Gatto
Mama Gattinki
Hej babolki, tez musze poprasowac, dzis mam dzien lenia, podloga brudna, koty sie po katach przemieszczaja...ech......
Katiuszka wysypka przeszla po kremie nivea i nie mialam juz co pokazowac doktorkowi. Zapytalam tylko, ale coz mi odpowie
generalnie sobie tak mysle, ze moglo to mi wyjsc po proszku, w sensie normalnie piore w plynie ubrania, ale raz na jakis czas biale piore tez w proszku, bo jest silniejszy i ladnie wybiela, wiec moglo to byc to:-(
Aleksis mnie tez ciagle cos ciagnelo, bolalo i panike sialam. Teraz za to jak mi Gattinka kopa walnie to nie wiem czy po nerach, czy watrobie czy pecherzu, bo boli tak samo
Katiuszka wysypka przeszla po kremie nivea i nie mialam juz co pokazowac doktorkowi. Zapytalam tylko, ale coz mi odpowie
generalnie sobie tak mysle, ze moglo to mi wyjsc po proszku, w sensie normalnie piore w plynie ubrania, ale raz na jakis czas biale piore tez w proszku, bo jest silniejszy i ladnie wybiela, wiec moglo to byc to:-(Aleksis mnie tez ciagle cos ciagnelo, bolalo i panike sialam. Teraz za to jak mi Gattinka kopa walnie to nie wiem czy po nerach, czy watrobie czy pecherzu, bo boli tak samo

dobrze, że Ci zeszło...ale że po kremie Nivea???
najważniejsze, że zeszło, a po czym...mniejsza o to

żeby nie latać ze smarkiem od razu do przychodni bo może maluszek wrócić bardziej chory tylko przygotować sobie apteczkę i mamusinymi sposobami sobie poradzić ,chyba,że już gorączkuje 3 dobę to wtedy iść ,jechać i sprawdzić co się dzieje a tak to nie siać paniki zaaplikować czopek przeciwgorączkowy i obserwować swoją pociechę (tak w skrócie ) , o przewijaniu,kapaniu i odpowiednim trzymaniu była mowa ,o tym jak maluszka przyzwyczaić do otoczenia dla niego innego niż dom małego dziecka :-(i nie sprowadzać znajomych i rodziny przez tydzień bo musimy się zaadoptować najpierw My z maleństwem dopiero później może przyjść rodzinka i poznać członka rodziny ,ale też nie cały dzień nad nim siedzieć ....tydzień sam na sam z maluszkiem taki optymalny czas .:-) jak mamy zwierzyniec to go już wcześniej przyzwyczaić do nowego osobnika przez zostawianie ciuszków dziecka gdzieś na łóżku,rozstawić łóżeczko wcześniej ,żeby Nasz pupil nie został zaskoczony ,że jest ktoś ważniejszy od niego
wtedy będzie też miał czas na przyzwyczajenie się do nowej sytuacji i wspólnie z Nami przywitać bez zazdrości małego człowieka 

chociaż nie sądzę...za mało czasu...mamy mieć wycieczkę po porodówce...aż się boję