reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Muma jeszcze raz przesyłam Gratulacje dla całej waszej czwórki. Tata pewnie dumny że takiego syna zmajstrował a Julka pewnie szczęśliwa z posiadania brata :tak:
Oluś jest cudny
:tak:

Gatto Wszystkiego Najlepszego i Spełnienia Wszystkich Marzeń :tak:
100 Lat!!! 100 Lat!!! Niech żyje żyje nam ....!!!

reklama
Ale wielka radość!!!!!!!!!!!

Muma, wielkie gratulacje!!!!!!
I najlepsze życzenia dla Ciebie i Synka, dużo, dużo zdrowia i szybkiego powrotu do formy:)

Przepraszam, że z jednodniowym opóźnieniem, ale wierz mi, że będąc w Łodzi od piątku do poniedziałku cały czas myślałam o Was. Nawet przejeżdzając koło Szpitala szepnęłam Mężowi słówko, że właśnie tutaj, teraz mają miejsce wielkie Twoje/Wasze szczęscia:)

Bardzo się cieszę, aż mi serduszko ściska.
Gratuluję pięknych rozmiarów Olusia. Imponujące:)

Jeszcze, jezcze raz wszystkiego najlepszego Kochani

elooołl :-)
Gatto 100 lat!!! wszystkiego naj naj najlepszego!!!! niech Ci sie marzenia spełniają i zdrówko dopisuje:tak: Duzo radosci z Gattinki i w ogole duzo radości w zyciu:tak::-) :****

kasica i jak tam wizyta?

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!GATTO...STO LAT,SPEŁNIENIA MARZEŃ,SAMYCH RADOSNYCH CHWIL,ORAZ WSZYSTKIEGO NAJ,NAJ,NAJ,NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-)MUMA,serdeczne gratulację!!najwazniejsze,ze wszystko jest w porzadku,synus zdrowy i papusny;-);-)raz jeszcze GRATULUJE I BARDZO ,BARDZO SIĘ CIESZĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak:teraz troche o wizycie......tak jak było na wyniku bakteria jest,jednej nie ma ,jedna jest.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-:)-(dr.przepisał Adamowi kolejny antybiotyk,ma brac go przez 2 tygodnie,zalecił badanie testosteronu,powiedział,ze jak u mężczyzn jest on za niski,to wszelakie rodzaju infekcje trudniej wyleczyc...(nawet nie miałam o tym pojęcia!!!:sorry2:)i kazał,zeby sprawdzic jaki jest u niego testosteron...Ja oczywiście non stop zadawałam mu pytania....!!pytałam,czy ten wynik,to,ze jest bakteria to jest tragicznie itd???!1a dr.mi poiwedział,ze fatalnie to było by gdyby Adam nie miał wcale plemników!!!to było by bardzo zle!!!ale plemniki ma,tylko bakterie powodują,ze ona słabiutko się poruszają:-(i potrzebne jest leczenie,zeby to wyleczyc,zeby nie było bakterii...!!!!powiedział,ze widział różne wyniki badan itd i sa rzeczy do wyleczenia!!ta bakteria tez!!tylko potrzeba trochę czasu,bo u kazdego jej to inaczej u kogoś szybciej u kogoś wolniej itd!!!powiedział,ze o dziecko jak najbardziej starac się mozemy,szansa sa na ciążę!!ale sa one mniejsze,bo plemniki nie poruszają się tak jak powinny,ale nie takie rzeczy sie zdarzały!!!!!!!!!!!!!!1powiedział,ze jak bakterie się wyleczy to Adam bedzie brał jakies leki,takie na pobudzenie plemników,zeby poruszały się tak jak powinny!!!Skierował Adama na badanie tego testosteronu,za 3 tygodnie ma zrobic posiew z antybiogramem,żeby ten wynik był bardzo dokładny itd....No i to chyba tyle......

Gatto kochana ,wszystkiego co dobre ,spełnienia marzeń i dużo szczęścia bo w życiu najważniejsze żeby człowiek był szczęśliwy .ściskam Was oboje .

