' jest tego wieczoru???? komu robiłaś sztuczne oddychanie???? ordynatorowi pewnie..;-)
Ostatnia edycja:
kok.o
eloooooołlll wieczornie :-)
driny przygotowane?;-)
Ani@k przepis sobie juz zapisuje, bo pieguski uwielbiam a jak te sa podobne to zrobie w podwójnej ilości;-)
eee ordynator cateriny to pewnie tez "geriatria", wiec jak juz, to jakiegos ratownika musiałaby dorwac:-)
driny przygotowane?;-)
Ani@k przepis sobie juz zapisuje, bo pieguski uwielbiam a jak te sa podobne to zrobie w podwójnej ilości;-)
eee ordynator cateriny to pewnie tez "geriatria", wiec jak juz, to jakiegos ratownika musiałaby dorwac:-)
Ostatnia edycja:
Ani@k
ja chyba jutro będe robić.. coś ciastkowa się ostatnio zrobiłam.. i kruszynki z biedronki mi tak nie smakują jak te robione..
Kok.o a pzrepis na tartę wyciągnęłaś od eMa?????
szykuje się aby zrobić pierogi ze szpinakiem..coś mi ostatnio smakuje.. kurczę mi ostatnio wszystko dobrze smakuje..
i niedługo 3 brody będę miała..
hehe no tak u Cateriny nie ma dostawcy żarcia, nie ma włoskiego kucharza na podorędziu a ratownik, młode mięsko jak znalazł na geriatrii:-)
Kok.o a pzrepis na tartę wyciągnęłaś od eMa?????
szykuje się aby zrobić pierogi ze szpinakiem..coś mi ostatnio smakuje.. kurczę mi ostatnio wszystko dobrze smakuje..

hehe no tak u Cateriny nie ma dostawcy żarcia, nie ma włoskiego kucharza na podorędziu a ratownik, młode mięsko jak znalazł na geriatrii:-)
Ostatnia edycja:
kok.o
jeszcze nie, eM dzisiaj zabiegany coś... jeszcze go w domu nie ma
kurcze, zwierza do weta jutro musze zatargac bo cos chudzinka sie zrobil, za malo je..
coś dziewczyny sie nie zbierają na popijawe przed monitorem ;-):-) (kurcze, prawie jak do lustra
)
wrzuciłam sie na schiza.
kurcze, zwierza do weta jutro musze zatargac bo cos chudzinka sie zrobil, za malo je..
coś dziewczyny sie nie zbierają na popijawe przed monitorem ;-):-) (kurcze, prawie jak do lustra

wrzuciłam sie na schiza.
Ostatnia edycja:
reklama
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
ja już jestem i jestem po drinku bo na Waszą punktualność to tak można liczyć
i ja i ja mam dobry przepis na tartę 

a co pijecie dziewuchy??

a co pijecie dziewuchy??