Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a co! trza wykorzystac wolne;-)

Katiuszka kiedyś napisała że na poczatku często miaa takie bóle! według mnie to normalne, przecież macica Ci się powiększa! a kiedy masz w końcu tą wizytę??? 
Aleksis tego mi brakowało!!!! nawet nie wiesz jak brakowało mi takich opisów dolegliwościKatiuszka kiedyś napisała że na poczatku często miaa takie bóle! według mnie to normalne, przecież macica Ci się powiększa! a kiedy masz w końcu tą wizytę???
no i wyszukaj sobie jakiś wypasiony suwaczek!!!![]()
hehe jak najbardziej normalny objaw schizowaniamdlosci nie mam, teraz mniej odczuwam tych dziwnych boli jak na @.Przyznam sie, ze jeszcze schiza mi zostala-przy siku to patrze czy @ przyszla
Bo ja jeszcze nie uwierzylam tak do konca...Potrzebuje zobaczenia fasolki na obrazie USG i chyba wtedy juz uwierze

A bole raz beda raz nie, jak Ania pisała, macica i wiezadła rozciagaja sie..no i jeszcze pare miesiecy Cie poboli;-) Wiec nie martw sie tym, to normalne
&&&&&& za wizyte i za pięknie serducho jak dzwon!
i moja pamięć robi mi psikusy ;-) 
oj Kochana! test i beta to juz pierwsza oznaka 100% ciąży! ale wiadomo, co zdjęcie to zdjecie![]()
i chyba już pisałaś że wizyta 21 grudnia.. ale ja ostatnio stąpam w innej rzeczywistościi moja pamięć robi mi psikusy ;-)
Kok.o napiszę sms'a do Ewuni, musi wiedzieć ze dziewczyny urodzone w styczniu są baaaaaaaaaaardzo miłe, sympatyczne, piękne, kochane, cudowne!!!!!!!!![]()