reklama
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
caterina <Siorb><Siorb> za to żeby wszystkie kobitki doczekały się swoich cudów!!!!!<Siorb><Siorb>
katiuszka79
Fanka BB :)
katiuszka79
zuzka też Ci się podoba Julek??? bo u mnie to taka tylko propozycja została rzucona ...ale coś mój eM kręcił nosem...mnie się bardzo podoba Julian właśnie, nie Juliiusz...no a króla Juliana wprost ubóstwiam
tylko mnie trochę denerwować będzie jak Angole będą wołać "Dżulian", gdybym chciała, żeby mówili Julian, to musiałby się pisać przez "Y"...ale co się będę tym przejmować jak i tak planujemy wracać...kiedyś tam...

tylko mnie trochę denerwować będzie jak Angole będą wołać "Dżulian", gdybym chciała, żeby mówili Julian, to musiałby się pisać przez "Y"...ale co się będę tym przejmować jak i tak planujemy wracać...kiedyś tam...
Ostatnia edycja:
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
bzzzyczku dzisiaj zakończyliśmy edukację w OA i czekamy na Panią ,która Nas za miesiąc odwiedzi w sprawie warunków mieszkalnych ale to podobno tylko formalność w Naszym przypadku ,bo Nasze testy psychologiczne wyszły bardzo dobrze i nie mają najmniejszych wątpliwości co do powierzenia nam dziecka dlatego też dałam suwaczek z oczekiwaniem na Nasze maleństwo 
katiuszka uwielbiam to imię ma być JULIAN ,JAN JAŚKACZEK
ale mój M mówi,że nie Jan bo za dużo ale jego dziadek jest Jan i strasznie jest kochany
a Julian to mój uuuuuukochany i ulubione imię

katiuszka uwielbiam to imię ma być JULIAN ,JAN JAŚKACZEK

Ostatnia edycja:
Ani@k
Caterina ja nie mogę z Ciebie, wyobrażam sobie jak stoisz na izbie przyjęć w tym 'kapeluszu' pielęgniarskim, popijasz 'zioło' i zagryzasz kiełbasą wiejską
:-)
Zuza to moze teraz za to aby jak się wieczorem napiję i ziółek i popiję bromka i jeszcze jakiś duuuuży łyk piwa abym w nocy nie musiała się na sikańca wybierać do łazienki???? eeeeeeee chyba za długie
Bzzzz w ramach spóźnialstwa toast wymyśla!!!!!!!!!!!!!!!

Zuza to moze teraz za to aby jak się wieczorem napiję i ziółek i popiję bromka i jeszcze jakiś duuuuży łyk piwa abym w nocy nie musiała się na sikańca wybierać do łazienki???? eeeeeeee chyba za długie

Bzzzz w ramach spóźnialstwa toast wymyśla!!!!!!!!!!!!!!!
Ani@k
zuza co to za suwaczek u ciebie ? chyba zrezygnuje z pracy bo nie w temacie jestem ...
ja już wypiłam desperadosika dzisiaj...
desperadosika bez nas?????? ojjjjjjjjj
reklama