reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Za Mume i zdrowego Olka siup
Za zdrowego Julka i Katiuszke siup
Za zdrowa Dzidzie Kok.o siup
Za zdrowa Corcie Aaronki siup
Za Cudenke Alex_siup

O matko, ale tempo narzucilyscie, ani czasu nie mam sie wylac:-D

Walic % -czy te w alkoholu czy tez wyliczone przez niedouczonych lekarzy
Za byczki rozplodowe!!!! Za te nasze byczki dzielne - aby im pa....ła stała!!!

Zuzanka-pisz o tym bo to sama radosc taka dobra nowine uslyszec. Trzymam kciuki za Was, abyscie mogli wkrotce tulic Malenstwo wszyscy razem.

Malibu- dawno nie pilam. Ale lubie.
Przyznam, ze ostatnio troche za bardzo polubilam winko albo mnie winko polubilo. Od niedzieli ani kropelki, ale jakos brakuje tego. hmmm.... ale sie nie skusze

Ostatnia edycja:
kok.o no ma ładny ,ma i śpiewa podobnie :tak::-)ale dumna jestem:-p:-)
Ani@k no ja już siedziałam dzisiaj na swoim foteliku no i robiłam sobie dzisiaj pazurki ,poczekajcie bo mi M drina robi ..

dobra no <siorb><siorb>oby z fotela nie schodziły przez cały boszy dzień klientki
Aleksis dajesz maleńka:tak:
a może koleżanka Bionda się dołączy bo ona po cichaczu czyta a czas już się udzielić !!!!

kok.o no ma ładny ,ma i śpiewa podobnie :tak::-)ale dumna jestem:-p:-)
Ani@k no ja już siedziałam dzisiaj na swoim foteliku no i robiłam sobie dzisiaj pazurki ,poczekajcie bo mi M drina robi ..

dobra no <siorb><siorb>oby z fotela nie schodziły przez cały boszy dzień klientki
Aleksis dajesz maleńka:tak:
a może koleżanka Bionda się dołączy bo ona po cichaczu czyta a czas już się udzielić !!!!
He he, i to na trzezwo.

reklama
<siorb><Siorb>

a wiecie co jak się się dzisiaj cieszę dziewczyny normalnie mnie radość roznosi po tym spotkaniu w OA ,sorki,że znowu napominam,ale nie mogę w to mu wierzyć,że to już prawie po :happy:

<siorb><siorb>

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry