reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
DRUGA!!!!!!!:-)

ja już po śniadanku.. nie ma to jak śniadanie w prcay! :cool2: w sobotę skusiłam się na drinka za co wczoraj dostałam słoik sałatki którą uwielbiam i dziś przez cały dzień w pracy pożerać będę.. chyba mojemu postanowieniu się lekko czknęło :zawstydzona/y: ale za zdrowie Mamy nie wypić??? no nie mogłam odmówic! :cool2:

na karaibach śnieg.. dziś ponad godzinę do pracy jechaliśmy :dry: ja nie rozumiem.. lekko biało się zrobi - ludzie uwazają i jadą dosłownie 15 km/h!!!!!! myślałam że jajo zniosę!!!!!!!!!!! dziś ma u nas śniegu dosypać.. jutro chyba ze 2 godz. wcześniej wyjedziemy!!! Ty Caterina wypatrujesz białych niedźwiedzi, jak chcesz zobaczyć drogowych bałwanków to zapraszam ;-) takie kilometrowe kolejki nieodśniezonych aut na drogach - jutro zrobię zdjęcie to zobaczycie jak to wygląda :-)

co do snów - słuchajcie tym razem nie śni mi się mój osobisty glut!!!!!!!!!! i dobrze! aa i wczoraj oglądałam program w którym pokazywali dziewczynę, której w wieku chyba ponad 6 lat wykryli złe funkcjonowanie przytarczyc - masakryczne objawy! :szok: przez ponad 6 lat nikt nie zdjagnozował tej choroby na którą chorowakla od urodzenia, niedobór wapnia jest okrótny dla organizmu, może wręcz 'wyłączyć' serce!!! brrr

a Ty Zuza co mi się w kolejkę wtryniasz, co???:-p no i teraz się edytować na 'trzecia' muszę :-D;-)

i powiedz mi.. po jakim czasie brania tabletek robisz wyniki (tsh)??? bo już chyba spadło!

Ostatnia edycja:
Ani@k to jesteśmy dwie ;-)

my dzisiaj jedziemy do OA na spotkanie z Panią dr w sprawie pielęgnacji niemowląt :-)a jak sobie pomyślę,że mamy jechać do centrum to słabo mi się robi bo jest ślisko i biało i tak jak Ani@k piszesz jeżdzą 15 km na godzinę

po 8 tygodniach badanie ,no co Ty ja dopiero 2 tydzień zaczęłam brać tabsy więc wątpie ;-)

Ostatnia edycja:
No dobra to ja czwarta!!

helol babeczki!! U nas zimno aczkolwiek bezsniegowo, na szczescie :tak:

Zuza ja mysle, ze juz cos ruszylo, ale nia ma sensu jak na razie badac tsh :tak:
Ani@k masz racje niedobor wapnia jest masakryczny dla organizmu, ale daje sygnaly, wiec kurcze tyle lat sie dziewczyna meczyla:confused::szok:

Gatto no ja też myślę ,że nie ma sensu zresztą nie mam czasu teraz na dziecko :-):-p hehe mam inne sprawy na głowie

ja to się nie znam na tych rzeczach wiem,że brak jest nie dobry a jakie są sygnały ,że coś nie tak?

juz jako niemowlak ciało dawało sygnały.. jednak lekarze się nie poznali.. (np. drożdżyca w wieku niemowlęcym, wysoka gorączka, kłopoty ze szkliwem nazębnym w wieku przedszkolnym/szkolnym)

widziałam też co endometrioza zrobiła w ciele kobiety.. w wieku 30-paru lat miała usunięte wszystko co zwiazane z rozrodczością :szok:
no i zaskoczyło mnie to ze endometrioza moze być..w uszach..

Gatto wysypka przeszła???

Ostatnia edycja:
No na przyklad jednym z objawow jest takie mrowienie rak i twarzy z tego wiem.

Ani@k endo moze byc wszedzie :( nawet w pepku:( posmarowalam te kropki kremem nivea, sa nadal ale nie swedza.....zaraz ide do rodzinnego to zapytam.

reklama
Widzę że zima i na Karaiby zawitała :-p
A co tylko na Syberii ma być śnieg :confused: Ja w piątek 1,5 godz. jechałam do roboty a normalnie to w 40 min. jestem:wściekła/y:

Tężyczka to jest jeden z objawów bardzo dużego niedoboru wapnia.
To taki nagły skurcz mięśni i charakterystyczne ułożenie dłoni i palców .

Do góry