reklama
katiuszka79
Fanka BB :)
zuzanka u nas chyba zostanie na jednym imieniu, nazwisko eMa długie, to chyba by było za dużo...na córcię miało być Hanna Maria...Maria po obydwóch babciach, ale u synka nie da rady, bo każdy dziadek inne ma imię.
Ani@k
Caterina hehe pampersa mówisz??? przecież eM by mnie z łóżka wywalił jakby zobaczył że ja w pampersie się spać kłądę..
pomyślał by że conajmniej zboczona jestem..nie pampersy odpadają!!!!!!!!
Bzzzz rozumiem że Zdzisiek to propozycja imienia potomka????
no to za zdziśka siuuuup

Bzzzz rozumiem że Zdzisiek to propozycja imienia potomka????
no to za zdziśka siuuuup
katiuszka79
a ja proponuję toast za Szybkich Lopezów, Żwawych Marianów i całą resztę sprawnych żołnierzyków coby się dzielnie spisali i misję wykonali
<siorp><siorp> eee tak miało być???

<siorp><siorp> eee tak miało być???

zuzanka81
...szczęśliwa mama.
nie wytrzymam z Wami same wariatki
ale jak za dawnych dobrych czasów się czuje !!! NO TO ZA ŹDZIŚKA <siorb><Siorb> bzzz a drugi pewnie się znajdzie do towarzystwa!:-)
a ja bym chciała żeby taka caterina mnie na izbę przyjmowała oczywiście zwykłą niewytrzeźwień

a ja bym chciała żeby taka caterina mnie na izbę przyjmowała oczywiście zwykłą niewytrzeźwień

zuzanka81
...szczęśliwa mama.
Ani@k zadomowi zobaczysz :****
i na Nas przyjdzie czas!!

katiuszka79
spokojna głowa!!! niedługo i Hania sie zadomowi...albo HenioKatiuszka mnie się bardzo Hania podoba.. oby tylko Córcia chciała się u mnie zadomowić![]()

Co z tym Ździskiem??? bo nie łapię...

katiuszka79
dobrze zuzanka gada!!! polać jej

reklama
Ani@k
a ja proponuję toast za Szybkich Lopezów, Żwawych Marianów i całą resztę sprawnych żołnierzyków coby się dzielnie spisali i misję wykonali
<siorp><siorp> eee tak miało być???![]()
Katiuszka <siorp><siorp> to taakie siorpanie, takie wiesz 'wciąganie z łychy zupy gorącej'.. <siorb><siorb> to takie 'zakrapiane'..;-)
Zuza :*********