reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Aleksis trzymam kciukasy za IUI wiem co to znaczy ,ja pamiętam jak M też miałczał po 3 dniach ,że mu uszami pójdzie :rofl2: bo miał ochotę i pamiętam też jak raz 3 dni tylko wstrzemięźliwości a okazało się ,że tego dnia miał najbardziej ruchliwe i najlepsze żołnierzyki :-) więc nie wiem o co chodzi z tymi 5 dniami ,ale kochana trzymam kciuki mocno&&&&

Ani@k za nim ja napisze posta to już będzie kolejka kolejna :szok::-D

no kok.o masz branie laska na wątku :-):****

Teraz za naszych eMów kochanych, aby im sił starczalo na dalsze chystania i miziania. Siup

Szkoda, że Kasicy z nami nie ma.... Tak fajnie napisala w jedną noc:-D

dziewczynki, mam Was rada.

Ide do eM bo chcemy zainstalować WLAN, bo wśród kabli tutaj sie poruszam, jak za Mieszka II

Dobranoc

Prawy do lewego, wypij kolego.......

Ostatnia edycja:
oj Aleksis.. :zawstydzona/y: no byłoby super..

wiecie co??? a moze tak wszystkie jednego dnia zatestujemy???? która najbliżej ma do końca cyklu??? Zuza... Zuza kiedy sikamy?????

A ja tyko odświerzam i odświerzam. Cholera jakieś plamy na słońcu czy co:wściekła/y:
<siorb><siorb>

Ej no nie tak szybko bo nie nadążam:-D

ale żeście butelczynek i kartoników opróżniły, uśmiałam sie do łez.

To ja toast za te stare łożyska, cierpiące zwierzaki, dzieciaki które słoneczko już by chciały zobaczyć, za zuzkę co się chyba czegoś w końcu wystarała no i za eM-ów co by im...:-D

Kurka kupa błędów ale dobra toasta za was gorącym grzańcem, to znaczy herbatką z grzańcem wznoszę:unsure::wink::rolleyes:

reklama
mnie bardziej chodzi o 'zbirowe sikanie'
sikamy, robimy fotki, wlepiamy na stronkę i zobaczymy kto wygra 9-miesięczne wczasy:-)

Do góry