reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Katiuszka a przyznam się że nie wiem:eek: Jak tempka będzie jutro też taka obiecująca to pojutrze może betę zrobię.
Jak na razie dostaję wariacji i mam zgompczały mózg :rofl2:
Krzyż mnie boli jak cholera :confused2:
A do jutra to ja obłędu dostanę :errr::oo2:

Już nie wspomnę że co chwilę do wceta latam i sikam i sprawdzam czy nic czerwonego nie ma:sorry::unsure:

Ostatnia edycja:
reklama
Caterina tez mnie tylek swedzi jak patrze na twoja tempe! Trzymam kciukasy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Aaronka dzieki za porady, ja wlasciwie nie chce robic obrazow jako takich tylko wyszyc imie na sliniaczku czy na reczniczku czy takie tam bzdury:-D U nas sa modne takie rozne wstazki czy dekoracje na drzwi i wlasnie sie w srodku wyszywa cos typu witamy Laure czy tylko imie.

edit: na przyklad takie http://www.amanmerceria.com/index.php?main_page=product_info&cPath=84_115&products_id=844

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny

ja na chwilę, caterina trzymam mocne kciuki za Ciebie może w końcu się komuś uda i przełamie złą passę :-(

przepraszam,że nie odpiszę każdej z osobna ale nie mam dzisiaj weny :zawstydzona/y::-( pozdrawiam Was cieplutko

kasia.natka piękne zdjęcie z przyjemnością zagłosowałam :tak:

Ostatnia edycja:
wrzuciłam Wam dziewczynki przepis na tagiatelle ze szpinakiem, pychaaa
a okna mam już pomyte:tak: podobno seks też przyspiesza, tyle, że ja kompletnie nie mam ochoty

Zuza tulę cię mocno:tak: I trzymaj się kochana:zawstydzona/y:

Kasia
ja również oddałam głosik:tak::tak: Zdjęcie przecudne:rofl2:

Gatto śliwek suszonych albo wędzonych sobie pojedz :tak: Albo woda z miodem na czczo bo to ode naturell .
Trzymam kciukasy za zabieg &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Cześć Dziewczyny,

Gatto bardzo piękny zwyczaj macie. W takim razie proponuję nici DMC i igłę do haftu:)
Caterina zdrówka
kasia natka, piękną masz córeczkę. Zagłosowałam. Oczko, czyli 21 głos jest mój:)
alex suwaczek Twój się rozpędził jak szalony. Słyszałam że podobnie działa herbaka z lisci malin.
Muma uściski dla Ciebie i Olusia. Trzymajcie się cieplutko. Widać, że mama aktywna jesteś!
katiuszka a Ty do kiedy chcesz pracować pracusiu? Ja myślę, że do Świąt pociągnę, ale jak będzie to zobaczymy. Pewnie już bym nie pracowała jakbym musiała codziennie wychodzić z domu, jeździć tramwajami, autobusami, etc.

Dziewczyny pochwalę się w mieszkaniu gratów przybywa, 28 tydzień, czas najwyższy prawda???: zakupiliśmy dyliżans, fotelik i łóżeczko (+materac i przewijak). Łóżeczko ma fajne sylikonowe obicia poręczy, aby dziecko nie obgryzało łóżeczka, ale nie ma wyjmowanych szczebelków, ale tato zadeklarował, że to on będzie wyciągał Małą z łóżeczka o każdej porze dnia i nocy.

A wózek wypasiasty z amortyzatorami na wieś i miasto; ze spacerówką którą można ustawić tak, że dziecko widzi umęczoną matkę albo tak, że widzi w co zmęczona matka zaraz wjedzie. Sama chciałabym mieć taki:)

A dziś jestem padnięta. Mała napiera, nie mogę leżeć normalnie, bo brakuje mi tchu. I nie wiem czy to dlatego, ze gorzej się czuję i wszystko odczuwam ze wzmożona siłą, nie wiem. A może dlatego że zjadłam kawałek tortu upieczonego przez moją mamę.

Uściski dla Straczek i fluidki. Niech no która już się pochwali.....
Ciężarówki dużo siły i lenistwa
Mamy wypoczynku, zwłaszcza Muma!!!

Ostatnia edycja:
Ja już w domu, miałam mieć cały dzień, ale jakoś nie dałam rady:sorry: Kurcze...mogłam wcześniej to załatwić, bo teraz się cykam czy dotrwam do tego 21 listopada:-(no zobaczymy...tak do 13-14 jest ok, ale później brzuch pobolewa, plecy bolą, coś w biodrze nawala... ehhh uroki ciąży...

ani@k
może i Tobie by się przydało wolne jak caterinie, hee? po co masz się męczyć w pracy? a tak to wyleżysz się, wyleczysz gluty z nosie...zdrówka życzę w każdym razie!!!!

Katiuszka a Ty co masz mieć tego 21???? bo chyba coś ominęłam :zawstydzona/y: szczepionki??? czy od 21 miałaś krócej pracowac??? czy jeszcze coś innego??? :zawstydzona/y: no z moją koncentracją jest coś nie teges.. :baffled:

a jeżeli chodzi o moją 'niedyspozycję' to lekarz by mnie wyśmiał jak bym mu powiedziała ze chcę wolne.. że się tak wyrażę smarkanie i kichanie mi już przeszło (na eMa) raz tylko mocno bolała mnie głowa że aż musiałam wziąć tabletkę :szok: od wczoraj świszczę ale to szybko minie a tak - zdrowa jak ryba jestem..:sorry2: więc w moim przypadku zwolnienie to tylko ciążowe wchodzi w grę ;-):happy2:
a Ty kochana ZWOLNIJ!!!!! Juluś już jest dość sporym dzieckiem i pewnie duużo już waży! ja podziwiam Kok.o ze dźwiga Ewunię wstając co rano do pracy..
Alex___ zapraszam na karaiby - najlepiej biegiem;-) i albo Martynki nie zobaczę bo zdążysz wrócić albo urodzi się w szpitalu na karaibach! ;-)
Caterina ja mam nadzieję że to lekki spadek w dniu lub przed planowaną @ &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

aha Katiuszka Zuza ma pod swoimi wpisami wykres, musisz rozwinąć Jej sygnaturkę :tak:
Zuza ja wczoraj nic nie mówiłam bo wiem co teraz czujesz.. chcę abyś wiedziała że myślę o Tobie i mocno ściskam wirtualnie!!!!!!!!!!!!

Kasia.natka done!

Ostatnia edycja:
Witam się i ja trochę depresyjnie:zawstydzona/y:
Cholera obudziłam się z tych nerwów o 5 rano:szok:
Brzuch nadal boli ,syski też :wściekła/y:

Katiuszka
siedzę i grzebię w necie za twoim wykresikiem. Może jakiegoś malutkiego linka poproszę:sorry2: Pliiiiiiiiiiiis:eek:

Zuza trzymaj się kochana :-*

Pogoda za oknem słoneczna

reklama
Cześć Dziewczyny,

witam się z samego rańca:p
Kochane Wasze dołki i dołeczki to sprawka wiatrów które jak słowacy mówią "fukają"

a co się Zuzce takiego dzieje??????? , bo chyba w temacie nie jestem
Zuzka ????

Ściskam

Do góry