reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
zuzanka u nas chyba zostanie na jednym imieniu, nazwisko eMa długie, to chyba by było za dużo...na córcię miało być Hanna Maria...Maria po obydwóch babciach, ale u synka nie da rady, bo każdy dziadek inne ma imię.

Caterina hehe pampersa mówisz??? przecież eM by mnie z łóżka wywalił jakby zobaczył że ja w pampersie się spać kłądę..:eek: pomyślał by że conajmniej zboczona jestem..nie pampersy odpadają!!!!!!!!

Bzzzz rozumiem że Zdzisiek to propozycja imienia potomka????

no to za zdziśka siuuuup

a ja proponuję toast za Szybkich Lopezów, Żwawych Marianów i całą resztę sprawnych żołnierzyków coby się dzielnie spisali i misję wykonali:tak:
<siorp><siorp> eee tak miało być???:sorry:

nie wytrzymam z Wami same wariatki :tak:ale jak za dawnych dobrych czasów się czuje !!! NO TO ZA ŹDZIŚKA <siorb><Siorb> bzzz a drugi pewnie się znajdzie do towarzystwa!:-)

a ja bym chciała żeby taka caterina mnie na izbę przyjmowała oczywiście zwykłą niewytrzeźwień:eek::rofl2:

reklama
a ja proponuję toast za Szybkich Lopezów, Żwawych Marianów i całą resztę sprawnych żołnierzyków coby się dzielnie spisali i misję wykonali:tak:
<siorp><siorp> eee tak miało być???:sorry:

Katiuszka <siorp><siorp> to taakie siorpanie, takie wiesz 'wciąganie z łychy zupy gorącej'.. <siorb><siorb> to takie 'zakrapiane'..;-)

Zuza :*********

Do góry