Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
no i widzisz sama nie się ruszaj kilka miesięcy to będzie kiepsko z Tobąa biedny piesio:-( Ani@k ja absolutnie nie mówię nic o alkoholu ja np. piję colę z herbatą coś mi net wolno chodzi Caterina zioło w pracy?? no ale w sumie czemu nie
Kok.o!!!!!!!!!!! to on stracił poczucie wartości jako samiec..no teraz to on 'kapcieje'..przecież przywilejem każdego zdrowego samca jest piepr.. znaczy przytulanie się..
Caterina Ty się tylko nie rzucaj na kobitę-ratownika..;-)
Caterina oj tam oj tam sławna będziesz ;-)ale żart żartami to był kiedyś w naszej przychodni gdzie mieszkałam lekarz który walił zdrowo ale był nie zastąpiony wyleczył każdego ...
Caterina a ja sobie wytnę z gazety ten artykuł o pewnej pielęgnirce i osobiście po aytograf przyjadę:-) walnij se drinola.. no same baby dookoła!!!!!!!!!! zdrówkoo!!!!