reklama
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
Ani@k no to kiedy sikamy ,w ogóle który dc masz??
o mój bzzzyczek :**************tak się stęskniłam za Tobą ale pamiętasz 12 X jestem u Ciebia
o mój bzzzyczek :**************tak się stęskniłam za Tobą ale pamiętasz 12 X jestem u Ciebia

Ani@k
Fanka BB :)
hej Bzzzz spiłyśmy Kok.o i teraz paczymy czyj net najszybciej działa.. wychodzi na to że mój
a jak masz ochote na jakiegoś drineczka to zapraszamy:-) właśnie trwa zakrapiane spotkanie na BB
Zuza dziś nie pamiętam który to mój dc ale wiem ze w poniedziałek bedzoe 13 dc.. trza coś odjąć ale o tej porze niestey nie jestem w stanie..
a jak masz ochote na jakiegoś drineczka to zapraszamy:-) właśnie trwa zakrapiane spotkanie na BB
Zuza dziś nie pamiętam który to mój dc ale wiem ze w poniedziałek bedzoe 13 dc.. trza coś odjąć ale o tej porze niestey nie jestem w stanie..

katiuszka79
hola hola moje panny
a co wyście się tak rozpiły dzisiaj??? i kok.o spiłyście???
Oj będą jutro główki bolały
A ja dopiero teraz zawitałam, bo moja szwagierka przyszła do mnie opijać Julka
Jakaś kolezanka powiedziała jej, że jest taki zwyczaj, że kto pierwszy pozna płeć dziecka, może wybrać dla niego imię...no i ona wymyśliła mi Rajmund

:-) ale po winku zgodziła się na Julka;-)
A ja się stukam z Wami meliską z gruszką.
Piję za odmłodnienie muminowego łożyska, za nasze fasolki, za staraczki, żeby szybko dołączyły do ciężarówek, za zuzki maluszka...eee co tam jeszcze było....aaa za zwierzaki...ale czyje...to już nie kojarzę;-)

Oj będą jutro główki bolały

A ja dopiero teraz zawitałam, bo moja szwagierka przyszła do mnie opijać Julka

A ja się stukam z Wami meliską z gruszką.
Piję za odmłodnienie muminowego łożyska, za nasze fasolki, za staraczki, żeby szybko dołączyły do ciężarówek, za zuzki maluszka...eee co tam jeszcze było....aaa za zwierzaki...ale czyje...to już nie kojarzę;-)
katiuszka79
eee chyba mój net też coś zwalnia

katiuszka79
tak bzzz dziś się okazało, że Hania ma siusiaka i trzeba było ją przemianować:-)ooo przegapiłam coś? katiuszka będziesz miała julkasuper
za co pijecie babeczki ?
zuza co to za suwak - no i o twoim przyjeździe oczywiście pamiętam![]()
reklama
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
właśnie katiuszka ja chciałam Ci napisać ,że ukradłaś mi imię dla mojego pierworodnego to miał być Julek i mój "król Julian" miał być tak wyszkolony i jak by przychodzili goście to On otwierałby drzwi do naszego domku i walił by przYwitanie "WITAMY WAS MIEMCZAKI" 

NO A TAK WOGÓLE TO :*** też się stęskniłam za Tobą 
Ani@k i co z tostami ? za co kolejka?bzzz przyłączysz się??

Ani@k i co z tostami ? za co kolejka?bzzz przyłączysz się??