Cześć Dziewczyny,
Gatto bardzo piękny zwyczaj macie. W takim razie proponuję nici DMC i igłę do haftu
Caterina zdrówka
kasia natka, piękną masz córeczkę. Zagłosowałam. Oczko, czyli 21 głos jest mój
alex suwaczek Twój się rozpędził jak szalony. Słyszałam że podobnie działa herbaka z lisci malin.
Muma uściski dla Ciebie i Olusia. Trzymajcie się cieplutko. Widać, że mama aktywna jesteś!
katiuszka a Ty do kiedy chcesz pracować pracusiu? Ja myślę, że do Świąt pociągnę, ale jak będzie to zobaczymy. Pewnie już bym nie pracowała jakbym musiała codziennie wychodzić z domu, jeździć tramwajami, autobusami, etc.
Dziewczyny pochwalę się w mieszkaniu gratów przybywa, 28 tydzień, czas najwyższy prawda???: zakupiliśmy dyliżans, fotelik i łóżeczko (+materac i przewijak). Łóżeczko ma fajne sylikonowe obicia poręczy, aby dziecko nie obgryzało łóżeczka, ale nie ma wyjmowanych szczebelków, ale tato zadeklarował, że to on będzie wyciągał Małą z łóżeczka o każdej porze dnia i nocy.
A wózek wypasiasty z amortyzatorami na wieś i miasto; ze spacerówką którą można ustawić tak, że dziecko widzi umęczoną matkę albo tak, że widzi w co zmęczona matka zaraz wjedzie. Sama chciałabym mieć taki
A dziś jestem padnięta. Mała napiera, nie mogę leżeć normalnie, bo brakuje mi tchu. I nie wiem czy to dlatego, ze gorzej się czuję i wszystko odczuwam ze wzmożona siłą, nie wiem. A może dlatego że zjadłam kawałek tortu upieczonego przez moją mamę.
Uściski dla Straczek i fluidki. Niech no która już się pochwali.....
Ciężarówki dużo siły i lenistwa
Mamy wypoczynku, zwłaszcza Muma!!!