reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Haszitka ponad dwugodzinne spóźnienie!!!!!!!!!!!!!!! grzańcem się nie wymigywywuj!!!!!!!!!!!

herbate z prądem łykaj, w ramach 'karniaka'!!!!!!!!!!!!

reklama
hej Bzzzz spiłyśmy Kok.o i teraz paczymy czyj net najszybciej działa.. wychodzi na to że mój

a jak masz ochote na jakiegoś drineczka to zapraszamy:-) właśnie trwa zakrapiane spotkanie na BB

Zuza dziś nie pamiętam który to mój dc ale wiem ze w poniedziałek bedzoe 13 dc.. trza coś odjąć ale o tej porze niestey nie jestem w stanie..:baffled:

hola hola moje panny:-D a co wyście się tak rozpiły dzisiaj??? i kok.o spiłyście???:szok:
Oj będą jutro główki bolały:tak:
A ja dopiero teraz zawitałam, bo moja szwagierka przyszła do mnie opijać Julka:tak: Jakaś kolezanka powiedziała jej, że jest taki zwyczaj, że kto pierwszy pozna płeć dziecka, może wybrać dla niego imię...no i ona wymyśliła mi Rajmund:szok::szok::szok::-) ale po winku zgodziła się na Julka;-)
A ja się stukam z Wami meliską z gruszką.
Piję za odmłodnienie muminowego łożyska, za nasze fasolki, za staraczki, żeby szybko dołączyły do ciężarówek, za zuzki maluszka...eee co tam jeszcze było....aaa za zwierzaki...ale czyje...to już nie kojarzę;-)

Katuiszka Rajmund?????????:szok: a jak Rajmund brzmi po angielksu????? o matko, dobrze ze dałas jej wina.. bo rajmund jakoś mi się nie bardzo kojarzy:baffled:

reklama
właśnie katiuszka ja chciałam Ci napisać ,że ukradłaś mi imię dla mojego pierworodnego to miał być Julek i mój "król Julian" miał być tak wyszkolony i jak by przychodzili goście to On otwierałby drzwi do naszego domku i walił by przYwitanie "WITAMY WAS MIEMCZAKI" :-D:laugh2::rofl2::rofl2: NO A TAK WOGÓLE TO :*** też się stęskniłam za Tobą :-p
Ani@k i co z tostami ? za co kolejka?bzzz przyłączysz się??:tak:

Do góry