Ani@k słonko :*
a jak Ciebie mocno zapracowana?

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki,

Dzieki wielkie za zyczenia!!!! Buziam wszystkie!!!!! :*:*:*

U nas dzis slonecznie, zabieram sie za jakies ciasto i pozniej lece do szpitala na wizyte z anestezjologiem:-(

Kasica kurcze, jak nie urok to sraczka, ale skoro lekarz mowi, zeby sie starac to znaczy, ze nie jest zle. Potrzeba wam tylko troche cierpliwosci. A czy pytalas przez przypadek czy te poronienia mogly byc konsekwencja wlasnie tych bakterii??

Zuzanka dieta rozpoczeta? ;-) Moze nam tu zdradzisz jakies recepty zdrowego odzywiania:tak:

Muma ja wierze, ze ty podekscytowana jestes i spac nie mozesz! Chyba kazda z nas by byla.....ach...az sie lezka w oku kreci na ten cud.

Gatto wiesz co o zdrowe odżywianie to trzeba by było kok.o podpytać bo ona specjalistka :tak:ja po prostu mniej żreć i bez słodyczy i tłustych potraw ;-)

Muma no nie dziwię się ,że spać nie możesz :tak:

a u nas za to pochmurno i zimno ;-)

odbierając wynik widziałam ze jest bakteria wiec czego mogłam sie spodziewac???!!tego,ze dr,potwierdzi to i przepisze nowy antybiotyk!!teraz posiew + antybiogram,to bedzie wiadomo na jakie antybiotyki ta KUR....jest odoprna!!bedzie wiadomo co przepisac konkternego,zeby to zwalczyc!!!!nie nastawiam się na ciążę,ani w tym cyklu,a ni w następnym....najpier Adam musi się wyleczyc,a potem staranka!!!!:-):-):-)bo na daną chwilę jest COŚ co blokuje ruch plemników i trzeba to wyleczyc!!!!!rozczarowanie jest najgorsze jak przychodzi @ ale teraz przynajmniej wiemy czemu nie ma ciaży!!!!!!!!!!!:-:)-(i to trzeba wyleczyc i już!!!!!Nawet wczoraj dr.zapytałąm bezposrednio-czy te bakterie sa powodem braku ciąży???a on pokiwał głowa i powiedział,ze tak...!!!!wiec jak jest bakteria to ciąży nie bedzie...:-(trzeba to świństwo wyleczyć !!!!!!!!!!!!!!OJ ja tez musze mój rower zniesc ze strychu i się z nim przeprosić i zaczac jezdzic na nim!!bo fałdka jest tu i tu.....oj nie ładnie,no!!!!!!i chce parę kg zgubic!!!!!a słodycze to jest cos bardzo,bardzo zgubnego...niestety...!!wiec tez sobie postanowałam,zero słodyczy,zero poznych posiłków!!!

Ostatnia edycja:
kasica to dobre z jednej strony wiadomości bo wiedzą ,co jest przyczyną Twojego nie zachodzenia w ciążę :tak: gorzej jak wiesz ,że jest wszystko ok i ciąży nie ma :-(
więc bierzcie się w garść wyleczcie bakterie ,bierzcie witaminki plus do tego pozytywne nastawienie bez marudzenia i będziesz się cieszyć w niedługim czasie upragniona ciążą!

ja zaraz uciekam na założenie plomby bo kanałówka zaleczona teraz tylko załatać ząbka :happy2:

reklama
zuzanko, dziękuję:-).Adam leki bierze(od dzis zaczął juz te co dr,wczoraj mu przepisał)bedzie je brał 15 dni,potem tydzien przerwy i posiew z antybiogramem,no i zobaczymy co tam wyjdzie,do tego wynik na testosteron ma zrobic.Zdrowiej sie odzywia,zero kawy,zero alkoholu!!!w sobote jak ma ochote na piwo to Karmi kupuje.;-)No i dobrze!!ja witaminy codziennie biorę.Tak szczerze to teraz nie nastawiam się na ciążę.....:-(póki Adam się wyleczy,to szanse beda większe...

Do góry