Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Znowu pobudka po 1 w nocy, do 3 łażenie po mieszkaniu i wreszcie zaśnięcie
Rano eMek mnie obudził o 7, też spać już nie mógł, ja się jeszcze zdrzemnęłam i teraz chodzę jak jakiś upiór
Nic mi się nie chce, nudzi mi się...ale nie mam ochoty nic robić. Ledwo ubrałam choinkę...ale w tym roku tylko czubek od choinki
Taki na pół metra...:-)nie mam jakoś siły ani nastroju. Pewnie taka już będzie stała przez kolejne lata, bo jak Julek będzie pełzał, to ja go nie będę wyciągać spod choinki jak sobie zwali ją na głowę;-)Ogólnie nastrój dziś nie teges...leżę i objadam się ptasim mleczkiem
Podobno najlepszy okres na podróżowanie (i to takie z głową) to jest II trymestr. Ja Ci powiem, że korciło mnie jak cholera, żeby lecieć do Polski, ale po prostu się bałam...Bałam się, że nie daj Boże coś by się stało...to do końca życia plułabym sobie w brodę. Ale z drugiej strony, pełno moich znajomych mieszkajacych w Londynie, lata samolotami, jeździ samochodami...i nic się nie dzieje. Najlepiej zapytaj lekarza. 

ii kreski na 2 testach'!!!!!!