reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
no i widzisz sama nie się ruszaj kilka miesięcy to będzie kiepsko z Tobą:confused2::laugh2:a biedny piesio:-(
Ani@k ja absolutnie nie mówię nic o alkoholu ja np. piję colę z herbatą :happy::rofl2:coś mi net wolno chodzi :confused2:
Caterina zioło w pracy?? no ale w sumie czemu nie :-D

Kok.o!!!!!!!!!!! to on stracił poczucie wartości jako samiec..no teraz to on 'kapcieje'..przecież przywilejem każdego zdrowego samca jest piepr.. znaczy przytulanie się..

Caterina Ty się tylko nie rzucaj na kobitę-ratownika..;-)

Caterina oj tam oj tam sławna będziesz ;-)ale żart żartami to był kiedyś w naszej przychodni gdzie mieszkałam lekarz który walił zdrowo ale był nie zastąpiony wyleczył każdego ...

Caterina a ja sobie wytnę z gazety ten artykuł o pewnej pielęgnirce i osobiście po aytograf przyjadę:-D:-) walnij se drinola.. no same baby dookoła!!!!!!!!!! zdrówkoo!!!!

reklama
czekajcie muszę se okulary znaleźć bo toast Kok.o źle przeczytałam i se myślę czemu ona chce abyśmy się wysrały:-D:-D:laugh2::eek: mi już chyba winka wystarczy..

Do góry