reklama
katiuszka79
Fanka BB :)
ha!!! dziewczyny do boju!!! jeszcze trochę zostało z 11 grudnia

A od nas Julkowe fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ahoj :-)
Znowu pierwsza jestem
Hallo jest tam kto !!!
No tak w nocy nie śpią i rano nadrabiają
Zuza a ja nie wiedziałam i przegapiłam
Ale nie zmieniałam daty w kalendażu to może jak dzisiaj pochyśtamy się że świadomością że jest 11 to da rade
Aleksis testa po jeszcze nie robiliśmy, ale nadgonimy diagnostykę po Nowym Roku
Pozdrawiam dalej z Syberii
Znowu pierwsza jestem

No tak w nocy nie śpią i rano nadrabiają

Zuza a ja nie wiedziałam i przegapiłam

Ale nie zmieniałam daty w kalendażu to może jak dzisiaj pochyśtamy się że świadomością że jest 11 to da rade

Aleksis testa po jeszcze nie robiliśmy, ale nadgonimy diagnostykę po Nowym Roku

Pozdrawiam dalej z Syberii
Ani@k
OKFluidki beda jak bedzie USG i wszystko dobrze, ok?

Ani@k bo nie doczytałam a Ty znowu bromka bierzesz?

yyyyyyyy a ja wczoraj przespałam moment kiedy eM do łóżka przyszedł.. obudził mnie dziś budzik BUUUUUUUUUU!!!! ale dobrze ze dziś też można - dziś to ja już nie odpuszczę

Katiuszka :***** dzięki.. po świętach będe w innym wymiarze!!! choć wydaje mi się że dzis jestem

wiecie co??? trafiam chyba na same głupie strony jezeli chodzi o czytanie różnych bzdur.. otóż z pewnego forum (nawet nie pamiętam jakiego) dowiedziałam się że jak będe łykać dwie tabletki bromka - będe miała większą szansę na bliźniaki

choć tak po zastanowieniu.. im większa dawka bromka tym większe jego działanie.. a skoro działa na to że pęcherzyki pękają

staraczki dziś nasi eMowie nie będa mieli spokojnego wieczoru!!!!!!!!!!!! do boju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
cześć!!no to kurcze,nooo...przegapiłam wczorańszą datę

......cóż w inny dzień trzeba to "nadrobić"Muma.....my pierwsza wizyte mieliśmy pod koniec sierpnia u dr.antybiotyki Adam brał,wrzesień,pazdziernik,listopad.A od września cały czas bierze Urosept,po 3 tabletki dziennie.

reklama
Aleksis1
Witam sie i ja, pijac kawke i ogladajac Pytanie na Sniadanie
Musze sie zabrac za robote w domu, pranie i prasowanie czekaja juz na mnie
Wczoraj bylam w centrum handlowym, a tam likwidacja mojego ulubionego sklepu z torebkami...Kusilo mnie, aby sobie znowu jakas kupic, ale powstrzymalam sie, choc nielatwo mi to przyszlo
Kupilam tylko cos do ubrania dla mojej bratanicy, mam nadzieje, ze nie bedzie to dla mniej za male, bo koza jest prawie taka jak ja.
Taka ciepla bluze sama przymierzylam, za ciasna na szerokosc, wiec chyba bedzie dobra;-)Stopy chyba ma juz wieksze
Muma-a jak Twoja Julka?Przerosla juz mame?
Ani@k podoba mi sie Twoja postawa:-) Do boju Staraczki!!!Nie ustawajcie w walce!!!
Mi sie wlaczylo cosik takiego jak maly niepokoj, chyba nie maly...Boje sie, czy betahcg rosnie dobrze, bo tego nie wiem...(.)(.) mniej bolesne, ciagniecia i bolow w pachwinach prawie juz nie mam, rzyganka zadnego, a dzis 5tc+1
Nie chce robic z siebie histeryczki i prosic o kolejne badanie , bo przeciez dopiero co w czwartek badano
Ale mnie to gryzie
Caterina-fajnie, ze diagnostyka po nowym roku.Pewnie, nie ma na co czekac. Mnie tak lekarze zwodzili tyle czasu wmawaiajac mi, ze jest wszystko ok. Jakbym dalej ich sluchala, to bym chyba w wariatkowie wygladowala. Trzeba brac byka za rogi!!!Brawo!!!
Mam nadzieje, ze Ani@k tez sie o to postara i 31 stycznia nam tu zaprezentuje nam II kreski!!!Tak bedzie!!!
Alex jak sie czujesz i Twoje maluchy?
Aaronka dalej cichutko siedzi
Musze sie zabrac za robote w domu, pranie i prasowanie czekaja juz na mnie
Wczoraj bylam w centrum handlowym, a tam likwidacja mojego ulubionego sklepu z torebkami...Kusilo mnie, aby sobie znowu jakas kupic, ale powstrzymalam sie, choc nielatwo mi to przyszlo

Kupilam tylko cos do ubrania dla mojej bratanicy, mam nadzieje, ze nie bedzie to dla mniej za male, bo koza jest prawie taka jak ja.
Taka ciepla bluze sama przymierzylam, za ciasna na szerokosc, wiec chyba bedzie dobra;-)Stopy chyba ma juz wieksze
Muma-a jak Twoja Julka?Przerosla juz mame?
Ani@k podoba mi sie Twoja postawa:-) Do boju Staraczki!!!Nie ustawajcie w walce!!!
Mi sie wlaczylo cosik takiego jak maly niepokoj, chyba nie maly...Boje sie, czy betahcg rosnie dobrze, bo tego nie wiem...(.)(.) mniej bolesne, ciagniecia i bolow w pachwinach prawie juz nie mam, rzyganka zadnego, a dzis 5tc+1
Nie chce robic z siebie histeryczki i prosic o kolejne badanie , bo przeciez dopiero co w czwartek badano
Ale mnie to gryzie
Caterina-fajnie, ze diagnostyka po nowym roku.Pewnie, nie ma na co czekac. Mnie tak lekarze zwodzili tyle czasu wmawaiajac mi, ze jest wszystko ok. Jakbym dalej ich sluchala, to bym chyba w wariatkowie wygladowala. Trzeba brac byka za rogi!!!Brawo!!!
Mam nadzieje, ze Ani@k tez sie o to postara i 31 stycznia nam tu zaprezentuje nam II kreski!!!Tak bedzie!!!
Alex jak sie czujesz i Twoje maluchy?
Aaronka dalej cichutko siedzi