reklama
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
a jak Gatto
jak mus to mus
po prostu będę się starać jeść normalnie 5 x dziennie ale małe porcje ;-)
ciekaw czy mi się uda bo ja żarłok jestem i lubię jeść

ciekaw czy mi się uda bo ja żarłok jestem i lubię jeść

kok.o
Fanka BB :)
MUMA GRATULUJE!!!!! 

Olek WITAJ W MATRIXIE!!

ooooo rany, ale wielkie chłopisko z tego Olka
Muma przegiełaś z witaminami
szczescie, ze to cesarka;-)

Olek WITAJ W MATRIXIE!!

ooooo rany, ale wielkie chłopisko z tego Olka

kasia.natka
Muma ogromne gratulacje i dużo zdrówka dla was!!! kawał chłopa z tego twojego Olusia 

katiuszka79
hej...no gdzie te Olusiowe zdjęcia???
widzę, że dziewczyny coś rozmarzone dzisiaj...nikt nic nie pisze...;-) głowa do góry!!! wszystkie się doczekamy!!!
a żeby nie było teraz ja przesyłam fluidki!!! łapać i do roboty!!!!:-);-) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

widzę, że dziewczyny coś rozmarzone dzisiaj...nikt nic nie pisze...;-) głowa do góry!!! wszystkie się doczekamy!!!

Muma
Dziekujemy Wam Kochane Dziewczynki :-)
Teraz Oluś spi smacznie nacycany a ja oczywiscie z wrazenia nie moge spac;-) Ciecie ciagnie jak cholera ale taki jego urok, cos za cos;-) bylam juz pod prysznicem i na spacerku, co prawda w zabojczym tempie ale trudno :-) Synek mnie naprawde zaskoczyl tym ze wssuwa i spi, poki co przebija nawet swoja siostre;-) jest za to do Julki podobny tylko większy pączek.A z ciekawostek to zaraz po wyjeciu osikal mocnym strumieniem pana pediatre i pol podlogi:-):-) Caly zabieg wam opisze ale to ju z domku.
Bionda-*********
Do jutra Cioteczki ;-)
Teraz Oluś spi smacznie nacycany a ja oczywiscie z wrazenia nie moge spac;-) Ciecie ciagnie jak cholera ale taki jego urok, cos za cos;-) bylam juz pod prysznicem i na spacerku, co prawda w zabojczym tempie ale trudno :-) Synek mnie naprawde zaskoczyl tym ze wssuwa i spi, poki co przebija nawet swoja siostre;-) jest za to do Julki podobny tylko większy pączek.A z ciekawostek to zaraz po wyjeciu osikal mocnym strumieniem pana pediatre i pol podlogi:-):-) Caly zabieg wam opisze ale to ju z domku.
Bionda-*********
Do jutra Cioteczki ;-)
Ani@k
Gatto zdrowia przedewszystkim
aby czas okołooperacyjny przebiegał tak szybko że nim się zorientujesz będzie już po wszystkim
na drugim miejscu życzę spełnienia marzeń.. tych które czekają i do tej pory nie zdążyły się zrealizować
no i siły, wytrwałości duuużo energii i uśmiechu no i 100 lat :-)

na drugim miejscu życzę spełnienia marzeń.. tych które czekają i do tej pory nie zdążyły się zrealizować

reklama