reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Kasica dlatego ważne jest aby się starać żyć spokojniej.. zmniejszyć stres.. :tak: ale teraz u Was to tylko spokojnie i przyjemnie będzie więc spoko :tak: wynik prl będzie książkowy :tak:
Caterina a u Was koleżanko jaka prl ostatnio była??? bo cykle widać z wykresów idealne!!! aaa czytałam że jak występuje zespół antyfosfolipidowy mogą być problemy z zajściem.. dlatego za jakieś 2 tygodnie robię wyniki i od nowego roku nie będzie zmiłuj!!!

reklama
Ani@k ostatnio jak robiłam to była 28 ale wszyscy zlewają to moją PRL to ja już nie wiem co mam robić. Na Bocianie eksperci też piszą że jak nie jest zachamowane jajeczkowanie to że nie ma potrzeby bromka brać:happy:

I bądź tu człowieku mądry :cool2:

A stresów to ja mam co nie miara w piątek myślałam ze mi mózg eksploduje :szok:

Ja wyniki za tydzień robię :-p

no właśnie Magik ostatnio też powiedział aby bromka nie brać.. ajjj ja przylgnełam do endo i pobiorę do konca roku.. w styczniu zrobię sobie monitoring (tzn magik mi zrobi) ostatnio koleżanka która dłuuugo sie starała (w styczniu rodzi) poleciła mi pewną panią doktor (gin-endo dwa w jednym) od spraw 'trudnych'
mały mętlik w głowie mi się zrobił.. dlatego poczekam do końca roku a jak zrobie badaia na zespół antyf. to część wszystkiego bedzie jasne.. no i od stycznia sie chyba za eMa weźmiemy.. a u Ciebie Caterina jak eM??? robił jakies badanka???

i pamiętaj spokój - nic nie moze Cię wyprowadzac z równowagi - a jak wyprowadza to eliminuj to!!!

eloo babeczki:-)
witam sie przed sniadankiem (yyyy dopiero wstałam:baffled:)
pozdrowionka z dolnego

Antybiotyków mówi,ze nie przepisuje,bo nie ma potrzeby,,bo bakterii nie ma,wiec leków nie trzeba!!!Przepisał tylko takie saszetki,które ma poic przez 30 dni,codziennie po jednej na noc,to coś dla zachowani flory bakteryjnej,cały czas ma brac codziennie po 3 tabletki uroseptu.

kasica pamietaj, ze te saszetki przed wypiciem to trza rozciąć,wsypać zawartosć do szklanki i zalac woda:-D:-D:-D

Mi naprawde kamien spadł ze serca,ze wyniki Adama są ok....i bardzo,bardzo się ciesze,ze NIGDY nie robił problemów,zeby on się przebadał !!naprawde nigdy!!!nawet teraz jak chciałąm,zeby raz jeszcze zrobił posiew,to po prostu zaproponowałam itd,o On bez problemu powiedział,ze tez mysli,zeby powtórzyc raz jeszcze wynik,zeby byc pewnym czy aby napewno jest dobrze!!!wiec ciesze się,ze nie musze go prosic,błagac zeby się przebadał itd!!!jest taka konieczność i się bada!!A wasi mężowie mieli jakies badania robione??caterina??Ani@k? kok.o...własnie chciałam pytac o instrukcję!!;-)ale oczywiście mnie wyprzedziłaś!!:p)hi hi

Kok.o wariacie! rozmazałam się przez Ciebie :-p :-)

ja eMowi nie proponowałam badań bo jak spytałam kiedyś gina to powiedział że najpierw ja więc nie zaprzątałam sobie głowy badaniami eMa.. magik tez nic o eMie nie mówił.. moze dlatego ze już byłam w ciąży???:confused:

reklama
Do góry