reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Cholerka, chcialam sobie dopomoc do jutra, bo jutro juz bedzie lekarz przyjmowal. W sumie to mnie jakos bardzo nie swedzi tylko jak poruszam bluzka, albo reka przejade. Cholerka....

Ja znowu to
eM odsypia wczorajsze spotkanie z kolega i Tequilla;-)
Ja zajadam müsli z bananem, jeszcze kawka mi zostala

Ale ten 10 miesieczny dziabag wczoraj byl slodki!!2 zeby na dole i usmiech od ucha.Fajny
Jego mama zabronila mi go nosic, bo za ciezki. Wiem, ze powinnam sie oszczedzac
Martwi mnie,ze chcemy wyjechac na 8 dni do PL samochodem, ale boje sie co moze sie wydarzyc.Na razie czekam do wizyty 21 grudnia, bo wolalam troche odczekac, bo i tak nic nie bedzie zbyt wczesnie widac

Dzis ugotuje zupke misz masz creme na miesku. Przy mrozach jak znalazl
Od jutra znowu do pracy, 6 dni w tygodniu tym razem.Nie wiem jak dam rady, bo taki tydzien to meczy, o dojezdzie nie wspominajac.Ale porownujac sie do przepraw Katiuszki busami i metrem, to Pikus. Woze dupe w cieplym aucie i slucham muzyki, mysle sobie o byle czym, planuje, marze, czasem poprawiam blyszczyk na ustach;-)

A Wy jakie plany?Aktywnie czy TV, kanapa i zarelko?

Aleksis,ja plany na niedzielne popołudnie mam takie-kanapa,tv,i pewnie książka,plus kawka lub herbatka:p) Jak wrócimy z kościoła,to z Adasiem chcemu ubrac światełkami choinki przed domem,żeby było juz fajnie i światecznie:):-)a,potem lenistwo niedzielne!!!Zimno,ze nosa zza drzwi wystawiac się nie chce!!brrrrrrrr

Ostatnia edycja:
hej dziewuszki:-)
Jejku...nie chcę Wam tu znowu smęcić, ale na serio jakaś masakra z tym spaniem:szok: Znowu pobudka po 1 w nocy, do 3 łażenie po mieszkaniu i wreszcie zaśnięcie:baffled: Rano eMek mnie obudził o 7, też spać już nie mógł, ja się jeszcze zdrzemnęłam i teraz chodzę jak jakiś upiór:baffled: Nic mi się nie chce, nudzi mi się...ale nie mam ochoty nic robić. Ledwo ubrałam choinkę...ale w tym roku tylko czubek od choinki:tak: Taki na pół metra...:-)nie mam jakoś siły ani nastroju. Pewnie taka już będzie stała przez kolejne lata, bo jak Julek będzie pełzał, to ja go nie będę wyciągać spod choinki jak sobie zwali ją na głowę;-)Ogólnie nastrój dziś nie teges...leżę i objadam się ptasim mleczkiem:tak:
Gatto ta maść, to na infekcje grzybiczne - dziewczyny dobrze piszą. Ja bym chyba tego nie ruszała, zwłaszcza jak masz jutro lekarza. Najwyżej posmarowałabym czymś wysuszającym. A dużo tego masz?
Aleksis na najbliższej wizycie zapytaj lekarza o podróż do Polski samochodem. Mój lekarz zabronił mi absolutnie...powiedział, że za dużo wstrząsów. Ile trwa taka podróż? my to 24 godz się tłuczemy...Wy napewno krócej...może się zgodzi:confused: Podobno najlepszy okres na podróżowanie (i to takie z głową) to jest II trymestr. Ja Ci powiem, że korciło mnie jak cholera, żeby lecieć do Polski, ale po prostu się bałam...Bałam się, że nie daj Boże coś by się stało...to do końca życia plułabym sobie w brodę. Ale z drugiej strony, pełno moich znajomych mieszkajacych w Londynie, lata samolotami, jeździ samochodami...i nic się nie dzieje. Najlepiej zapytaj lekarza.
caterina a Ty dziś w pracy? czytałam....ale jakoś nie dotarło do mnie:sorry2:
kasica kciuki za jutrzejszą wizytę!!!! będzie dobrze!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny

katiuszka ja po prostu tak mam ;-)
Gatto możesz posmarować albo detromecyną albo maścią majerankową ,ale nie tą co piszesz ;-)
Aleksis uważaj kochana na siebie i podpytaj się lekarza czy możesz jeździć w długie trasy ,myślę ,że jak będzie wszystko dobrze to chyba nie powinnaś mieć zabronione :tak:

a ja złapałam bakcyla na offroad :-) zdjęć jeszcze nie mam ,było 200 załóg w tym chyba 5 aut prowadzonych przez kobiety :-) nawet nie wiem ,które miejsce zajeliśmy ale nie było to najważniejsze najważniejsze było to ,że dzieciaki będą miały super święta ,zmarzłam wczoraj jak nigdy w życiu ale jak wróćiliśmy do domu to się rozgrzałam ;-),a żeby nie było tak przyjemnie wcale wczoraj i łatwo to @ mnie zalała ,dzisiaj rano odczułam skutki wczorajszego dnia bo brzuch bolał nie miłosiernie ....

miłego dnia kochane

reklama
PIERWSZA !!!!!!!!!!!!
:-D

Witam się kawunią lurunią ze roboty:tak:
Koniec weekendu, nadszedł nowy tydzień kieratu pracowniczego:no:

Zeby mnie się tak chciało jak mnie się nie chce:-p

Mam nie moc wewnętrzną :sorry2:
To chyba przez tą fatalną pogodę , gdzie okiem sięgnąć tam śnieg :dry:
A i jeszcze wczoraj obejżałam Armagedon i mnie się Apokalipsa śniła :confused2:

Pozdrawiam z ciemnej- to chyba Noc Polarna -i zasypanej śniegiem Syberii.
Jeszcze trochę a białe niedźwiedzie na ulicę wylegną :oo:

Do góry